- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.981
Bende halen yok valla belirti felan hayır mı şer mi bu bilemiyorum ama şimdilik bilmekte istemiyorumKızlar meraba bugun 2. Günüm transferimin olumlu sonuçlananlar hissettiniz mi olumlu olcağını bende pek bi belirti ve his yok
Teşekkür ederim mutlaka yazıcamÇıkar çıkar korkma bizi haberdar et
Hani bazıları içime dogdu falan yazmıs ya korkuyorumBende halen yok valla belirti felan hayır mı şer mi bu bilemiyorum ama şimdilik bilmekte istemiyorum
Yok öyle 6. Hisleri de kuvvetliHani bazıları içime dogdu falan yazmıs ya korkuyorum
Valla öyle belirti aradıkşa insan deli oluyoYok öyle 6. Hisleri de kuvvetli
Olan biri de değilimartık hayırlısı ne gelirse allahtan verende o alanda
Öyle gerçektenValla öyle belirti aradıkşa insan deli oluyo
Siz ne zamn test yapacaksınızÖyle gerçekten
Normalde yarın yaparım diye düşünüyordum ama sanırım yapamayacağım. Pazartesi de test günüm zaten. Yani çok arada kalmış durumdayım hiç cesaretim yokSiz ne zamn test yapacaksınız
Ben de öyle ama 23 eylüle kan testi günü verdiler bana 7. Günün aksamı yapsam diye dusunuyorumNormalde yarın yaparım diye düşünüyordum ama sanırım yapamayacağım. Pazartesi de test günüm zaten. Yani çok arada kalmış durumdayım hiç cesaretim yok
İnşallah cnm desteğin için teşekkürler bekliyorum doktoru bakalım ne diyecekYok ya hiç stres olmayın gayet normal yani yumurtalar her ay doğru şekilde doğru orantıda büyümeyebiliyor ona göre bizler ilaç kullanıyoruz yani bu her kadında böyle. Bi ay bi ayı tutmuyor. Stres yapmamaya çalışın. İnşallah sonu güzel olacak
Benim yarın 6. Günüm olacak. 9. Gün test istediler benden. İşte varsa çıkar diye düşünüyorum ama işteeeeeBen de öyle ama 23 eylüle kan testi günü verdiler bana 7. Günün aksamı yapsam diye dusunuyorum
Bence 7. Gün yap riske atmaBenim yarın 6. Günüm olacak. 9. Gün test istediler benden. İşte varsa çıkar diye düşünüyorum ama işteeeee
Öyle mi yapayımBence 7. Gün yap riske atma
Ben 4 defa oldum hic birinde icime dogmadi hic bisi hissettmedim ama bu son transferimde icime dogdu olucagini hissettim ama kendimi yinede olumsuza hazirladim dier türlü cok düsüyordumHani bazıları içime dogdu falan yazmıs ya korkuyorum
Yapma yapma dayan kanda ögrenmen daha güzel bi sefer sevin yada bi sefer üzül canim Rabbim gönlüne göre versin insallah Simsiki tutunmusturNormalde yarın yaparım diye düşünüyordum ama sanırım yapamayacağım. Pazartesi de test günüm zaten. Yani çok arada kalmış durumdayım hiç cesaretim yok
Aynen offf beklemek çok zor yaa daha ilk gündeyim ama acaip merak ediyorumAynen Gonapeptyl bi çok amaçla kullanılıyor çok fonksiyonlu bir ilaç
Transfer günü sayiliyomus canim benim doktorum o günü 1.ci gün saydi 5.ci gün embrio oldugu icin seninki kac bilmiyorum ama ? Ve daha cok erken yapma bence kenfini strese sokuyosun.Transfer gununu saymiyorum bugün 6. Günum erken gebelik testi yaptim çıkmadı modum düştü tabiki canim sıkıldı
Dayaninn KizlaaaarAynen offf beklemek çok zor yaa daha ilk gündeyim ama acaip merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?