Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Secde ayeti var ama dikkat et dinliyosan secdeyi yapman lazım
Secde ayeti var ama dikkat et dinliyosan secdeyi yapman lazım
Kan sulandırıcı iğneMerhaba oksapar ne için kullaniliyor
TeşekkürlerKan sulandırıcı iğne
Canım valla belirtileri düşünmek bile istemiyorum. Çünkü hergün bambaşka şeyler oluyor vücudumda. Artık saldım gitti zaten bugünü de saymazsak kaldı 1. Ne olacaksa olsun diyorumuniq12 canım sen nasılsın test gününe 2 gün kaldı kendini nasıl hissediyorsun belirti varmı gerçi ilaçların çok etkisi var ama belki hissettiğin şeyler vardır
Evet canım ilaçlar belirti bırakmıyor herşeyi yaşadık ama zaman çok zor geçiyor hele de evdeysen yine sen maşallah test yapmadan iyi dayandın çok az kaldı hayırlı sonuçlar alırsın inşallahCanım valla belirtileri düşünmek bile istemiyorum. Çünkü hergün bambaşka şeyler oluyor vücudumda. Artık saldım gitti zaten bugünü de saymazsak kaldı 1. Ne olacaksa olsun diyorum
Normalde çalışıyorum ama bu süreçte işe gitmeme kararı aldım. Nedense böylesi daha iyi geldi bana. Evde vakit geçirmeyi de çok özlemiştim zaten bahane oldu. Valla dayandım canım nasıl oldu bilmiyorum ama aynı performansı bekliyorum sendenEvet canım ilaçlar belirti bırakmıyor herşeyi yaşadık ama zaman çok zor geçiyor hele de evdeysen yine sen maşallah test yapmadan iyi dayandın çok az kaldı hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Bende dersim vardı izin aldım hareket edince ağrım çok artıyor hareketten kastım yorucu şeyler. İnşallah bende bekliyorum ama olacak mı bilmiyorumNormalde çalışıyorum ama bu süreçte işe gitmeme kararı aldım. Nedense böylesi daha iyi geldi bana. Evde vakit geçirmeyi de çok özlemiştim zaten bahane oldu. Valla dayandım canım nasıl oldu bilmiyorum ama aynı performansı bekliyorum senden
İyi düşünüyoruz iyi oluyorBende dersim vardı izin aldım hareket edince ağrım çok artıyor hareketten kastım yorucu şeyler. İnşallah bende bekliyorum ama olacak mı bilmiyorum
Belirti aramamak lazımmış bana çok söylediler inanmadım. Hala belirtim yok regl ağrısı dışında. Ne göğüste ağrı, ne bir sancı ne bi şey. Hiçbir şey yok. Az kaldı keseyi göreceğiz midem bile bulanmıyorBende kendimde belirti aramaktan yoruldum ya, hiç belirti göstermeden pozitif olanlarda var , ay bilemiyorum
Kese transferden ne kadar sonra görünüyor acabaBelirti aramamak lazımmış bana çok söylediler inanmadım. Hala belirtim yok regl ağrısı dışında. Ne göğüste ağrı, ne bir sancı ne bi şey. Hiçbir şey yok. Az kaldı keseyi göreceğiz midem bile bulanmıyor
Bende sordum 1500 değer olması lazımmış beta hcg vajinal kontrolKese transferden ne kadar sonra görünüyor acaba
Benimki 23 gün sonraya denk geliyor. Ortalama bu civarda görülüyor zannediyorum veya bhcg belli bir değerin üzerinde çıkarsa görülüyormuş. Ama kan testinden 2 hafta 10 gün kadar sonra kese görmeye çağırıyor doktorlar.Kese transferden ne kadar sonra görünüyor acaba
Hellloooo . İyiyim balımmm sürecim gitmiyor çünkü hala adet olamadım 10. İğnemi yapmış bulunmaktayımikosan canımmm nasılsın sürecin nasıl gidiyor
Regl ağrısı bir giriyor bir çıkıyor sürekli değil. Ara ara karnıma kasıklarıma ve belime bi regl ağrısı giriyor ama bilemiyorum tabi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu süreçte nelere çok dikkat ettiniz mesela.Belirti aramamak lazımmış bana çok söylediler inanmadım. Hala belirtim yok regl ağrısı dışında. Ne göğüste ağrı, ne bir sancı ne bi şey. Hiçbir şey yok. Az kaldı keseyi göreceğiz midem bile bulanmıyor
İlaçların etkisi kuzum valla ara ara geliyolar ara ara gidiyorlarKızlar bugün çok bunalıyorum çok daralıyorum. İlaçların etkisi mi bilmiyorum ama çok duygusalm