• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Pgt ye gönderdik sağlıksız geldi bu dondurulmuştu başka merkezden taşıma yaptık öyle transfer ettik . Dondurulduğunda 4ba kalitedeydi transfer önce çözüldü 5ab oldu gelişimi de güzel devam etti umutlanmıştım 😔ama nasip değilmiş
Pgt den sağlıklı embriyo elde edene kadar transfer olmayın derim ben.
Normal değil çünkü emeginize umutlarınıza yazık

Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah 🌸

Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi 🌸
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz 🌸

ANNE ADAYI
SONUÇ
umutcannn umutcannn 293 Eylül:dua:
S sunshinebaby 12 Eylül:dua:
@Zeynep8793301 Eylül:anneadayı:
@moral arayan15 Eylül:dua:
@ayse vera348 Eylül:dua:
-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- 289 Eylül:dua:
@dorcha1338 Eylül:dua:
@helmetan:dua:
@sedakaraaslan1 Eylül:dua:
@busra2626 Eylül:dua:
@jojumis14 Eylül:dua:
P Papatyammkuzumm 16 Eylül:dua:
@ebrar06351 Eylül:anneadayı:
@meryemsur:dua:
@husna16:dua:
@mirayyy1225 Ağustos🙁
karamel Latte karamel Latte 2616 Eylül:dua:
@izmrgl3315 Eylül:dua:
@avokadokadin:dua:
@Sibelll374 Eylül:anneadayı:
Y yumukgulsah 2 Eylül:dua:
@aysimam19934 Eylül:dua:
@birmucizeistiyorum324 Eylül:anneadayı:
@kuzeyyulduzi:dua:
@Macengcans2820 Eylül:dua:
@zaraam7 Eylül:dua:
@Yasbel319 Eylül:dua:
Senosunuzzzz Senosunuzzzz 246 Eylül:dua:
@neolurneolmaz5 Eylül:anneadayı:
@tupbebekseruvenim7 Eylül:dua:
@kafadadelisorular381 Eylül:dua:
@ggllssrrnn1 Eylül:dua:
@complex361 Eylül:dua:
@emreko:dua:
@geceyagmuru2611 Eylül:dua:
@Yardmlslm16257 Eylül:dua:
@melikekoz6 Eylül:dua:
@albatros23459 Eylül:dua:
@Themiscan22 Eylül:dua:
ben de ilk tramsferimi dün gercekleştirdim.Yaştan dolayı iki embriyo koyuldu.Bir orta-bir iyi kalite.İnşallah iyi sonuclar alırım yeni evliyim yaş 37.Tutunması ıcın neler yapmalıyız bılmıyprum mesela bı yerde nar ye dıyor, bir yerde yeme.Eğilmeden yürümeden çaydanlık vs kaldırmadan olmuyor dünden beri.En azından çorap gitiyoruz eğilip.Psıkoljım bozulcak dıkkat edemıyprum dıye :( iğneye gıdıyorum merdıven cıktım doye vıcdanım sızlıyo 😔😔

ben de ilk tramsferimi dün gercekleştirdim.Yaştan dolayı iki embriyo koyuldu.Bir orta-bir iyi kalite.İnşallah iyi sonuclar alırım yeni evliyim yaş 37.Tutunması ıcın neler yapmalıyız bılmıyprum mesela bı yerde nar ye dıyor, bir yerde yeme.Eğilmeden yürümeden çaydanlık vs kaldırmadan olmuyor dünden beri.En azından çorap gitiyoruz eğilip.Psıkoljım bozulcak dıkkat edemıyprum dıye :KK43: iğneye gıdıyorum merdıven cıktım doye vıcdanım sızlıyo 😔😔
Moralinizi bozmayın iyi düşünün iyi olsun.Stres yapmayın, inşallah sonuç pozitif olur 🙏🤲

ben de ilk tramsferimi dün gercekleştirdim.Yaştan dolayı iki embriyo koyuldu.Bir orta-bir iyi kalite.İnşallah iyi sonuclar alırım yeni evliyim yaş 37.Tutunması ıcın neler yapmalıyız bılmıyprum mesela bı yerde nar ye dıyor, bir yerde yeme.Eğilmeden yürümeden çaydanlık vs kaldırmadan olmuyor dünden beri.En azından çorap gitiyoruz eğilip.Psıkoljım bozulcak dıkkat edemıyprum dıye :KK43: iğneye gıdıyorum merdıven cıktım doye vıcdanım sızlıyo 😔😔
Merdivenden çorap giymeden sorun olmaz canım korkma.
Sen agır iş yapma yükseğe uzanma bolca dinlen otur ev içinde yürüyüş yap çokta hareketsiz kalma.
Kabak çekirdeği kuru yemişler ye.
Kabız olmamaya dikkat et bol su iç bukadar.
İnşallah tutar ❤️

