- 13 Eylül 2023
- 246
- 350
-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.541
İnş berencim hayırlı haberlerle gelHayırlısı ile doğurursunuz inşallah
Benim daha erken 33+3 olduk cumartesi randevum var bakalım doktor ne dicek
İnşallah ben de 37 38 den önce doğurmam
Hayırlısıyla gelsin inşBenimde bugün kontrolüm vardı normalde 27 Mayıs görünüyor
Bi
Hafta öncesinde alırım dedi
Yani
39. Hafta olmadan almak istemiyor son dk kadar bekleyecek kendi gelmezse sanırım 20
Si felan olur
Merhaba doğum yaptınız mı nasılsınız?Merhaba bende protein kaçağı sebebi ile yarın 34+6 da sezaryenle doğum yapacağım hepinizden dua bekliyorum
Allah kurtarsın inşallah .Doğuma alınıyorum kızlar
Sağlıkla kavuşun inşallah Allah yardımcınız olsunDoğuma alınıyorum kızlar
Allah yardımcınız olsunDoğuma alınıyorum kızlar
2 paket almayın 1 paket yeterli gelir bence. Bide az ız bi parası da yok baktınız çok ihtiyaç aldırırsınız her yerde var zaten.Kızlar doğumdan sonra depend kullanan var mı? Nasıl rahat olur diye düşünüyorum . Herkes özellikle ilk 2 gün gerekli vs diye yorumlamış ama bir pakette 9 tane var ? 2 paket mi almak gerekir acaba?
Ben iyiyim toparlanmaya çalışıyorum bebeğim küveze girdi dua edin hemen toparlansınMerhaba doğum yaptınız mı nasılsınız?
İnşallah bebek ve siz iyisinizdir.
İnşallah hemencecik toparlanır bebeginizBen iyiyim toparlanmaya çalışıyorum bebeğim küveze girdi dua edin hemen toparlansın
Hemencecik iyileşir evinize gidersiniz insallahBen iyiyim toparlanmaya çalışıyorum bebeğim küveze girdi dua edin hemen toparlansın
En kısa zamanda kavusman dileğiyle sizin bebek neden küveze alındı bnmki de 5 gündür yatıyor küvezde ne gün çıkacagı belli değil . Şükür solunumda sıkıntı yok ama emme refleksi olmadıgı için sonda ile besleniyor. Şu an antibiyotik tedavi alıyormus önümüzdeki hafta alırız diye umut ediyorum. Tez zmanda kavusursunuz sizdee inşallahBen iyiyim toparlanmaya çalışıyorum bebeğim küveze girdi dua edin hemen toparlansın
İlk iki gün hasta bezi kullandırdı bana hastane sonra lohusa pedi iki gün daha sonra normal pede geçiş ypılıyor arkadaslar ilk iki gün yoğun geliyor sonra normale dönüyor yavas yavaaasKızlar doğumdan sonra depend kullanan var mı? Nasıl rahat olur diye düşünüyorum . Herkes özellikle ilk 2 gün gerekli vs diye yorumlamış ama bir pakette 9 tane var ? 2 paket mi almak gerekir acaba?
Sizin sezeryan miydi?İlk iki gün hasta bezi kullandırdı bana hastane sonra lohusa pedi iki gün daha sonra normal pede geçiş ypılıyor arkadaslar ilk iki gün yoğun geliyor sonra normale dönüyor yavas yavaaas
Sizin sezeryan miydi?
Allah yardımcın olsun ayşecim nasılsın iyimisinDoğuma alınıyorum kızlar
Sezeryanda da o kadar kanama oluyor mu normal doğumda oluyor sanıyordumEvet sezaryen oldum ben kontrole diye gittik doğum mayıs 8 iydi tansiyon yüksekliğinden gebelik zehirlenmesi başlamıs acil alındım ben
Evet baya oluyor ya ilk gün iki tane hasta bezi değiştirdik biz ertesi gün lohusa pedine gectim hala devam ediyor 40 gün de devam edecekmiş yoğun değil ama oluyor her günSezeryanda da o kadar kanama oluyor mu normal doğumda oluyor sanıyordum