- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.001
İnsallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünDayaninn Kizlaaaar
güzel haberler almak nasip olsun insalllahh
6. Gün embriyosu ozaman bu gün 7 gün oldu ama çıkmadı olsaydı cikardiTransfer günü sayiliyomus canim benim doktorum o günü 1.ci gün saydi 5.ci gün embrio oldugu icin seninki kac bilmiyorum ama ? Ve daha cok erken yapma bence kenfini strese sokuyosun.
HaahhahaÖyle mi yapayım1 gün 1 gündür olur uyar bana zaten yapmayı da istemiyorum
İnşallaaaaahYapma yapma dayan kanda ögrenmen daha güzel bi sefer sevin yada bi sefer üzül canim Rabbim gönlüne göre versin insallah Simsiki tutunmustur
Bence hala erken canim Bikac gün daha bekle idrara cok gec düsebiliyomus. Ben hic idrar testi yapmadim direk kanda 10.cu gün ögrendim6. Gün embriyosu ozaman bu gün 7 gün oldu ama çıkmadı olsaydı cikardi
Sizin pozitif mi sonuçBen 4 defa oldum hic birinde icime dogmadi hic bisi hissettmedim ama bu son transferimde icime dogdu olucagini hissettim ama kendimi yinede olumsuza hazirladim dier türlü cok düsüyordum
Ay inşallah yaaaHaahhahacift cıkıcak merk etmeee
Amin hepimizin insanlah gönlüne göre versin ben sonuçtan korktuğum için yapmıyordum ama dayanamadım şu an umutsuzumBence hala erken canim Bikac gün daha bekle idrara cok gec düsebiliyomus. Ben hic idrar testi yapmadim direk kanda 10.cu gün ögrendimbence biraz daha dayanmalisin Rabbim gönlüne göre versin canim benim
Evet canim. Cok sükür 4.cü denememde pozitifi gördüm bakalim Pazartesi kese görmeye gidicemSizin pozitif mi sonuç
Ohhh hadi gözünüz aydın msallahhEvet canim. Cok sükür 4.cü denememde pozitifi gördüm bakalim Pazartesi kese görmeye gidicem
Icini gönlünü ferah tut en önemlisi bu biliyomusun. Ve herseyde var bi hayir canim. Cok ugrastik cok cabaladik ama zamani vakti varmis bugüne kismetmis. Sen güzelce dinlen yorma lkendini ve kendini baska seylerle oyala ben yurd disindan geldim , okadar kalabaliktiki ailem hep yanimdaydi izin zamani oldugu icin hic düsünmedim transfer oldugumu onlarla zaman gecirdim güldüm eglendim hic düsünmedim tuttumu tutmadimi. Cok sükür bu sefer olduAmin hepimizin insanlah gönlüne göre versin ben sonuçtan korktuğum için yapmıyordum ama dayanamadım şu an umutsuzum
Tesekkür ederim canim Darisi sizlere olsun tüm DuâlarimlaaOhhh hadi gözünüz aydın msallahh
Tşk ederim canımIcini gönlünü ferah tut en önemlisi bu biliyomusun. Ve herseyde var bi hayir canim. Cok ugrastik cok cabaladik ama zamani vakti varmis bugüne kismetmis. Sen güzelce dinlen yorma lkendini ve kendini baska seylerle oyala ben yurd disindan geldim , okadar kalabaliktiki ailem hep yanimdaydi izin zamani oldugu icin hic düsünmedim transfer oldugumu onlarla zaman gecirdim güldüm eglendim hic düsünmedim tuttumu tutmadimi. Cok sükür bu sefer olduama dier transferlerimde yanlizdim ve sürekli stresli gergin tuttumu tutmadimi düsün düsün sebebsizce hic biri tutmadi en son kalite olmasina ragmen. Bence stres cok önemli canim dikkat et kendine
Öyle düşünmeyin. Benimde hiç belirtim yok mesela ve 5. Günüm. Dondurulduysa kalitesiz olarak düşünülemez bence. KendiniziKızlar transferimin 3. Günü hiçbir şey hissetmiyorum bomboşum sankiufacık bir kıpırtıya razıyım 3Cc kalite embriyo Dr iyi dedi ama burada okudum en kötü kalite deniyor
Evet çok güzel değeriniz maşallahTransfer sonrası 14.gun kan sonucum 126 çıktı bu değer hamileyim mı demek
Senin embriyo kalitesi ne bilgi verildi miÖyle düşünmeyin. Benimde hiç belirtim yok mesela ve 5. Günüm. Dondurulduysa kalitesiz olarak düşünülemez bence. Kendinizi
Üzmeyin.
Evetttt bebişşş buradayım diyorTransfer sonrası 14.gun kan sonucum 126 çıktı bu değer hamileyim mı demek
5ab ydi benim embriyo. Ama bu işler kaliteye pek bakmıyor inşallah sizinde tutar benimde tutarSenin embriyo kalitesi ne bilgi verildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?