2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

aa kendı kendıne buyuyup oyle mı aldılar ne guzel ben bir ay gonapeptly yırmı gun gonal-f onıkı gun de pergovarıs kullandım ;()

Aynen yazdığın gibi cnm şuan yumurtalar 11 mm civarı büyük ihtimalle gonalf verecek kan sonucuna gore

Senin dondurulmuş embriyon var mı cnm yoksa taze transfer mi olacak

Aynen yazdığın gibi cnm şuan yumurtalar 11 mm civarı büyük ihtimalle gonalf verecek kan sonucuna gore
Aynen siz sıkıntı etmeyin yani o toparlar önemli olan yumurtaların kendiliğinden çatlamaması sonuçta onu da istediğimiz zamanda çatlaması gerekiyor ki o salınan hormonlar ile doğal gebelik gibi olsun.
Ki sizin daha küçük yumurtalar çatlama durumu sanmıyorum ki olsun siz sıkıntı etmeyin inşallah güzelce olursunuz transferinizi
Sadece beklenilen transfer gününden bi kaç gün daha sonra olur transferiniz tek problem bu olabilir

Süreç çok stresli insan minicik bir olumsuz bir yoruma katlanamiyor.niye büyümesi olunsuz bir durum var diye telaslanmaya başladım daha transfer olmadan

Süreç çok stresli insan minicik bir olumsuz bir yoruma katlanamiyor.niye büyümesi olunsuz bir durum var diye telaslanmaya başladım daha transfer olmadan
Yok ya hiç stres olmayın gayet normal yani yumurtalar her ay doğru şekilde doğru orantıda büyümeyebiliyor ona göre bizler ilaç kullanıyoruz yani bu her kadında böyle. Bi ay bi ayı tutmuyor. Stres yapmamaya çalışın. İnşallah sonu güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…