• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

ben de ilk tramsferimi dün gercekleştirdim.Yaştan dolayı iki embriyo koyuldu.Bir orta-bir iyi kalite.İnşallah iyi sonuclar alırım yeni evliyim yaş 37.Tutunması ıcın neler yapmalıyız bılmıyprum mesela bı yerde nar ye dıyor, bir yerde yeme.Eğilmeden yürümeden çaydanlık vs kaldırmadan olmuyor dünden beri.En azından çorap gitiyoruz eğilip.Psıkoljım bozulcak dıkkat edemıyprum dıye :KK43: iğneye gıdıyorum merdıven cıktım doye vıcdanım sızlıyo 😔😔
Aynen aynen dün kovada 4lt civarında su kalmış dalgınlıkla kaldırdım sonra vicdan azabı... evi supursem vicdan azabı ama ev hanimiyiz hadi 3 gün yattin illa çamaşır bulaşık seni bekliyor kalkıyorsun ama elin yüreğinde

Aslında belirtiler kişiden kişiye değişiyor hiç belirti hissetmeyen hamiş kalan da çok yada ilaç belirtileri ortaya çıkabiliyor
Doğru orası öyle benim 2. Transferim ilkinde vücuduma fazla progesteron verildiği için göğüslerde sızı kasıklrda batma herşeyi yaşadım sıcak bastı sonra üşüdüm felan ama negatif oldu hatta ilaç bıraktım 10 gün o etkiler geçmedi.

D
7 Eylül transferim çatlatma iğne etkisi değilse eğer Bugün sabah silik çizgiyi gördüm canım 🙃

Doğru orası öyle benim 2. Transferim ilkinde vücuduma fazla progesteron verildiği için göğüslerde sızı kasıklrda batma herşeyi yaşadım sıcak bastı sonra üşüdüm felan ama negatif oldu hatta ilaç bıraktım 10 gün o etkiler geçmedi.
Sabredip beklemekten başka çaremiz yok

Evet o da sanırım progesteron hormonundan kaynaklı bende de var o sanki 2 saat önce yememişim gibi hemen acıkıyorum
İlk transferimde progesteron fitil günde 6 tablet ti artı progeston dex iğne kullandım bu sefer fitil günde 3 iğne yok iştahım çok çok fazla annemde kalıyorum şaşırıyo ben acıktıkça abarttın diye 😀

Back