- 24 Eylül 2023
- 74
- 71
- 30
-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.561
En kısa zamanda kavusman dileğiyle sizin bebek neden küveze alındı bnmki de 5 gündür yatıyor küvezde ne gün çıkacagı belli değil . Şükür solunumda sıkıntı yok ama emme refleksi olmadıgı için sonda ile besleniyor. Şu an antibiyotik tedavi alıyormus önümüzdeki hafta alırız diye umut ediyorum. Tez zmanda kavusursunuz sizdee inşallahs
Akciğerinin biri tam gelişmemiş onun için küveze alındı. İnşallah sizde bizde sağlıkla bebeklerimize kavuşuruzEn kısa zamanda kavusman dileğiyle sizin bebek neden küveze alındı bnmki de 5 gündür yatıyor küvezde ne gün çıkacagı belli değil . Şükür solunumda sıkıntı yok ama emme refleksi olmadıgı için sonda ile besleniyor. Şu an antibiyotik tedavi alıyormus önümüzdeki hafta alırız diye umut ediyorum. Tez zmanda kavusursunuz sizdee inşallah
Kızlar teşekkür ederim mesajlarınız icin
Sabah duzenli kasilmalarim başladı ve nst de görülüyordu, hastaneye yatmıştım gece. Açıklık kontrolü yapıldı ve 1 cm açıklık vardı. Doktor ani bir kararla sezaryen aldı. 1 buçuk gibi odama çıktım. Bebeğim yoğun bakımda solunum sıkıntısı var dua edin kızlar
Orada çok güvendeler . Çok iyi bakıyorlar sağlıklarına kavuşsunlar yeter ki .. bugune kadar ne zorlu yollardan geldik bi iki hafta sabrettikmi . O zaman bak hayatın güzelliğine . Rabbim hepimizin evlatlarına şafi isminle şifasını versinAkciğerinin biri tam gelişmemiş onun için küveze alındı. İnşallah sizde bizde sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
Orada çok güvendeler . Çok iyi bakıyorlar sağlıklarına kavuşsunlar yeter ki .. bugune kadar ne zorlu yollardan geldik bi iki hafta sabrettikmi . O zaman bak hayatın güzelliğine . Rabbim hepimizin evlatlarına şafi isminle şifasını versincennet
Ssğlıkla tez vakitte kucağınıza alın inşallahKızlar teşekkür ederim mesajlarınız icin
Sabah duzenli kasilmalarim başladı ve nst de görülüyordu, hastaneye yatmıştım gece. Açıklık kontrolü yapıldı ve 1 cm açıklık vardı. Doktor ani bir kararla sezaryen aldı. 1 buçuk gibi odama çıktım. Bebeğim yoğun bakımda solunum sıkıntısı var dua edin kızlar
Bebekte sende sağlıklı olunda canım sezeryan normal katlaniriz gün verdimi size peki birde sizin transfer tarihiniz kaçbebişleri kucaklarına alanları tebrık edıyorum.Ben de bugun gıttım muayeneye pelvik kontrol yapıldı ve dar zor bır dogum olur dedı doktorum normal ıstıyordum canım sıkıldı bıraz37+3 olduk.3 kıloya yakınmıs
Ben de bugün gittim kontrole kordon varmış hala bebekte korkma dedi.bebişleri kucaklarına alanları tebrık edıyorum.Ben de bugun gıttım muayeneye pelvik kontrol yapıldı ve dar zor bır dogum olur dedı doktorum normal ıstıyordum canım sıkıldı bıraz37+3 olduk.3 kıloya yakınmıs
Sıkıntı olmamasına senin adına sevindim canım kazasız belasız kucaginada alırsın inşallahBen de bugün gittim kontrole kordon varmış hala bebekte korkma dedi.
Günde 4 litre su içiyorum su seviyem iyi hale gelmiş.Bizim için önemli olan suyu dedi.
Kordon olduğu için sezeryan olacak dedi
37 38 haftalarda olur dedi bakalım hayırlısı 33+5 deyiz.35.ci hafta tekrar kontrolüm var
Amin çok teşekkür ederimSıkıntı olmamasına senin adına sevindim canım kazasız belasız kucaginada alırsın inşallah
Dularımız senınle Allahın izniyle kucagına alıp cıkacaksın ordanKızlar teşekkür ederim mesajlarınız icin
yransfer 11 eyluldu on gün sonra alabılırız dedı ama sezeryan olsa da dogum kendı baslasın dıyor cogu doktor en azından kendı ısteyıncd gelsın tarıh almayacagımBebekte sende sağlıklı olunda canım sezeryan normal katlaniriz gün verdimi size peki birde sizin transfer tarihiniz kaç
Hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımyransfer 11 eyluldu on gün sonra alabılırız dedı ama sezeryan olsa da dogum kendı baslasın dıyor cogu doktor en azından kendı ısteyıncd gelsın tarıh almayacagım
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla da çıkar inşallah en kısa zamandaMerhaba arkadaslar, 35+3 bugun sezeryan oldum zaten riskli bir gebeydim serklajim vardi rahmim yarimdi cok şükür rabbime bu haftalra geldik, bebegimiz kg olarak iyi fakat solunum icin kuvoze alındı, hepiniz insallah hayirli vakitte hayirli sekilde yavrularinizi kucaginiza alirsiniz , banada cok dua edin , nerden nereye geldik cok duygulaniyorum:)
Maşallah maşallah canım Allah analı babalı buyutsun tez zamanda evinize sağlıkla gidersiniz inşallah darısı başımızaMerhaba arkadaslar, 35+3 bugun sezeryan oldum zaten riskli bir gebeydim serklajim vardi rahmim yarimdi cok şükür rabbime bu haftalra geldik, bebegimiz kg olarak iyi fakat solunum icin kuvoze alındı, hepiniz insallah hayirli vakitte hayirli sekilde yavrularinizi kucaginiza alirsiniz , banada cok dua edin , nerden nereye geldik cok duygulaniyorum:)
Ben bebeğime kuvözden sonra 11.günde kavuştumbin şükürMaşallah maşallah canım Allah analı babalı buyutsun tez zamanda evinize sağlıkla gidersiniz inşallah darısı başımıza
Geçmiş olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahBen bebeğime kuvözden sonra 11.günde kavuştumbin şükürdarısı doğum yapıp küvözde bebeğini bekleyenlerin ve doğum yapacak olan arkadaşların başına inşallah.. sağlıkla tez zamanda kavuşmanız dileğiyle .. çok güzel çok anlatamam kokuları cennet .. rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin