- 13 Eylül 2023
- 246
- 350
-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.001
ErkekErkek bir bebek bekliyoruz nasipse sağlıkla mutlulukla gelsin bebeklerimiz InşAllahSizin kız mi erkek mi
Benim de bir kaç gündür oldu sağ kalcamin tarafında ağrı oluyorBu cinsiyet konusunda çok şey gördüm ya en basitinden yeğenim 28. Haftada kıza dönmüştü20. Haftalara kadar beklemek lazım sanırım...
Kızlar 16-17. Haftalarda kalça ağrısı yaşıyorum ben yuruyemiyorum ağrı vurunca bacağıma doğru yayılıyor sağ tarafımda.. genelde soluma yatıyorum zorla :) sizlerde de ağrılar var mı ?
Bu arada magnezyum takviyesi de alıyorum gebeliğimin başından beri
Çok ayakta durur ve özellikle bir gün önce çok yürürsem mutlaka ertesi gün dediğiniz gibi batma hissediyorum sağ kalçama belden vuruyor muhtemelen.Bu cinsiyet konusunda çok şey gördüm ya en basitinden yeğenim 28. Haftada kıza dönmüştü20. Haftalara kadar beklemek lazım sanırım...
Kızlar 16-17. Haftalarda kalça ağrısı yaşıyorum ben yuruyemiyorum ağrı vurunca bacağıma doğru yayılıyor sağ tarafımda.. genelde soluma yatıyorum zorla :) sizlerde de ağrılar var mı ?
Bu arada magnezyum takviyesi de alıyorum gebeliğimin başından beri
Sizin mesajları farketmemişşm yaBenım yazdıklarım gelmıyomu
Düzelir inşallah geçmiş olsun.Kızlar bugün detaylı ultrason randevum vardı. Yarım saat muayene sürdü. Önce sırtı dönüktü çoğu şeye baktı o şekilde. Kalbi ve yüzü kaldı. 10 dakika ara verdik yürüdüm su içtim. Biraz şekerli şeyler yedim. Tekrar ultrasona gectim. Tam dönmemisti. Muayene sırasında döndü çok şükür. Her şeyi çok iyi dedi ama kalbinde damarlarda bir seyler gördü emin olamadi. Kardiyolojiye gönderdi hemen fetal eko için. Orda da ritm bozukluğu gördü. Yarım saat o sürdü. 1 hafta sonraya tekrar gel dedi. %99 doğuma kadar düzeliyor dedi. Bakalım haftaya ne diyecek. Çok endiselenmedik çok şükür bir şey olmaz düzelir diyoruz.
yasak oldugunıcın ulkemızde sonuc kagıdındanyazmıyor ama doktora soyluyorlar bana soyledılerUltrasonda ense kalınlığı,burun kemiği felan hersey güzel.Bebek önde gidiyor sıkıntı yok.Nipt testi sonucunda hepsinde düşük risk diyor orda da sıkıntı yok.Dogruluk payı %99 olduğundan % de 1 yanılma payı varmış.Ondan dolayı hoca amniyosenteze bakıp %100 öğrenelim diyor.2 hastasında hersey güzelken down sendromlu çıkmış örnek veriyor sürekli.
Nipt testinde cinsiyet yazmiyordu.Genetik doktoru bize bebek hasta ise cinsiyet söylüyorlar dedi.O yüzden cinsiyeti orda öğrenemedik.
