• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yok ya hiç stres olmayın gayet normal yani yumurtalar her ay doğru şekilde doğru orantıda büyümeyebiliyor ona göre bizler ilaç kullanıyoruz yani bu her kadında böyle. Bi ay bi ayı tutmuyor. Stres yapmamaya çalışın. İnşallah sonu güzel olacak 🥰
İnşallah cnm desteğin için teşekkürler bekliyorum doktoru bakalım ne diyecek

Normalde yarın yaparım diye düşünüyordum ama sanırım yapamayacağım. Pazartesi de test günüm zaten. Yani çok arada kalmış durumdayım hiç cesaretim yok
Yapma yapma dayan kanda ögrenmen daha güzel bi sefer sevin yada bi sefer üzül canim Rabbim gönlüne göre versin insallah Simsiki tutunmustur 🤲🏻❤️🥹

Transfer gununu saymiyorum bugün 6. Günum erken gebelik testi yaptim çıkmadı modum düştü tabiki canim sıkıldı

Transfer gununu saymiyorum bugün 6. Günum erken gebelik testi yaptim çıkmadı modum düştü tabiki canim sıkıldı
Transfer günü sayiliyomus canim benim doktorum o günü 1.ci gün saydi 5.ci gün embrio oldugu icin seninki kac bilmiyorum ama ? Ve daha cok erken yapma bence kenfini strese sokuyosun.

Back
X