- 19 Eylül 2023
- 223
- 419
- 40
-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.061
Rabbim korusun kollasın evlatlarımızı . Zor yollardan geçtik. Progestan kalcadan 4 aya yakın vuruldum. Oksapar doğuma kadar rabbime emanetİkiz olduğu için olur dediler haftada biri bana. Riskli olduğu için. Zararlı tabi keşke ayda bir gidebilsem
Ben çarşamba gireceğim detaylıya. İnşallah bir sıkıntı olmaz sizdeki kan akışı yavaşlığı. Doktor bir şey söylemedimi onunla ilgiliKızlar detaylı ultrasona girdim kan akısı yavas görünüyor bunu yasayan varmı
Sorun yok takip ederiz dedi ama internette gelişim geriliğiene yol açar diyorBen çarşamba gireceğim detaylıya. İnşallah bir sıkıntı olmaz sizdeki kan akışı yavaşlığı. Doktor bir şey söylemedimi onunla ilgili
Allah korusunSorun yok takip ederiz dedi ama internette gelişim geriliğiene yol açar diyor
İnternette o kadar kötü şeyler yazıyorki. Asla kaale alma eğer böyle bi durum olsaydı doktor cekinmeden söylerdi. Birde bunun aşamaları varmış her kan akışı yavaşlığı gelişim geriliği diye bişi yokSorun yok takip ederiz dedi ama internette gelişim geriliğiene yol açar diyor
Ben hepsine doğuma kadar devam kesilmedi. Rabbim kavuştursun yavrularımıza çektiğimiz cefanın sefasını sürelim inşallahRabbim korusun kollasın evlatlarımızı . Zor yollardan geçtik. Progestan kalcadan 4 aya yakın vuruldum. Oksapar doğuma kadar rabbime emanet
Allah korusunSorun yok takip ederiz dedi ama internette gelişim geriliğiene yol açar diyor
amin canm amin biz çok özel gebeleriz rabbim korur .. o kokularına kavusturmayı nasip ederBen hepsine doğuma kadar devam kesilmedi. Rabbim kavuştursun yavrularımıza çektiğimiz cefanın sefasını sürelim inşallah
Teşekkür ederim canım benim inşallahİnternette o kadar kötü şeyler yazıyorki. Asla kaale alma eğer böyle bi durum olsaydı doktor cekinmeden söylerdi. Birde bunun aşamaları varmış her kan akışı yavaşlığı gelişim geriliği diye bişi yokHiç bişi olmayacak inşallah
Ben daha bişey almadım ya yani eşten dosttan alacaklarım var. Kıyafeti de önemsemiyorum her türlü alınır diyeKızlar ne durumdasınız?? herkes hissediyor mu artık bebişleri?? Alışverişler ne alemde?? Şubatta ebebek indirimleri başlar her güne indirimli ürünler olur, listeyi yayınlarsa paylaşırız burda da
tüm ay oluyor indirim diye hatırlıyorum. Bende de büyük eşyalar var kızımdan, kıyafetleri de duruyor kızımın seçiçem içinden. 1 tane isimli tulum, battaniye ve yastık bir de isimli nevresim takımı yaptırıcam. kızıma yaptırmıştım oğluma da yaptırıcam. kıyafet konusunda kafam karışık mayıs ayı olunca uzun mu kısa mı hala emin olamadım. ben çok fazla kalın giydirmem bebeği olabildiğince ince giydirip bağışıklığını güçlendiririm.Ben daha bişey almadım ya yani eşten dosttan alacaklarım var. Kıyafeti de önemsemiyorum her türlü alınır diyebakalım bide şubat indirimini de burdaki yazanlardan görmüştüm onu bekliyorum ilk haftası felan mı oluyor hiç bilmeyince
Yaptirmadimberen_naz siz n’aptınız amniyosentez yaptırdınız mı ?
Herkes aynı şeyi diyor çevremde de kalın giydirip çok alışmasın diye bende çok bilmiyorum ne almalıyım yani tecrübesizde oluncatüm ay oluyor indirim diye hatırlıyorum. Bende de büyük eşyalar var kızımdan, kıyafetleri de duruyor kızımın seçiçem içinden. 1 tane isimli tulum, battaniye ve yastık bir de isimli nevresim takımı yaptırıcam. kızıma yaptırmıştım oğluma da yaptırıcam. kıyafet konusunda kafam karışık mayıs ayı olunca uzun mu kısa mı hala emin olamadım. ben çok fazla kalın giydirmem bebeği olabildiğince ince giydirip bağışıklığını güçlendiririm.
Sevindim geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebişSelamlar hamiş arkadaşlar biz de bugun ayrıntılı ultrasondan geldik herşeyi çok normal çıktı oğlumun.. hiç bir sıkıntımız yok çok şükürdarısı detaylıya girecek arkadaslara olsun inşallah biz alışverişe cinsiyetini öğrendiğimiz andan itibaren başladık kontrollerde parça parça bişeyler almaya başladık . doğuma kadar tamamlarız inşallah .
Ben bayağıdır hissediyorum daha ayrıntılıya girmedim biraz geç kaldım devlette ancak sıra buldum 2 haftaya bir gidiyordum alışmışım 3 hafta olacak gittiğimde çok merak ediyorum ben de yavaş yavaş almaya başladımKızlar ne durumdasınız?? herkes hissediyor mu artık bebişleri?? Alışverişler ne alemde?? Şubatta ebebek indirimleri başlar her güne indirimli ürünler olur, listeyi yayınlarsa paylaşırız burda da
Geçmiş olsun kalp ile ilgili şeyler doğumdan önce düzeliyor sanırım genelde inşallah bişey çıkmaz.selam kızlar ben de 21+2 yim.bugun ayrıntılıya girdim kalpte parlaklık gördü, solda ekeojobık focus görduldufetal eko tavsıye edıldı.aynısını yasayan var mı ? cok onemlı degıl yuzde 90 sıkıntı yoktur ama yıne de ekoya bakılsa ıyı olyr dendı, bıraz canımı sıktı acıkcası.bır de tansıyon dusuklugu yasayan var mı benm sureklı dusuk cıkıyor