ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bence umutsuz olma kan ver dua edelim birlikte bende artimedin erken olanını almistim pozitif çıkardı silik çizgi cikmisti7 gün ama kan verdim negatif dediğinde çok şaşırmıştım benimde son embriyoydu yasa takılma sonucun belli olsun yine denersin vakti saati gelince rabbim verir üzülme bak belki bebeğin seninledir bilmiyoruz ki
Tedavi için 8 saat yol gidip geldim.
Süreç zaten zor bir de uzun yola.gidip.gelmek her defasında o kadar zor ki.
Yaşımdan dolayı sanırım embriyo oluşsa da genetiği bozuk oluyor. Bundan bu yaştan sonra umutsuzum.
Rabbim sabır versin, kızıma uzun ömür versin.
Sizlerin kucaklarini doldursun inşallah.

Canim yarın vericem kan sabah.
Ama olsa çıkardı.
Durup durup ağlıyorum, çok zor. 4. Denememdi bu. 2 kez kimyasal oldu, onlarda 2 gün de olsa seviniyordum sonra değerim düşüyordu. Bunu direk negatif görünce çok zor oldu
Yarın kan verene kadar umutsuz olma. Bugün bile verebilirsin

Tedavi için 8 saat yol gidip geldim.
Süreç zaten zor bir de uzun yola.gidip.gelmek her defasında o kadar zor ki.
Yaşımdan dolayı sanırım embriyo oluşsa da genetiği bozuk oluyor. Bundan bu yaştan sonra umutsuzum.
Rabbim sabır versin, kızıma uzun ömür versin.
Sizlerin kucaklarini doldursun inşallah.
Canım yaşım sebebiyle diyorsun ama yaşın o kadar da geç değil ki. Belki tutacağı varsa bu kafayla onu da engelleyeceksin. Kan testini beklesen konuşmak için? Şu anda bu kadar umutsuz olmanı gerektirecek bir şey yok ki. Evet insan istiyor pozitif çıkmasını ama daha idrara yansımamış olabilir. Genetiği bozuk olduğunu nereden çıkardın? Önce kanı görelim sonra üzülürüz.

Canım yaşım sebebiyle diyorsun ama yaşın o kadar da geç değil ki. Belki tutacağı varsa bu kafayla onu da engelleyeceksin. Kan testini beklesen konuşmak için? Şu anda bu kadar umutsuz olmanı gerektirecek bir şey yok ki. Evet insan istiyor pozitif çıkmasını ama daha idrara yansımamış olabilir. Genetiği bozuk olduğunu nereden çıkardın? Önce kanı görelim sonra üzülürüz.
Canım embriyolar kaliteli, rahmin durumu iyi, olmaması için sadece embriyo genetiği ihtimali kalıyor.
2 tane kimyasal olunca doktor dondurulmuşları genetige gönderelim dedi. Bende döndürüp biyopsi alınıp tekrar dondurulup, sonuç iyi gelirse tekrar cozdurulmesini istemedim, transferden yana şansımı kullanmistim.
İlk 8 embriyo dondurulunca çok sevinmiştim, mutlaka biri tutar diye.

Canım embriyolar kaliteli, rahmin durumu iyi, olmaması için sadece embriyo genetiği ihtimali kalıyor.
2 tane kimyasal olunca doktor dondurulmuşları genetige gönderelim dedi. Bende döndürüp biyopsi alınıp tekrar dondurulup, sonuç iyi gelirse tekrar cozdurulmesini istemedim, transferden yana şansımı kullanmistim.
İlk 8 embriyo dondurulunca çok sevinmiştim, mutlaka biri tutar diye.
Yine de kötü düşünmek için çok erken. Bunlar dışında başka sebepler de olabilir tutmaması için. Ben olsam ben de senin gibi yapardım. Kan sonucunu bekleyelim🙏🏻

Kızlar Safransari Safransari arkadaşımız için 7 Meryem süresi 7 ismi Azam duası okuyalım yarın hayırlı bir evlat haberi almayı nasip etsin Allah. Hepimiz hikayesi farklı ama gerçekten ben onu çok eski gebelik planlayanlar başlıklarından biliyorum. Ben birer tane alıyorum kalan 6 müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua makbuldür. Rabbim kabul etsin inşallah 🙏🏽💙🩷

B babybunny uniq12 uniq12 akrephanim akrephanim memurhanim memurhanim Smnrhm Smnrhm U Umayis P perfectbaby sekersizcikolata sekersizcikolata F fatsek2 karamel Latte karamel Latte A anoniiim

Kızlar Safransari Safransari arkadaşımız için 7 Meryem süresi 7 ismi Azam duası okuyalım yarın hayırlı bir evlat haberi almayı nasip etsin Allah. Hepimiz hikayesi farklı ama gerçekten ben onu çok eski gebelik planlayanlar başlıklarından biliyorum. Ben birer tane alıyorum kalan 6 müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua makbuldür. Rabbim kabul etsin inşallah 🙏🏽💙🩷

B babybunny uniq12 uniq12 akrephanim akrephanim memurhanim memurhanim Smnrhm Smnrhm U Umayis P perfectbaby sekersizcikolata sekersizcikolata F fatsek2 karamel Latte karamel Latte A anoniiim
Canım ben okumak isterdim regl bitmediği için daha alamıyorum yoksa alırdım yani 2 gün sonrasında olsa olurdu şimdi aklımda kalıcak alan oldumu kızlar alın okuyun kimin duası kabul olur bilinmez 🤲🏻

Allah razı olsun canim 🥺
Bende okuyorum 1 er tane

X