- 12 Mart 2019
- 14.675
- 34.050
Hiç kuzum hiç rahatlatmıyor aynı stres devamPozitif görsem bir nebze rahatlarım da opudada aynını demistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kuzum hiç rahatlatmıyor aynı stres devamPozitif görsem bir nebze rahatlarım da opudada aynını demistim
İki embrıyo bana kalsa 2. Günden başlayıp testlerı dizecektım eşim 2 tane almış hatıra olsun çıkarsa die aman dedim biri çöp olur en fazla ne olabılır ki oda umut olduMaşallah bayağı belirgin 4 te bu kadar çıkar mı ya tek embriyo mu
Ama ben hiç dayanamıyorum yaaespressoc valla canım bugün 11. Günüm hala test yapmadım. Çarşambayı bekliyorum ısrarla. Erken test yapmak insanı strese sokmaktan başka bişey yapmıyor. Pozitif bile olsa bir sonraki gün daha silikse bu sefer neden silik çıktı kaygısı olacak. O yüzden biraz sabretmekte fayda var gibi
Evet korkutmuştu aslında o beni biraz neden silikleşti ki die de testle alakalıydı yada 4 teki sabah ilk çişti diğeri öğle saatlerıydı onla da alakalı olabılır dedim4 7 den belirgin ama
Yarım saat atıyorum sonra yine alıyorumZooor geçmiyor 4 gün 4 yıl gibi şuan mümkün olduğunca telefonu at elinden
Cok erken tabi ki dayanamıyoruz ama benim 5 gün silik demeye bile bin şahit isterdi görüyorsun son güne kadar koyulmadi bile hiç sıkma canınıKızlar transfer hariç 4. Gün test yaptım ama sonuç kötü çok mu erken yaptım
Vallahi yok kalbim pır pır şu 14 gündür yerde miyim gökte miyim bilmiyorum ohh çok şükür demekte nasip olsun inşallahHiç kuzum hiç rahatlatmıyor aynı stres devam
Benim 1 canımKızlar bu Protestan iğneyi fgunde bir mı iki mi yapıyorsunuz
Benim günde 2 de 2 kullanan az galibaBenim 1 canım
Benim de günde bir progestan dex iğneBenim günde 2 de 2 kullanan az galiba
Bana günde 2 yazmış şaşırdık kaldikBenim de günde bir progestan dex iğne
Canım bende ilk transfer ve gebelik devam ettiği sürece günde iki kullandım herkese farklı tedavi uygulanır. Başkalarının tedavisiyle kendinizi kıyaslayıp moralinizi bozmayın. Hepimize aynı tedavi uygulanmaz zatenBana günde 2 yazmış şaşırdık kaldik
Test yaptınız mı hiç nasılsınııııızBen hamilelik topiklerimde gezdim uzun dönem
Sonra aşılama topikler
Şimdi 4. Denemem tüp bebek topikleri derken, yıllardır burdayım
Testin markası neydi