2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

benim ilk evladım 4 yaşında o doğal siklustu. şimdi de doğal yapıldı .. kan değerine göre olumlu görünüyor .
Bu sefer sanırım benimde öyle yapıldı sadece 5 gün femara kullandım ve 1 yumurtam gelişti onun salgıladığı hormondan faydalanacağız dedi Dr um transferden 1 hafta öncede çatlatma iğnesi yapıldı

Transfer den sonra 5.6. Gün yapıyoruz testi varsa zaten genelde cıkıyor silikte olsa.
Cıkmayanda var elbet 5. Gün 7. Gün negatif cıkan kanda gününde pozitif olanda oluyor.
Gününde kan vermek sonucu netleştiriyo

Beklicez hatta daha çok beklicez kesesi kalp atışı cinsiyet detaylisi doğumu ooo yolumuz uzun
Benim test günüm de 20sinde 1 hafta var daha
Kızımdan sonra 5 başarısız gebeliğim oldu 2 si kürtaj olmak zorunda kaldı bu sefer kalp atışını duyana kadar tedirginlik zaten geçmeyecek benim test günümde 17 si çok daha

Semra hocada bence bilgili yaklasimi guzeldi benm yasadigim sorun baska brseydi ama sen yinede git gorus onla da kararini sonra ver hakkinda hayirlisi olsun insaAllah sizde sorun nedir peki

Yaa kızlar cok güzel pozitif test görselleri gördüm sabah sabah
Hepinizi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla ilerler
Bizlerede dua edin bizde tadalım bu güzel duyguyu
Eşime söyleyemedim sonra olmazsa bi hayal kırıklığı yaşamasın diye daha çok çok erken ama inş benimledir miniğim amin amin rabbim en hayırlı en güzel şekilde tattırsın tez vakitte

Tenrik ederim ekleyelim sizi de

Semra hocada bence bilgili yaklasimi guzeldi benm yasadigim sorun baska brseydi ama sen yinede git gorus onla da kararini sonra ver hakkinda hayirlisi olsun insaAllah sizde sorun nedir peki
Bizde erkek kaynaklı sorun var aslında ama üçüncü deneme için bahçeciye gittiğimizde amh düşük dendi. Dün tayfun hoca vajinal muayene etti toplamda 12 yumurta saydı. Ben bu sonuca bakıp sana amh düşük diyemem dedi şaşırdık biz de

Bnmde amh 0.7 di 8 olgun yumurtam ciktizaten onemli olan 1 tane bile saglikli kaliteli dollenme olmasi hakkinizda hayirlisi olsun icini ferah tut hep pozitif dusun ki oyle olsun ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…