• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar transfer olanlar nasıl geçiyor gününüz herhangi belirtileri olan var mı benim ara ara kasık ağrılarım devam ediyor transfer hariç 6.günüm bugün 🥹 bu arada lekelenme olanlar var mı kaçıncı gün oluyor ortalama?

Aynı soruyu sormaya geldim bende. 3 mart transferim transfer dahil 7. Günüm ama yerleşme kanaması olmadı, belirtimde yok. Hep burdaki yazıları okuyorum biraz umut olsun diye

Aynı soruyu sormaya geldim bende. 3 mart transferim transfer dahil 7. Günüm ama yerleşme kanaması olmadı, belirtimde yok. Hep burdaki yazıları okuyorum biraz umut olsun diye
Sizinle aynı günü olmuşuz bir tarafım erken gebelik testi yapmak istiyor ama çıkar mı acaba kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz?

Aleyküm selam 👋 canım herkeste lekelenme olmuyor genelde şu an ki agrılarınız çok normal dilerim bebiş yerleşiyordur rahim de bebeğe yer açmak için çalışmalar var 😂 ondan dolayı kramp adet tarzı ağrılar çok normal hiç belirti de olmayabilir fazla kafana takma akışına bırak dilerim bebişin seninledir Allah’ın izniyle inşallah 🤲❤️
Amin canım amiin her gün dua ediyorum Rabbim hepimizi müjdelendirsin inşallah kolaylıkla olsun 🥰

Canm herkeste olmuyorr zaten onu hiç kafana takma benim bugün 10. Günümm bugün var lekelenmem dün pozitif almıştım dayanamayıp erken kan verdm pzartesi tekrarlanıcak umarım kötü bi durum yokturr bazılarında daha geç bile olabiliyosn yerleşme kanaması bazısında hiç olmuyormuşş

Selam hanımlar transfer olanlar nasıl geçiyor gününüz herhangi belirtileri olan var mı benim ara ara kasık ağrılarım devam ediyor transfer hariç 6.günüm bugün 🥹 bu arada lekelenme olanlar var mı kaçıncı gün oluyor ortalama?
Lekelenme olmasa bile sakın tedirgin olmayın bazılarında yerleşme kanaması olmuyor ☺️
Ekledim yeni gelen arkadaşlar dilerim bu topik bize şans 🍀 getirsin hepimiz pozitif olalım Allah’ın izniyle inşallah 🤲🤗💕
inşAllah canım 🤲🏻 burası çok güzel oldu birbirimize o kadar iyi şeyler aşılıyoruz ki 😍
Her ne kadar aklımızın bir köşesinde arabalar olsa bile burası çok iyi oldu ve buradaki arkadaşlar herkes herkese destek elinden geldiği kadarıyla.
Hepimiz aynı yol olmasana benzer yollarda mücadele ediyoruz hedefimiz aynı.
Hepimiz çocuk haberiyle müjdelenmek ve arkadaşlarımızın o müjdeli haberleriyle mutlu oluyoruz 💕💕🤩🤩🤩😍😍

Canm herkeste olmuyorr zaten onu hiç kafana takma benim bugün 10. Günümm bugün var lekelenmem dün pozitif almıştım dayanamayıp erken kan verdm pzartesi tekrarlanıcak umarım kötü bi durum yokturr bazılarında daha geç bile olabiliyosn yerleşme kanaması bazısında hiç olmuyormuşş
Gözünüz aydın sizin adınıza çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ içini ferah tut canım benim herşey çok güzel olacak darısı da bizlerin başına inşallah ❤️

Arkadaşlarında dediği gibi yerleşme kanaması herkeste olmuyor ben oldu 7. Gün ama bugün 10. Gün ve 3 günden beri dediğim gibi hiç bir belirti yok ne ağrı ne kasılma göğüslerim bile şiş değil o derece , o yüzden kafam çok karışık ama yarın sabah bi test vereyim olumlu olumsuz yaşadığım şeyleri anlatırım 😊

Kalbini ferah tut canım doktorunla görüştün mü lekelenme için belki Progesteron artırabilir yada iğne falan kullanıyorsan ona göre ayar verirler sen bol bol dinlen çok kendini yorma durumun netleşene kadar inşallah sağlıklı güzel bir gebelik 🤰 geçirirsin Allah’ın izniyle 🤲🥰

Merhabalar, 27 şubatta transfer oldum bende ve 7. Günü lekelenmelerim oldu o güne kadar hep kasık ağrılarım fazlasıyla vardı ,hissediyordum benimle olduğunu ama 8. Gün bir uyandım bi boşlukta gibi ne karın ne kaşık ne göğüs ağrısı hiç birşey kalmamış bugün 9. Günüm ve hala hiç birşey yok çok üzgünüm yarın test günüm 2. Transferim düşünmekten delirmek üzereyim,çevremde sorabileceğim kimsede yok neden böyle oldu belirtilerin kaybolması normal mi hiç birşey bilmiyorum 😔
O belirtiler ilaçların etkisiyle ortaya çıkmış ya da kaybolmuş olabilir canım benim lütfen moralini bozma ve kendini meşgul edecek şeyler bul. Herşey güzel olacak Allahın izniyle 🌸

Canım belirtilere takılma herkeste kanama olmaz ama bu değil ki bebeğin tutunmamıştır bazen hiç belirti olmaz pozitif çıkar onun için kalbinizi ferah tutun dilerim herkesin sağlıklı hayırlı bir şekilde pozitif olur inşallah 🤲💕

Back