- 13 Eylül 2023
- 227
- 311
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.641
Merhaba kızlar beni de listeye ekleyin bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.gunum iki gündür şiddetli göğüs ağrım ve halsizligim var dün dayanamadım test yaptım silik çıktı 3 saniye içinde. Bugün koyulaşma var mı diye tekrar yaptım bu dünden daha koyu ve idrar geçerken belirdi. Acaba gebelik var mı 16 Eylül kan verme günüm çok heyecanlıyım ama günde saatte bir falan anlık 10 saniyelik çok kötü şiddetli sancı ve kramp giriyor nefesimi kesiyor ama anlık duruyor geçiyor hemen bu da 3 gün oldu başladı .sizde ilaçların etkisi ile yalancı pozitif çıkar mı testte ((((ustte ki 8.gun yaptığım alttaki resim 9.yani bu sabah))
tesekkur ederımHayır yok tabikide istediğiniz gibi yatın yüz üstü haric onu bende tercih etmiyorum sorun olmaz diyolar ama.
Aminnn aminn inşallah Allah'ım razı olsunhayırlı olsun canım sağlıkla yükselsin değerlerin inşallah.
Bu sefer sanırım benimde öyle yapıldı sadece 5 gün femara kullandım ve 1 yumurtam gelişti onun salgıladığı hormondan faydalanacağız dedi Dr um transferden 1 hafta öncede çatlatma iğnesi yapıldıbenim ilk evladım 4 yaşında o doğal siklustu. şimdi de doğal yapıldı .. kan değerine göre olumlu görünüyor .
Transfer den sonra 5.6. Gün yapıyoruz testi varsa zaten genelde cıkıyor silikte olsa.testi kac gun sonra yapıyorsunuz ? en erken ne zaman cıkar kızlar ? cuma yumurta toplandı pazartesı transfer oldu.Şimdi döllnemeden 6 gün mü gecmıs oluyor yumurta toplanıp döllendıgı gunu mu alıyoruz yoksa transferden sonra 8-9 gün mü
Kızımdan sonra 5 başarısız gebeliğim oldu 2 si kürtaj olmak zorunda kaldı bu sefer kalp atışını duyana kadar tedirginlik zaten geçmeyecek benim test günümde 17 si çok dahaBeklicez hatta daha çok beklicez kesesi kalp atışı cinsiyet detaylisi doğumu ooo yolumuz uzun
Benim test günüm de 20sinde 1 hafta var daha
Semra hocada bence bilgili yaklasimi guzeldi benm yasadigim sorun baska brseydi ama sen yinede git gorus onla da kararini sonra ver hakkinda hayirlisi olsun insaAllah sizde sorun nedir pekiAmim hepimiz güzel sonuçlar alalım inşaallahben dün gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun hoca ile görüştüm çok beğendim gayet ilgili bilgili net bir doktor ama semra hocada da aklım kaldı o yüzden yarın da onunla görüşcem. Semra hoca olmazsa cuma günü tayfun hocayla başlıcaz tedaviye. Öncesinde iki denemem var dışarıdan bir doktorla bahçeciye gitmiştim hiç memnun kalmadım. Merkez hastalara direkt para gözüyle bakıyor
Eşime söyleyemedim sonra olmazsa bi hayal kırıklığı yaşamasın diye daha çok çok erken ama inş benimledir miniğimYaa kızlar cok güzel pozitif test görselleri gördüm sabah sabah
Hepinizi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla ilerler
Bizlerede dua edin bizde tadalım bu güzel duyguyu
Tenrik ederim ekleyelim sizi deMerhaba kızlar beni de listeye ekleyin bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.gunum iki gündür şiddetli göğüs ağrım ve halsizligim var dün dayanamadım test yaptım silik çıktı 3 saniye içinde. Bugün koyulaşma var mı diye tekrar yaptım bu dünden daha koyu ve idrar geçerken belirdi. Acaba gebelik var mı 16 Eylül kan verme günüm çok heyecanlıyım ama günde saatte bir falan anlık 10 saniyelik çok kötü şiddetli sancı ve kramp giriyor nefesimi kesiyor ama anlık duruyor geçiyor hemen bu da 3 gün oldu başladı .sizde ilaçların etkisi ile yalancı pozitif çıkar mı testte ((((ustte ki 8.gun yaptığım alttaki resim 9.yani bu sabah)))
Amin canımmEşime söyleyemedim sonra olmazsa bi hayal kırıklığı yaşamasın diye daha çok çok erken ama inş benimledir miniğimamin amin rabbim en hayırlı en güzel şekilde tattırsın tez vakitte
Bizde erkek kaynaklı sorun var aslında ama üçüncü deneme için bahçeciye gittiğimizde amh düşük dendi. Dün tayfun hoca vajinal muayene etti toplamda 12 yumurta saydı. Ben bu sonuca bakıp sana amh düşük diyemem dedi şaşırdık biz deSemra hocada bence bilgili yaklasimi guzeldi benm yasadigim sorun baska brseydi ama sen yinede git gorus onla da kararini sonra ver hakkinda hayirlisi olsun insaAllah sizde sorun nedir peki
Merhaba ekleyelim sizi de hayırlı olsun inşallahMerhaba aranıza yeni katıldım 7 Eylül dondurulmuş embriyo transferi oldum heycanla sonucu bekliyorum rabbim jerkese hayırlısını versin
Evet eklerseniz sevinirim bu ikinci transferim çok heycanliyimMerhaba ekleyelim sizi de hayırlı olsun inşallah
aynen canım öyle yapacağımAmin canımm
Bekle kanda netleşsin öyle söylersin tutabilirsen
İdrar testi yapmadınız sanırım değil mi. Bugün 6. GününüzD
Evet eklerseniz sevinirim bu ikinci transferim çok heycanliyim
Benimde 7 Eylül transferimD
Evet eklerseniz sevinirim bu ikinci transferim çok heycanliyim
Bnmde amh 0.7 di 8 olgun yumurtam ciktizaten onemli olan 1 tane bile saglikli kaliteli dollenme olmasi hakkinizda hayirlisi olsun icini ferah tut hep pozitif dusun ki oyle olsun ❤❤Bizde erkek kaynaklı sorun var aslında ama üçüncü deneme için bahçeciye gittiğimizde amh düşük dendi. Dün tayfun hoca vajinal muayene etti toplamda 12 yumurta saydı. Ben bu sonuca bakıp sana amh düşük diyemem dedi şaşırdık biz de
Yapmadım kendimi zor tutuyorum ama kötü sonuçtan korktuğum için yapmıyorum bu arada 6. Gün embriyosuİdrar testi yapmadınız sanırım değil mi. Bugün 6. Gününüz
Amin hep birlikte güzel haberler alırız insanlahBenimde 7 Eylül transferimgüzel haberleri alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?