Maşaallah sonraki günlerde daha sert hissedersin bu benim ikinci gebeliğim ama bi kıpırtıda o kadar çok heyecanlanıyorum ki Rabbim iyi ki bu duyguyu kadınlara vermişselam kızlar, ben bugun 19 a girdim ilk defa tekme hissettim.Yüksek ses müzik açmıştım bıldıgınız ya el vurdu ya ayak.hıssetmıyorum dıye uzuluyordum yanı anlamıyordum bagırsak mı bebek mı ama bugunbariz vurdu anldım sonunda oğlumu
tesekkur ederım benm ılk olunca anlamıyordum bebek hareketı mı göbek hreketı mjMaşaallah sonraki günlerde daha sert hissedersin bu benim ikinci gebeliğim ama bi kıpırtıda o kadar çok heyecanlanıyorum ki Rabbim iyi ki bu duyguyu kadınlara vermiş
tesekkur ederım benm ılk olunca anlamıyordum bebek hareketı mı göbek hreketı mj
Doktora da söylememisler.yasak oldugunıcın ulkemızde sonuc kagıdındanyazmıyor ama doktora soyluyorlar bana soyledıler
Bir kaç haftaya hissedersin telaslanma. Dediğin ağrı bende de oluyor. Bazen çığlık atıyorum yürüyemiyorum. Bebek aşağıda mi diye baktı doktor değilmiş. Bebek büyüyor bir de spor geçmişin yoksa kaslarda yok tabi. Taş gibi olmasini ve agriyi bir sor doktoruna. Kontrol eder. Uyu bosver Bebek doğunca mumla arayacağız uykuyu.Slm kizlar 18+1 deyim erkek bebek bekliyorum nasipse alt karnımda ağrılar oluyor karnım taş gibi bide çok uyuyorum öğlene kadar bide bebeği hiç hissetmiyorum normal mi çok endişeliyim ilk gebeligim
Aynı şekilde o haftada benimde çok kötü alt agrılarım vardı ara ara yine oluyor. Hareketli bebek olmayabilir endişe etmeSlm kizlar 18+1 deyim erkek bebek bekliyorum nasipse alt karnımda ağrılar oluyor karnım taş gibi bide çok uyuyorum öğlene kadar bide bebeği hiç hissetmiyorum normal mi çok endişeliyim ilk gebeligim
Bende 18+3 üm bende hissetmiyorum doktor plasentan ön tarafa yerlesmis o yuzden geç hissedersin bebeği dedi belki sizinde boyle bir durum vardir telas yapmayin.Benimde eşim 2 gun önce gobegime dokunurken bebegi sevmek ıcin biraz bastirdi bende tedirgin oldum kanamam olmadi ama sanki hafif bir sizlama var karnimda tedirgin oldum sizce birsey olur mu herseyden kaygilanir oldumSlm kizlar 18+1 deyim erkek bebek bekliyorum nasipse alt karnımda ağrılar oluyor karnım taş gibi bide çok uyuyorum öğlene kadar bide bebeği hiç hissetmiyorum normal mi çok endişeliyim ilk gebeligim
Bisi olmaz cnm fetal eko da ultrason aletiyle öyle bir bastırdı ki doktor ve yarım saat belki daha fazla bu şekilde baktı. Ses de çıkaramadım. Bisiy olmaz yani o kadar narin değiller bebeklerimiz en güvenli alandalar.Bende 18+3 üm bende hissetmiyorum doktor plasentan ön tarafa yerlesmis o yuzden geç hissedersin bebeği dedi belki sizinde boyle bir durum vardir telas yapmayin.Benimde eşim 2 gun önce gobegime dokunurken bebegi sevmek ıcin biraz bastirdi bende tedirgin oldum kanamam olmadi ama sanki hafif bir sizlama var karnimda tedirgin oldum sizce birsey olur mu herseyden kaygilanir oldum
Teşekkür ederim biraz rahatladimBir kaç haftaya hissedersin telaslanma. Dediğin ağrı bende de oluyor. Bazen çığlık atıyorum yürüyemiyorum. Bebek aşağıda mi diye baktı doktor değilmiş. Bebek büyüyor bir de spor geçmişin yoksa kaslarda yok tabi. Taş gibi olmasini ve agriyi bir sor doktoruna. Kontrol eder. Uyu bosver Bebek doğunca mumla arayacağız uykuyu.