- 6 Aralık 2013
- 742
- 420
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.461
Evet şu gelmeden sanci oluyormus hiç anlamadım diyenler de var ilk olduğu için mi yoksa doğum mucizevi olduğu için her bebeğe her kişiye özel olduğu için mi bilemedigimiz için hep merak konusu.Geçmiş olsun.
İlerleyen haftalarda daha da artıyor o ağrılar 34+1 olduk yani hareketine bağlı olarak öyle bir sancı giriyor ki. Önemli olan sık ve uzun süren sancı olması sanırım. Ve bende bilmiyorum ama anlatılana göre suyun geldiğini başlangıçta anlaşılmasa bile sonra şar şar geliyormuş yani
ama bazılarına su gelmeden de sancı ile başladığı da oluyormuş.
Magnezyum almasak vay halimize demek ki31. Haftadayim Teşekkür ederim
Benim de sabahları bacaklarım agriyor
Sürekli sol ya da sağa yatmaktan galiba.
Mağnezyum alıyorum ben de
Şeffaf akıntı bende de ara ara geliyor ama çok tuvalete sıkıştığımda genelde doktora da sorma ihtiyaci duymadım hiç renkli ve kokulu olmadığı için. Tekrar çok geçmiş olsun bilgilendirme için ayrıca çok teşekkür ederim. Ne kadar kaldınız hastahanede bir de doğum çantanız hazır miydi neler lazım oluyor :)Tesekkurler İnşAllah bir an önce iyileşir bebeğimizöyle benden bir anda geldi ve kesinlikle o kadar çok su olduğunu bilmiyordum foşur gibi düşünün şeffaf bir sıvı renksiz ama anlamamak mümkün değil ben en son 2 doktora gidiyordum her hafta doktora gidiyordum.Ben zaten en baştan beri yüksek riskli gebelik durumundayım serklajliyim hep yattım.Garip ama rahim ağzım hiç açılmamış bu arada.Benim son hafta yaşadığım belirtileri yazıyım size ishal,mide bunaltısi,nts sanci 40 larda ama fizikten hiç sancı agri olmadı,şeffaf akinti yoğun.Bu arada sezeryan oldum epidural yaptılar korkulacak birsey değil 10 dak da bebeği çıkartıyorlar daha sonra dikiş işlemi yapiliyor,Gobegi bastirma plesentanizin çıkarıldığını anlıyorsunuz sanki çekiyorlar gibi ama acı yok,bende baş ağrısı hiç olmadı,Sadece ertesi gün 6 saat sonra ayağa kaldırıyorlar o an evet acı duyuyorsunuz zor oluyor ama korkulacak gibi değil ertesi günü toplarlaniyor.Yakin zamanda deneyimlerini paylaştım İnşAllah zamanında sıkıntısız bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
Bende ikizlerle doğum yaptım dün. Plesentada kanama oldu bebekler riske girdi 34+4 de tamamladık hamilelik sürecini. Bebekler küvezde. Kilolarımız düşük ikiz olduğu için. Dualarınızı bekliyoruz
Yaaa eksiliyor dostlar masadan birer birer tebrik ederim , geçmiş olsun ayrıca rabbim sağa salim kucağınıza da almayı nasip etsin ikizler maalesef erken geliyor ve düşük kilolu oluyorlar ama çabuk toparlanıyorlar. Of yerim onları ikiz bebek dışarıdan bakınca çok güzel ben cesaret edemedim