- 9 Ekim 2020
- 302
- 400
-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.481
Maşallah bebiş büyümüş tabi zorluyordur doğum kilosuna gelmiş maşallah sağlıkla alın kucağınıza bi an önce inşallahGeçen hafta 3600 dü kilosu yaklaşık 4 hafta önde boy ve kilosu. Toplam 6 doz ciğer geliştirici yapıldı.
Aslında hiç kilo almadım bnde. Yürüyüş yapıyorum ama çok zorluyor bebek taş gibi oluyor. İş yapmak çok zor. Kaplumbağa gibiyim yattığım yerden kalkamıyorum.
Yaa o zaman içim rahatladıneye takıldınız kı gayet ıyı kılosu vs benımkını 2400 dedi 36.haftaya gırdık.kuzenımle aynıyız 1800 bebekhaftaya gore cok gerıde sezeryanla alacaklr riske atmamak ıcın onu da.Bana hemuz bısı demedıler
Geçmiş olsunSelam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı.
Bebeğin boynuna kordon dolanmış
Bol su içeceksin yatacaksın dinleneceksin dedi doktor
Su içince cocuk kordondan kurtuluyormus.
Kordon kalırsa sezeryan olurmusum artık izne ayrıldım hedefim 37.haftaya kadar çalışmaktı 33.hafta itibariyle izne çıkmış oluyorum.İnşallah kordondan kurtulur bebeğim dua edin bize4 mayıs da kontrolüm var.
Çok teşekkür ederim amin inşallahGeçmiş olsuninşallah geçer dolanma durumu.
İnşallah yüksek cikmaz değerinizBenimde dün kontrolüm vardı. 35+4 olduk. Kaşıntı problemim vardı geceleri az da olsa yarım saat süren bazen daha uzun ama bazı zamanlar deli gibi kaşınıyordum. Aile hekimine bazı testler vermiştim enzimle ilgili
Orda bir değer yüksek çıktı serum açlık safra asiti testi yaptırmamı önerdi doktor. Devlete gittim bugün orda bu testi istememişler sanırım doktora attım ama sadece alt ast gibi değerler bakılmış. Doktorumda haliyle kafasında soru işareti kalsın istemiyor eğer yüksek çıkarsa kolestaz sebebiyle 37 de doğum olacak sanırım. İnşallah bir sıkıntı yoktur bakalım yarın vecereğim o testi çıkması da 3-4 günü buluyormuş sanırım
Geçmiş olsun, bol bol dinlen Havuç suyu filan iç suyun artması için. İnşallah geçer.Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı.
Su içince cocuk kordondan kurtuluyormus.Suyum sınırdaymış normalde 36.haftada azalirmis
Kordon kalırsa sezeryan olurmusum artık izne ayrıldım hedefim 37.haftaya kadar çalışmaktı 33.hafta itibariyle izne çıkmış oluyorum.İnşallah kordondan kurtulur bebeğim dua edin bize4 mayıs da kontrolüm var.
Teşekkür ederim havuç suya iyi de şekeri çıkarmaz mi gebelik sekerim var yaGeçmiş olsun, bol bol dinlen Havuç suyu filan iç suyun artması için. İnşallah geçer.
Ayy bilmiyorum cnm. Sen araştır öyle iç ya da içme. Başka ne yapılabilir araştır istersen.Teşekkür ederim havuç suya iyi de şekeri çıkarmaz mi gebelik sekerim var ya
Bi araştırayım da içeyim
Hoca her gün meyve suyu sık iç dedi.
meyvelerin hepsiTeşekkür ederim havuç suya iyi de şekeri çıkarmaz mi gebelik sekerim var ya
Bi araştırayım da içeyim
Berencim çok geçmiş olsun sıkıntı etme çoğu kişi de olan bir şey kordon dolanması stres yapma geçenlerde bir tanıdığımız 33 haftalık doğum yaptı sadece bir hafta küvezde kaldı bebek şimdi her şey hastanelerde mevcut gönlünü ferah tut yaniSelam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı.
Su içince cocuk kordondan kurtuluyormus.Suyum sınırdaymış normalde 36.haftada azalirmis
Canım geçmiş olsun inşallah düzelirBenimde dün kontrolüm vardı. 35+4 olduk. Kaşıntı problemim vardı geceleri az da olsa yarım saat süren bazen daha uzun ama bazı zamanlar deli gibi kaşınıyordum. Aile hekimine bazı testler vermiştim enzimle ilgili
Orda bir değer yüksek çıktı serum açlık safra asiti testi yaptırmamı önerdi doktor. Devlete gittim bugün orda bu testi istememişler sanırım doktora attım ama sadece alt ast gibi değerler bakılmış. Doktorumda haliyle kafasında soru işareti kalsın istemiyor eğer yüksek çıkarsa kolestaz sebebiyle 37 de doğum olacak sanırım. İnşallah bir sıkıntı yoktur bakalım yarın vecereğim o testi çıkması da 3-4 günü buluyormuş sanırım
Bana diyetisyen meyve verdi listede ama sadece bir tane yumruk kadarTeşekkür ederim havuç suya iyi de şekeri çıkarmaz mi gebelik sekerim var ya
Bi araştırayım da içeyim
Teşekkür ederim inşallah iyi olurBerencim çok geçmiş olsun sıkıntı etme çoğu kişi de olan bir şey kordon dolanması stres yapma geçenlerde bir tanıdığımız 33 haftalık doğum yaptı sadece bir hafta küvezde kaldı bebek şimdi her şey hastanelerde mevcut gönlünü ferah tut yani
Canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla geçirirsiniz süreci doktorun tavsiyelerini uygulayıncaSelam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı.
Çok geçmiş olsun canım bizi de haberdar et mutlaka inşallah sağlıkla gelsin bebişBenimde dün kontrolüm vardı. 35+4 olduk. Kaşıntı problemim vardı geceleri az da olsa yarım saat süren bazen daha uzun ama bazı zamanlar deli gibi kaşınıyordum. Aile hekimine bazı testler vermiştim enzimle ilgili
Şeker yükseldikçe normalde su oranı çok oluyor risk oluştuyor diyorlardı . Sizin de azmış belki suyun yükselmesi için bilinçli olarak söylemiştir sordunuz mu ne dedi en son?Teşekkür ederim havuç suya iyi de şekeri çıkarmaz mi gebelik sekerim var ya
Bi araştırayım da içeyim
Sağol canım amin inşallahCanım geçmiş olsun inşallah sağlıkla geçirirsiniz süreci doktorun tavsiyelerini uygulayıncadualarımız seninle