-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.041
Burun tıkanıklığı gebelikte olan vi durummuş bunun için odayı nemlendirebilirsiniz çift yastık yatabilirsiniz. Bende ilk zamanlar çekmiştim sonra rahatladım. Burun bantlarını deneyebilirsiniz belki fayda ederkızlar saglık ocagındakı tetanoz aşısı boğmacayı kapsamıyormus, yurtdışında tekli değil de boğmaca difteri tetanoz şeklınde yapılıyormus.Bızde yapılan eskı modelmıs cogu doktor önermıyormus dıgre boostrıx daha cok onerılıyormus uclu olan.Daha karar vermedım burulup vurulmayacagıma bır aydır burnum tıkalı hapsuruyorum, burun akıntım var.Bir türlü gecmıyor yasayam var mı burun tıkanıklıgı.Ayrıntılı ıcın de prof Aydan Biriden randevu aldım 2500 Korunun sahıbının eşi
inşallah rhaatlarım ben d ekısa zamanda bır aydır nefes alamıyprum resmenBurun tıkanıklığı gebelikte olan vi durummuş bunun için odayı nemlendirebilirsiniz çift yastık yatabilirsiniz. Bende ilk zamanlar çekmiştim sonra rahatladım. Burun bantlarını deneyebilirsiniz belki fayda eder
Hayırlı kandillerinşallah rhaatlarım ben d ekısa zamanda bır aydır nefes alamıyprum resmenhayırlı kandıller kızlar bu arada
Su koydum yastık koydum hiç bi şekilde rahatlayamıyorum ben ya. Gece bildiğin nefessiz uyanıyorum boğazım falan dolmuş sanki çok kötü hastayım uyanıp hava alınca geçiyor. Uykumdan hiç bişi anlamıyorum nasıl geçicek bilmiyorumHayırlı kandiller
Yastık önemli çift yastık deneyin bide kalorifere su koyun
O zaman bi kbb ye gidin ona göre bi kontrol eder en azından.Su koydum yastık koydum hiç bi şekilde rahatlayamıyorum ben ya. Gece bildiğin nefessiz uyanıyorum boğazım falan dolmuş sanki çok kötü hastayım uyanıp hava alınca geçiyor. Uykumdan hiç bişi anlamıyorum nasıl geçicek bilmiyorum
ya bugün bende nefessiz uyandım ölüyorum sandım. su var resmen dik yastıkla yatıyorum nerdeyse oturucam. hava nemlendirici aldım bugun geldi hemen denicem, inşallah faydası olurSu koydum yastık koydum hiç bi şekilde rahatlayamıyorum ben ya. Gece bildiğin nefessiz uyanıyorum boğazım falan dolmuş sanki çok kötü hastayım uyanıp hava alınca geçiyor. Uykumdan hiç bişi anlamıyorum nasıl geçicek bilmiyorum
evet ya bende almayı düşünüyorum memnun kalırsan söylermisin ona göre hemen alıcam. Kaç haftalık oldunya bugün bende nefessiz uyandım ölüyorum sandım. su var resmen dik yastıkla yatıyorum nerdeyse oturucam. hava nemlendirici aldım bugun geldi hemen denicem, inşallah faydası olur
Memnun kalırsam yazarım tabievet ya bende almayı düşünüyorum memnun kalırsan söylermisin ona göre hemen alıcam. Kaç haftalık oldun
Maşallah siz yarıyı geçmişsiniz Allah tamamına erdirsin insallah .Memnun kalırsam yazarım tabi22+6 bir olduk yarıladık resmen çok şükür senin ne kadar oldu?
21+1 ikiz benim tansiyonlar tirodiler uçtu. Erken gelmesin bebeklerimiz diye uğraşıyoruz şimdi. Çoğul olsun diye kafayı yerdm çok riskliymiş. Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinMemnun kalırsam yazarım tabi22+6 bir olduk yarıladık resmen çok şükür senin ne kadar oldu?
Bi bakicaz doğumlar başlamış gaziydi uykusuzluguydu bunları yazicaz inşallah sağ salim canım.Maşallah siz yarıyı geçmişsiniz Allah tamamına erdirsin insallah .bizde 22+3 olduk iki hafta gerideyiz sizden zaman geçiyor nede olsa . Bi zamnlar bu eylül topiğinde kan testi kese kalp atısı diye beklerken şimdide doğumu bekliyoruz rabbime çok şükür bin şükür Allah kazasız belasız sağlıcakla kucagımıza alıp kötü hastalıklardan uzak büyütmek nasip etsin evlatlarımızı
İkiz çok zor ama bir seferde doğup buyuyecekler inşallah21+1 ikiz benim tansiyonlar tirodiler uçtu. Erken gelmesin bebeklerimiz diye uğraşıyoruz şimdi. Çoğul olsun diye kafayı yerdm çok riskliymiş. Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen zaman su gibi akıyor canm rabbime şükürler olsun Allah isteyen emek veren herkese nasip etsin . Bnm daha ilk bebeğim 4 ayımız kaldı ama insan genede iyimi nasıl bişeyi yoktur insallah diye evham yapmıyor değil. Hepsi rabbime emanet doğdugu büyüdüğü günleri görmek nasip olsun insallahBi bakicaz doğumlar başlamış gaziydi uykusuzluguydu bunları yazicaz inşallah sağ salim canım.
İlk transferimiz daha dün gibi ne çabuk geçti diyorum şimdi yanımda uyuyor çok şükür 3 yaşına 1 ay kaldı ne cabuk büyüdü diyorum.
sırf bu evham yüzünden haftada bir kontrole gidiyorum hastane benden parayı kazandığı baskasından zor kazanmıştırAynen zaman su gibi akıyor canm rabbime şükürler olsun Allah isteyen emek veren herkese nasip etsin . Bnm daha ilk bebeğim 4 ayımız kaldı ama insan genede iyimi nasıl bişeyi yoktur insallah diye evham yapmıyor değil. Hepsi rabbime emanet doğdugu büyüdüğü günleri görmek nasip olsun insallah
Sürekli görünmek de tehlikeli dedi doktorum ultrasonla bakmak radyasyon oldugu için bebeğe zarar vermek istemiyor. Bazen bende 10 günde bir görmek istediğimde doktorum bunu söyledi bana.bugun tam iki hafta oldu görmeyeli insan getcekten merak ediyor. Tedavi bebeği oldugu için çok korkuyorz haliyle . Rabbim korusun canm bebeklerimizi eline ayağına kavustursunS
sırf bu evham yüzünden haftada bir kontrole gidiyorum hastane benden parayı kazandığı baskasından zor kazanmıştır
İkiz olduğu için olur dediler haftada biri bana. Riskli olduğu için. Zararlı tabi keşke ayda bir gidebilsemSürekli görünmek de tehlikeli dedi doktorum ultrasonla bakmak radyasyon oldugu için bebeğe zarar vermek istemiyor. Bazen bende 10 günde bir görmek istediğimde doktorum bunu söyledi bana.bugun tam iki hafta oldu görmeyeli insan getcekten merak ediyor. Tedavi bebeği oldugu için çok korkuyorz haliyle . Rabbim korusun canm bebeklerimizi eline ayağına kavustursun