2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sorun yok takip ederiz dedi ama internette gelişim geriliğiene yol açar diyor
İnternette o kadar kötü şeyler yazıyorki. Asla kaale alma eğer böyle bi durum olsaydı doktor cekinmeden söylerdi. Birde bunun aşamaları varmış her kan akışı yavaşlığı gelişim geriliği diye bişi yok ♥️ Hiç bişi olmayacak inşallah🤲

Sorun yok takip ederiz dedi ama internette gelişim geriliğiene yol açar diyor
Allah korusun🙏bol bol dua edin rabbim yardımcımız olsun inşallah
Ben hepsine doğuma kadar devam kesilmedi. Rabbim kavuştursun yavrularımıza çektiğimiz cefanın sefasını sürelim inşallah😇
amin canm amin biz çok özel gebeleriz rabbim korur .. o kokularına kavusturmayı nasip eder🥰🥰🙏🙏

Kızlar ne durumdasınız?? herkes hissediyor mu artık bebişleri?? Alışverişler ne alemde?? Şubatta ebebek indirimleri başlar her güne indirimli ürünler olur, listeyi yayınlarsa paylaşırız burda da :KK200:

Kızlar ne durumdasınız?? herkes hissediyor mu artık bebişleri?? Alışverişler ne alemde?? Şubatta ebebek indirimleri başlar her güne indirimli ürünler olur, listeyi yayınlarsa paylaşırız burda da :KK200:
Ben daha bişey almadım ya yani eşten dosttan alacaklarım var. Kıyafeti de önemsemiyorum her türlü alınır diye 😂 bakalım bide şubat indirimini de burdaki yazanlardan görmüştüm onu bekliyorum ilk haftası felan mı oluyor hiç bilmeyince 😂😂

Ben daha bişey almadım ya yani eşten dosttan alacaklarım var. Kıyafeti de önemsemiyorum her türlü alınır diye 😂 bakalım bide şubat indirimini de burdaki yazanlardan görmüştüm onu bekliyorum ilk haftası felan mı oluyor hiç bilmeyince 😂😂
tüm ay oluyor indirim diye hatırlıyorum. Bende de büyük eşyalar var kızımdan, kıyafetleri de duruyor kızımın seçiçem içinden. 1 tane isimli tulum, battaniye ve yastık bir de isimli nevresim takımı yaptırıcam. kızıma yaptırmıştım oğluma da yaptırıcam. kıyafet konusunda kafam karışık mayıs ayı olunca uzun mu kısa mı hala emin olamadım. ben çok fazla kalın giydirmem bebeği olabildiğince ince giydirip bağışıklığını güçlendiririm.

Selamlar hamiş arkadaşlar biz de bugun ayrıntılı ultrasondan geldik herşeyi çok normal çıktı oğlumun.. hiç bir sıkıntımız yok çok şükür🙏🙏darısı detaylıya girecek arkadaslara olsun inşallah🥰🥰biz alışverişe cinsiyetini öğrendiğimiz andan itibaren başladık kontrollerde parça parça bişeyler almaya başladık . 😊😊 doğuma kadar tamamlarız inşallah .

tüm ay oluyor indirim diye hatırlıyorum. Bende de büyük eşyalar var kızımdan, kıyafetleri de duruyor kızımın seçiçem içinden. 1 tane isimli tulum, battaniye ve yastık bir de isimli nevresim takımı yaptırıcam. kızıma yaptırmıştım oğluma da yaptırıcam. kıyafet konusunda kafam karışık mayıs ayı olunca uzun mu kısa mı hala emin olamadım. ben çok fazla kalın giydirmem bebeği olabildiğince ince giydirip bağışıklığını güçlendiririm.
Herkes aynı şeyi diyor çevremde de kalın giydirip çok alışmasın diye bende çok bilmiyorum ne almalıyım yani tecrübesizde olunca 🥰
Tüm ay olursa daha iyi büyük şeylere bi bakarım olmazsa bende kıyafetlere de başlarım

Selamlar hamiş arkadaşlar biz de bugun ayrıntılı ultrasondan geldik herşeyi çok normal çıktı oğlumun.. hiç bir sıkıntımız yok çok şükür🙏🙏darısı detaylıya girecek arkadaslara olsun inşallah🥰🥰biz alışverişe cinsiyetini öğrendiğimiz andan itibaren başladık kontrollerde parça parça bişeyler almaya başladık . 😊😊 doğuma kadar tamamlarız inşallah .
Sevindim geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebiş 🥰 iyi alıyorsanız bende daha almadım başlayacağım inşallah 🙏🏻🥰

Ben bayağıdır hissediyorum daha ayrıntılıya girmedim biraz geç kaldım devlette ancak sıra buldum 2 haftaya bir gidiyordum alışmışım 3 hafta olacak gittiğimde çok merak ediyorum ben de yavaş yavaş almaya başladım

Selam kızlar ben de ayrıntılıya yarın gireceğim inşallah 21+4 oluyoruz yarın inşallah güzel haberler alırım ben de . Artık hareketlerini baya hissediyorum ben ama alışverişe hiç başlamadık. Benim de ilk gebeliğim çok bi fikrim de yok nereden başlamak lazım ama henüz erken diye düşünüyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

selam kızlar ben de 21+2 yim.bugun ayrıntılıya girdim kalpte parlaklık gördü, solda ekeojobık focus görduldu :KK43: fetal eko tavsıye edıldı.aynısını yasayan var mı ? cok onemlı degıl yuzde 90 sıkıntı yoktur ama yıne de ekoya bakılsa ıyı olyr dendı, bıraz canımı sıktı acıkcası.bır de tansıyon dusuklugu yasayan var mı benm sureklı dusuk cıkıyor 😭😩

selam kızlar ben de 21+2 yim.bugun ayrıntılıya girdim kalpte parlaklık gördü, solda ekeojobık focus görduldu :KK43: fetal eko tavsıye edıldı.aynısını yasayan var mı ? cok onemlı degıl yuzde 90 sıkıntı yoktur ama yıne de ekoya bakılsa ıyı olyr dendı, bıraz canımı sıktı acıkcası.bır de tansıyon dusuklugu yasayan var mı benm sureklı dusuk cıkıyor 😭😩
Geçmiş olsun kalp ile ilgili şeyler doğumdan önce düzeliyor sanırım genelde inşallah bişey çıkmaz. 🙏🏻

X