2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Detaylı ultrason başka yaptıran var mı ? Özellikle devlette yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim bakıyorlar mı iyice incelediler mi acaba ?

Kızlar ya bebeğini hissedenlere sorum olcak. Benim ikizlerim var birini net hissediyorum daha altta. Hareketlerini. Diğer üstte çok sakin. 3 4 günde bir hareket ediyor endişe ediyorum sürekli. Böyle yaşayam varmı

Kızlar ya bebeğini hissedenlere sorum olcak. Benim ikizlerim var birini net hissediyorum daha altta. Hareketlerini. Diğer üstte çok sakin. 3 4 günde bir hareket ediyor endişe ediyorum sürekli. Böyle yaşayam varmı
3 4 günde degıl de sadece güçlü olanları hissediyormusuz henuz.çoğunu hıssetmıyoruzdur daha

Bence ikisini de ayrı ayrı farkediyor oluşunuz bile iyi bişey daha yeni yeni hissettiğimiz için. Kaygılabmayın daha sakin bir bebek olabilir bulunduğu pozisyondan gücünü tam hissedemiyor olabilirsiniz. Kontrolünüzde bi sorarsınız olmadı durumu doktorunuza

Kızlar selam doktorumun önerisiyle dün tetonoz aşısı oldum kolum resmen pert oldu kullanamıyorum hiç siz yaptırdınız mı

Merhaba , benim henüz haftama var biraz ağır bir aşı olduğunu biliyorum 20. Haftada yaptıracağım ben siz kaçıncı haftada yaptırdınız ?

Kızlar selam doktorumun önerisiyle dün tetonoz aşısı oldum kolum resmen pert oldu kullanamıyorum hiç siz yaptırdınız mı
Merhaba ben yaptırdım pazartesi günü yaptırdım o gün biraz sersemletti. Yani uyuşukluk verdi sanki bide bi ateş bastı anlık sonra geçti. Ama ertesi gün kolumda ağrı hissettim yani bi yere ufacık dokunmamla acıyor bende çok korktum başta vücuttan vücuda farklı tepki veriyor bence.
Çok korkarak yaptırdım ama sorun yaşamadım elhamdülillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…