ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

😃Hergun dinliyorum başucumda size dua edeyim dedim ne diyecegımı bilemedim 🤣Allah ım tüm isteyenlerin evlat hasretini gider zorluklarını kolaylıklarla sonuca ulaştır dedim 🤣🤣🤣🤣espressoc var bide diyorum pozitife dönsün yumoşu tutsun sımsıkı bırakmasın içini ferahlat 😄 rabbım bilir espressoc kim dimi :)
Canım Kevser ismim ismen dua edebilirsin. Allah razı olsun 🥰🥰🥰

😃Hergun dinliyorum başucumda size dua edeyim dedim ne diyecegımı bilemedim 🤣Allah ım tüm isteyenlerin evlat hasretini gider zorluklarını kolaylıklarla sonuca ulaştır dedim 🤣🤣🤣🤣espressoc var bide diyorum pozitife dönsün yumoşu tutsun sımsıkı bırakmasın içini ferahlat 😄 rabbım bilir espressoc kim dimi :)
Secde ayeti var ama dikkat et dinliyosan secdeyi yapman lazım 😅

Bende takip edemiyorum bilmiyorum kaç yumurta var ama adetin 2. Günü e2 düşüktü benim mesela doktorum iyi dedi ama herkesin değeri benden yüksekti 16 ydi değerim bu arada iğnenin 5 günü ise yükselmişti o yüzden bence kimseyle kiyaslamamak lazım 😊 opuya az kaldı bende merakla bekliyorum kaç yumurta toplanacak bu arada günlük ne kadar gonalf alıyorsunuz
Benim de 2. Günü e2 25di. Gonalf 300 alıyorum.5.yi bu akşam aldım. Yarın cetrotide vurulmaya baslicakmisim.o ne ise yariyor pek bilmiyorum ama.Bugün reglım bitti sanırım. Ay hadi inşallah güzel sonuçlarla ayrılırsın opudan 🙏😍🌸 umarım benim için de güzel olur. Hakkımızda hayırlısını kolaylıkla mutlu olacağımız şekilde versin inşallah Allah. Bahçesi geniş bol bol isteyelim😅

Ahhh canım hoşgeldin o evreye 😊 düne kadar devam etti o duygu durumu. Bugün biraz daha sakinim.
Bugün başladı ya hiç hoş bulmadım herkese saldırasım var 😒😒 testler mi psikolojimi etkiledi yada hormonlar mı anlamadım eşime dedim testleri sakla yapmak istemiyorum

Bugün başladı ya hiç hoş bulmadım herkese saldırasım var 😒😒 testler mi psikolojimi etkiledi yada hormonlar mı anlamadım eşime dedim testleri sakla yapmak istemiyorum
Artık o konuda kendini kötü hissetme lütfen. Olmuş bitmiş bişey. Sadece artık sabırla test gününü bekle. Ben bu süreçte eşimin sabrını zorladım fazlasıyla 😂 ama helal olsun dayandı.

tatluboncuk tatluboncuk inşallah bu sefer güzel haberleri alırız yeni yıl sana şans getirsin canım🥰 ara vermeden hemen tekrar başlamana da çok sevindim ❤️
İnşallah canım benim 🙏🏻 beklersem kendimi kötü etkilemekten korktum doktorumla da konuştum ara vermenin fayda yada zararı yok kendini hazır hissediyorsan başlayabiliriz dedi hormonlarım da normal çıktı rahmim de normal beklemek istemedim ben de 🙏🏻🥹

Artık o konuda kendini kötü hissetme lütfen. Olmuş bitmiş bişey. Sadece artık sabırla test gününü bekle. Ben bu süreçte eşimin sabrını zorladım fazlasıyla 😂 ama helal olsun dayandı.
Onlar çok az çilesini çekiyor biz hem bedenen hem ruhen yıpranıyoruz 😒 hep çok iyiydim ama. Bugun çok yorgun hissediyorum kendimi 😒

Bana bıraktırsa ne olcak yani pıhtılaşmamda yok
Bazı doktorlar bıraktırmıyor. Zaten enox oksapar falan kan sulandırıcıdan ziyade pıhtı engelliyor kan sulandırıcılar genelde haplar oluyor coraspirin eksoprin falan. Bide kan pıhtısı için onu kullanmıyoruz dedi doktorum. O pıhtı atmasın diye. Kan pıhtılaşması olmayana da veriyoruz çoğu zaman. Yaşa göre yada bir emgel olmadığı halde gebe kalıp doğum gidemeyenlere.

Onlar çok az çilesini çekiyor biz hem bedenen hem ruhen yıpranıyoruz 😒 hep çok iyiydim ama. Bugun çok yorgun hissediyorum kendimi 😒
Canım bence ilaçlar yapıyor kullandığımız ilaçlar hep hormon olduğundan bende çok yan etki yaptı bilmiyorum tabi herkes farklı dudaklarım şişti tenim kurudu kimide etkilenmiyor çok tuhaf sendede yapmış olabilir bol bol dinlen Bebek olunca insan dinlenemiyor uykusuzluk ahhh Allah tattirsin inşallah sana çok dua ediyorum burdaki herkese🤲🏻

Canım bence ilaçlar yapıyor kullandığımız ilaçlar hep hormon olduğundan bende çok yan etki yaptı bilmiyorum tabi herkes farklı dudaklarım şişti tenim kurudu kimide etkilenmiyor çok tuhaf sendede yapmış olabilir bol bol dinlen Bebek olunca insan dinlenemiyor uykusuzluk ahhh Allah tattirsin inşallah sana çok dua ediyorum burdaki herkese🤲🏻
Allah razı olsun haberi gelse gerisini düşünmüyoruz daha hayırlı evlat olsun inşallah 😅 evet canım bende ilk günler çok gaz yaptı şimdi geçti o ama duygusallık bayağı var

Bazı doktorlar bıraktırmıyor. Zaten enox oksapar falan kan sulandırıcıdan ziyade pıhtı engelliyor kan sulandırıcılar genelde haplar oluyor coraspirin eksoprin falan. Bide kan pıhtısı için onu kullanmıyoruz dedi doktorum. O pıhtı atmasın diye. Kan pıhtılaşması olmayana da veriyoruz çoğu zaman. Yaşa göre yada bir emgel olmadığı halde gebe kalıp doğum gidemeyenlere.
Anladım canım cok sağol

Çok iyi demişsin, hiç kafanı bulandırma. Bir sürü şey yaşıyoruz hem bedenen hem fiziken, çok normal canının sıkkın olması. Sabah olsun bi bak bakalım nasıl hissediyosun, bugün ekstra yorucu oldu sana ❤️

Çok iyi demişsin, hiç kafanı bulandırma. Bir sürü şey yaşıyoruz hem bedenen hem fiziken, çok normal canının sıkkın olması. Sabah olsun bi bak bakalım nasıl hissediyosun, bugün ekstra yorucu oldu sana ❤️
Evet maalesef ki öyle oldu testler modumu çok düşürdü pişman oldum sizleri dinlemeyip yaptığıma

X