Kızlar bişey sorucam merak ediyorum. Düzenli adet gören biri tüp bebekte embriyosunun tutunması daha mı kolaydır? Her ay 30 günde bir adet görüyor örneğin rahim içinde de bir problem yok diyelim(rahim filmi çekilmiş) düzensiz adet görenlere göre başarı şansı daha mı yüksektir?

Kızlar bişey sorucam merak ediyorum. Düzenli adet gören biri tüp bebekte embriyosunun tutunması daha mı kolaydır? Her ay 30 günde bir adet görüyor örneğin rahim içinde de bir problem yok diyelim(rahim filmi çekilmiş) düzensiz adet görenlere göre başarı şansı daha mı yüksektir?
Ben zannetmiyorum canım benimki sebepsiz mesela embriyolarim kaliteli oluyor rahim gatet temiz oluyor ama 3 kez denedim tutmadı haa sebepsiz olup ilk transferinde tutanda çok fazla bence tamamen nasip ve bünye meselesi vücudun hamileligi kabul etme durumu deyim hatta

Ben zannetmiyorum canım benimki sebepsiz mesela embriyolarim kaliteli oluyor rahim gatet temiz oluyor ama 3 kez denedim tutmadı haa sebepsiz olup ilk transferinde tutanda çok fazla bence tamamen nasip ve bünye meselesi vücudun hamileligi kabul etme durumu deyim hatta
Bu vücudumuz hamileliği nasıl kabul edecek 😁
Ben en çok şeye şaşırıyorum pgt den sağlam geliyor embriyo kalitesi falan da iyi kadında rahiminde sıkıntı yok ama olmuyo ? Yani bunu kafamda oturtamıyorum tabi ki Allah ol derse olur ama tıbbi açıdan bi açıklaması olması lazım.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallaj sağlıkla tutunur bebiş size 🙏🏻 kendinizi sıkmayın bu kadar yani hepimiz bu dediklerinizi yapıyoruz elimizden geldiğince gayret ediyoruz sadece değilse merdiven çıkıyoruz yeri geliyor çorap için eğiliyoruz. Siz stres yapmadan dikkat Edin sadece. 🙏🏻

Şimdi yine test yaptım yine negatif yarın test günüm, olsa çoktan çıkardı. Üzgünüm buruldum. Boşlukta salınıyorum. Tekrar başlıcam beklemeden. İnşallah🙏🏼
Hakkınızda hayırlısı kolaylıkla olsun İnşallah bir sonrakinde ssğlıkla sıhhatle tutunur bebiş size umarım 🙏🏻 dediğiniz gibi pes etmek yok emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah 🙏🏻

İnşallah pozitif olur bende bu sefer daha temkinli gitmek istiyorum doktorum bişey demiyor ama yine de sorucam
Bende ilk kez kullanıyorum bu kadar ilaç zaten diğer gittiğim merkezlerde hiçbir şey vermemişlerdi tek progestan günde 3 defa o kadar burada ne dedilerse yaptırdım... Hayırlısı Allah'ım'dan "künfe yekün.Biz elimizden geleni yapacağız.. Sormakta fayda var tabiki sorun başka yerlerlede görüşün taşırsın emriyolarinı gerekirse doktoralara göre birşey yok ..

Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallaj sağlıkla tutunur bebiş size 🙏🏻 kendinizi sıkmayın bu kadar yani hepimiz bu dediklerinizi yapıyoruz elimizden geldiğince gayret ediyoruz sadece değilse merdiven çıkıyoruz yeri geliyor çorap için eğiliyoruz. Siz stres yapmadan dikkat Edin sadece. 🙏🏻
Bide benim kedim var mecburum wc sini falan temizliyorum

Merhabalar 2 Eylül de 3.gün taze embriyo transfer i oldum bugün sabah test yaptım da bir bakabilir misin ? 2. Çizgi durdukça koyulaşmaktadır

Eklentiler

• IMG_9980.webp
    IMG_9980.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 62
Back