- 26 Eylül 2023
- 29
- 95
- 34
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.021
Teşekkür ederimAynı şekilde o haftada benimde çok kötü alt agrılarım vardı ara ara yine oluyor. Hareketli bebek olmayabilir endişe etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimAynı şekilde o haftada benimde çok kötü alt agrılarım vardı ara ara yine oluyor. Hareketli bebek olmayabilir endişe etme
Cok tesekkur ederim gorusunuz için içim rahatladi.Bisi olmaz cnm fetal eko da ultrason aletiyle öyle bir bastırdı ki doktor ve yarım saat belki daha fazla bu şekilde baktı. Ses de çıkaramadım. Bisiy olmaz yani o kadar narin değiller bebeklerimiz en güvenli alandalar.
3 4 günde degıl de sadece güçlü olanları hissediyormusuz henuz.çoğunu hıssetmıyoruzdur dahaKızlar ya bebeğini hissedenlere sorum olcak. Benim ikizlerim var birini net hissediyorum daha altta. Hareketlerini. Diğer üstte çok sakin. 3 4 günde bir hareket ediyor endişe ediyorum sürekli. Böyle yaşayam varmı
Bence ikisini de ayrı ayrı farkediyor oluşunuz bile iyi bişey daha yeni yeni hissettiğimiz için. Kaygılabmayın daha sakin bir bebek olabilir bulunduğu pozisyondan gücünü tam hissedemiyor olabilirsiniz. Kontrolünüzde bi sorarsınız olmadı durumu doktorunuzaKızlar ya bebeğini hissedenlere sorum olcak. Benim ikizlerim var birini net hissediyorum daha altta. Hareketlerini. Diğer üstte çok sakin. 3 4 günde bir hareket ediyor endişe ediyorum sürekli. Böyle yaşayam varmı
Tamamdır inşallahBence ikisini de ayrı ayrı farkediyor oluşunuz bile iyi bişey daha yeni yeni hissettiğimiz için. Kaygılabmayın daha sakin bir bebek olabilir bulunduğu pozisyondan gücünü tam hissedemiyor olabilirsiniz. Kontrolünüzde bi sorarsınız olmadı durumu doktorunuza
Benim de ikiz aynı durum bende de var alttaki sanki daha hareketli bence pozisyonundan öyle geliyor diye düşünüyorumTamamdır inşallah
Oh tek olmadığıma şuan sevindim yarın detaylı ultrasonum var sıkıntısız geçer inşallah. Senin kaç haftaBenim de ikiz aynı durum bende de var alttaki sanki daha hareketli bence pozisyonundan öyle geliyor diye düşünüyorum
Benim 20 hafta 4 günlük sizin kaç haftalık ultrasondan sonra haber verir misiniz ikizler nasıl oluyor merak ediyorumOh tek olmadığıma şuan sevindim yarın detaylı ultrasonum var sıkıntısız geçer inşallah. Senin kaç hafta
Aynı haftamız günü gününeBenim 20 hafta 4 günlük sizin kaç haftalık ultrasondan sonra haber verir misiniz ikizler nasıl oluyor merak ediyorum
Öyle mi maşaallah cinsiyetlerini öğrendiniz mi benim biri kız diğeri tam belli değilAynı haftamız günü gününe
12. Haftada öğrendim %100 olarak bi kız bi erkek. Detaylımda normal çıktı hamd olsun darısı herkesin başınaÖyle mi maşaallah cinsiyetlerini öğrendiniz mi benim biri kız diğeri tam belli değil
Kızlar selam doktorumun önerisiyle dün tetonoz aşısı oldum kolum resmen pert oldu kullanamıyorum hiç siz yaptırdınız mı
çok korkuyorumKızlar selam doktorumun önerisiyle dün tetonoz aşısı oldum kolum resmen pert oldu kullanamıyorum hiç siz yaptırdınız mı
18+5 de yaptırdım gerçekten ağır üşüme halsizlik vs yapıyorMerhaba , benim henüz haftama var biraz ağır bir aşı olduğunu biliyorum 20. Haftada yaptıracağım ben siz kaçıncı haftada yaptırdınız ?
18+5 de oldum 2 gün oluyorSen
çok korkuyorum
Merhaba ben yaptırdım pazartesi günü yaptırdım o gün biraz sersemletti. Yani uyuşukluk verdi sanki bide bi ateş bastı anlık sonra geçti. Ama ertesi gün kolumda ağrı hissettim yani bi yere ufacık dokunmamla acıyor bende çok korktum başta vücuttan vücuda farklı tepki veriyor bence.Kızlar selam doktorumun önerisiyle dün tetonoz aşısı oldum kolum resmen pert oldu kullanamıyorum hiç siz yaptırdınız mı