- 5 Mayıs 2016
- 3.873
- 8.263
-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.501
3 hafta önce gittigimde de 3.5 -4 litre su iç demişti.Şeker yükseldikçe normalde su oranı çok oluyor risk oluştuyor diyorlardı . Sizin de azmış belki suyun yükselmesi için bilinçli olarak söylemiştir sordunuz mu ne dedi en son?
İnşallah bakalım sonuç bekliyoruzCanım geçmiş olsun inşallah düzelir
İnşallah teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım bizi de haberdar et mutlaka inşallah sağlıkla gelsin bebiş
Canım Merhaba cıktımı sonucların umarım iyisindirİnşallah teşekkürlerbakalım bekliyoruz sonuca göre hareket edilecek artık doğurursam yazarım
Evet bi yarım saat önce çıktı çok şükür iyiymiş sonuç.Canım Merhaba cıktımı sonucların umarım iyisindir
Allah yardımcınız olsun.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var yüksek tansiyondan 35+6 da eleniyorum.. son iki haftadr bebeğim 200 gram alabilmiş birazdan sezaryene alınacagım .. umarım sağ salim kurtuluruz..
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde bebeğinizde sağlıklı doğum geçirin inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var yüksek tansiyondan 35+6 da eleniyorum.. son iki haftadr bebeğim 200 gram alabilmiş birazdan sezaryene alınacagım .. umarım sağ salim kurtuluruz..
Devlet herhangi bir olumsuz durum ön görmedikçe normali bekletiyor diye biliyorum. Yani son dk kadar normalci onlar maalesef.Merhaba kizlar Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin ben 20 Eylül'de transfer oldum eşimin işi nedeniyle Diyarbakır'dan İstanbul'a geldim özele gitmiyorum devllette normal doğumu beklersin diyor korkuyorum szilerden normal doğumu bekleyen varmı acaba
İnşallah Allah hepimizin kucağına vermeyi nasip etsin birde ben 20 Eylül'de transfer oldum şuan 35 girmem olmam lazım ama onlar adet tarihime göre gidiyor 33 gitmişim olarak hesaplıyor sizin doktorlar hangisine göre gidiyorDevlet herhangi bir olumsuz durum ön görmedikçe normali bekletiyor diye biliyorum. Yani son dk kadar normalci onlar maalesef.
Ama tabi vücut yapınız buna müsaitse normalde olabilir kendinizi strese sokmayın.
İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz.
İkisinide kontrol ediyor aslında benim son adete göre de transfer tarihine göre de aynı çıkıyor uyumsuzluk olmadı şimdiye kadar. Ben devlete de gidiyorum mesela test için orda da adete göre hesaplıyor ama bebeğin gelişimine de bakıyorlar ona göre de yorum yapıyorlar.İnşallah Allah hepimizin kucağına vermeyi nasip etsin birde ben 20 Eylül'de transfer oldum şuan 35 girmem olmam lazım ama onlar adet tarihime göre gidiyor 33 gitmişim olarak hesaplıyor sizin doktorlar hangisine göre gidiyor
Bebeğe göre 35 im bende bebek iyi bilemedim hayırlısı artık Allah yardımcımız olsunİkisinide kontrol ediyor aslında benim son adete göre de transfer tarihine göre de aynı çıkıyor uyumsuzluk olmadı şimdiye kadar. Ben devlete de gidiyorum mesela test için orda da adete göre hesaplıyor ama bebeğin gelişimine de bakıyorlar ona göre de yorum yapıyorlar.
Benim 26 Eylül transfer tarihim son adetin ilk gününe göre bakiyorlar 11 Eylül yaniİnşallah Allah hepimizin kucağına vermeyi nasip etsin birde ben 20 Eylül'de transfer oldum şuan 35 girmem olmam lazım ama onlar adet tarihime göre gidiyor 33 gitmişim olarak hesaplıyor sizin doktorlar hangisine göre gidiyor
Rabbim devamını getirsin inşallah size göre bende 34 oluyorum o zamanBenim 26 Eylül transfer tarihim son adetin ilk gününe göre bakiyorlar 11 Eylül yani
33.haftalık olduk bugün
Amin inşallah hepimizinkiniRabbim devamını getirsin inşallah size göre bende 34 oluyorum o zaman
Merhaba, doğum yaptınız mı?Kızlar dualarınıza ihtiyacım var yüksek tansiyondan 35+6 da eleniyorum.. son iki haftadr bebeğim 200 gram alabilmiş birazdan sezaryene alınacagım .. umarım sağ salim kurtuluruz..
Ben siveno aldım. Granül duru dedikleri makineye zarar veriyor diye okudum siveno temiz içerik dediler onla yıkadım hepBebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı aldınız kızlar?
Bende Dalin aldımBebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı aldınız kızlar?