- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.661
Anladım hayırlısı olsun güzel sonuçlar olur inşallajYapmadım kendimi zor tutuyorum ama kötü sonuçtan korktuğum için yapmıyorum bu arada 6. Gün embriyosu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım hayırlısı olsun güzel sonuçlar olur inşallajYapmadım kendimi zor tutuyorum ama kötü sonuçtan korktuğum için yapmıyorum bu arada 6. Gün embriyosu
Siz de iğne kullanımı var mı yani progesteron için. Bende gerek görmediler de acaba doğru muydu bilemedim. Önceden yapmışlar ya size ondan sorayım dedimbenim ilk evladım 4 yaşında o doğal siklustu. şimdi de doğal yapıldı .. kan değerine göre olumlu görünüyor .
Aynen aynen dün kovada 4lt civarında su kalmış dalgınlıkla kaldırdım sonra vicdan azabı... evi supursem vicdan azabı ama ev hanimiyiz hadi 3 gün yattin illa çamaşır bulaşık seni bekliyor kalkıyorsun ama elin yüreğindeben de ilk tramsferimi dün gercekleştirdim.Yaştan dolayı iki embriyo koyuldu.Bir orta-bir iyi kalite.İnşallah iyi sonuclar alırım yeni evliyim yaş 37.Tutunması ıcın neler yapmalıyız bılmıyprum mesela bı yerde nar ye dıyor, bir yerde yeme.Eğilmeden yürümeden çaydanlık vs kaldırmadan olmuyor dünden beri.En azından çorap gitiyoruz eğilip.Psıkoljım bozulcak dıkkat edemıyprum dıyeiğneye gıdıyorum merdıven cıktım doye vıcdanım sızlıyo
![]()
İnsanlah ilk günler çok belirtim vardı kasık ağrısı hatta mide bulantısı şu an sadece ayak ağrısı arada çok az kasık ağrısı hissediyorumAnladım hayırlısı olsun güzel sonuçlar olur inşallaj![]()
İyi gene bişeyler hissetmişsinizİnsanlah ilk günler çok belirtim vardı kasık ağrısı hatta mide bulantısı şu an sadece ayak ağrısı arada çok az kasık ağrısı hissediyorum
Aslında belirtiler kişiden kişiye değişiyor hiç belirti hissetmeyen hamiş kalan da çok yada ilaç belirtileri ortaya çıkabiliyorİyi gene bişeyler hissetmişsinizben de hiç biri yok valla korkutuyor bu durum.
7 Eylül transferim çatlatma iğne etkisi değilse eğer Bugün sabah silik çizgiyi gördüm canım6-7 eylüş transfer olup testte ikinci çizgiyi gören varmı?
Bendede tık yok 3 gün hafif sol kasıkta batma oldu dahada bişey yok sadece aşırı iştahım açıldıİyi gene bişeyler hissetmişsinizben de hiç biri yok valla korkutuyor bu durum.
Doğru orası öyle benim 2. Transferim ilkinde vücuduma fazla progesteron verildiği için göğüslerde sızı kasıklrda batma herşeyi yaşadım sıcak bastı sonra üşüdüm felan ama negatif oldu hatta ilaç bıraktım 10 gün o etkiler geçmedi.Aslında belirtiler kişiden kişiye değişiyor hiç belirti hissetmeyen hamiş kalan da çok yada ilaç belirtileri ortaya çıkabiliyor
Evet o da sanırım progesteron hormonundan kaynaklı bende de var o sanki 2 saat önce yememişim gibi hemen acıkıyorumBendede tık yok 3 gün hafif sol kasıkta batma oldu dahada bişey yok sadece aşırı iştahım açıldı![]()
7 Eylül transferim çatlatma iğne etkisi değilse eğer Bugün sabah silik çizgiyi gördüm canım![]()
Sabredip beklemekten başka çaremiz yokDoğru orası öyle benim 2. Transferim ilkinde vücuduma fazla progesteron verildiği için göğüslerde sızı kasıklrda batma herşeyi yaşadım sıcak bastı sonra üşüdüm felan ama negatif oldu hatta ilaç bıraktım 10 gün o etkiler geçmedi.
İnsanlah hayırlısıyla tamamına erer kandada pozitif gorursun7 Eylül transferim çatlatma iğne etkisi değilse eğer Bugün sabah silik çizgiyi gördüm canım![]()
İştah açılmasıda güzel bir belirtiEvet o da sanırım progesteron hormonundan kaynaklı bende de var o sanki 2 saat önce yememişim gibi hemen acıkıyorum
ÖyleD
Sabredip beklemekten başka çaremiz yok
Yok ya o progesterondan oluyoİştah açılmasıda güzel bir belirti
İlk transferimde progesteron fitil günde 6 tablet ti artı progeston dex iğne kullandım bu sefer fitil günde 3 iğne yok iştahım çok çok fazla annemde kalıyorum şaşırıyo ben acıktıkça abarttın diyeEvet o da sanırım progesteron hormonundan kaynaklı bende de var o sanki 2 saat önce yememişim gibi hemen acıkıyorum
Amin amin hepimiz güzel haber verelim inşallahİnsanlah hayırlısıyla tamamına erer kandada pozitif gorursun
Fitil kullaniyorum estrofem dufaston kullaniyorumİlk transferimde progesteron fitil günde 6 tablet ti artı progeston dex iğne kullandım bu sefer fitil günde 3 iğne yok iştahım çok çok fazla annemde kalıyorum şaşırıyo ben acıktıkça abarttın diye![]()