ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet hatırlıyorum ama herkes bir değil akrephanim yapmıştı onun bu yoldaki serüvenini okumuştum çok şey yaşamış ya çok şükür ki sonunda kavuşmuş inşallah canım sende kavuşursun canını sıkma 7 gün yapmaya baslasaydin keşke ama yaptın artık insanın elinde değil bir heycan bir sabırsızlik oluyor ama idrarda herkesin çıkmıyor sen yine umudunu yitirme daha çok erken yarın diğer gün daha artar o yavaş yavaş 🤲🏻
Canımm çok teşekkür ederim 🥹

Evet evet canım biraz bekleyeceğim

Evet canım amin inşallah ilk idrarla yapacağım yaparsam. Allah büyük pozitif göreceğiz hepimiz inşallah

mutluluktan ağlarsın iiinnnsssaaaallllaaahhhh :KK28:
Bak ben hamile oldugum halde bile bir gün silik test bir gün negatif gördüm bence bi kaç gün daha bekle öyle yapmaya başla en azından 6. Gün

Evet evet canım biraz bekleyeceğim

Evet canım amin inşallah ilk idrarla yapacağım yaparsam. Allah büyük pozitif göreceğiz hepimiz inşallah

mutluluktan ağlarsın iiinnnsssaaaallllaaahhhh :KK28:
Amin amin amin rabbım tüm ısteyenlere sevınc gozyasları döktürsün mutluluk çığlıklarıyla birlikte

Eklentiler

• E85E312F-441A-454A-9C5F-285A00A43C8C.jpeg
    E85E312F-441A-454A-9C5F-285A00A43C8C.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 23
espressoc espressoc valla canım bugün 11. Günüm hala test yapmadım. Çarşambayı bekliyorum ısrarla. Erken test yapmak insanı strese sokmaktan başka bişey yapmıyor. Pozitif bile olsa bir sonraki gün daha silikse bu sefer neden silik çıktı kaygısı olacak. O yüzden biraz sabretmekte fayda var gibi

X