• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Selam kızlar bugün gittim reglimin 2. Günü kan verdim kontrol oldum 6 yumurtam varmış 4 sağda 2 solda güzel dedi doktor hemen başlayalım tüp bebeğe dedi
Gonalf 900 e baslicam bugün vurulacagim 8 gibi.
3.gun embriyosundan transfer olunursa
12. Gün kan testi yapılıyormuş 5. Gün embriyosundan transfer oluyorsa 10 gün sonra kan testi yapılıyormuş
Hayırlı uğurlu olsun tedaviniz inşallah 🥰

Histereskopi de de müdahale ediliyor ama işlem sonrası size mutlaka bilgi verirlerdi.
Yumurta toplama isleminden sonra bana söylendi hemsire bana söyledi polip gordü doktor diye.Eşime de doktor demis tanisal ama bilgi vermemis nerde yaptirmak isterseniz yaptirin ister burda ister disarda demiş önce anlamadik basit rahim filmi gibi birsey sandik memlekete dönünce arastirdim

Yumurta toplama isleminden sonra bana söylendi hemsire bana söyledi polip gordü doktor diye.Eşime de doktor demis tanisal ama bilgi vermemis nerde yaptirmak isterseniz yaptirin ister burda ister disarda demiş önce anlamadik basit rahim filmi gibi birsey sandik memlekete dönünce arastirdim
Tanısal yapmış ozaman bakıp cıkmış demekki müdahale etmemiş

Ay inanmıyorum cok erken cıkmış ya🤩
Demekki varsa 4. Günde çıkabiliyo bunu görmüş olduk🥹
Bnm ilk transferimde 5.gun akşam yapmıştım çıkmıştı onun cesareti vardı. Bir de normal gebelik varsa da cikmayabilir diye stres olmuyorum. Ama beta çok düşüktür. 6.gunde kan vermiştim çok düşüktü.

Bnm ilk transferimde 5.gun akşam yapmıştım çıkmıştı onun cesareti vardı. Bir de normal gebelik varsa da cikmayabilir diye stres olmuyorum. Ama beta çok düşüktür. 6.gunde kan vermiştim çok düşüktü.
Benimde diğerleri hep 5. Gün sabah çıkmıştı.
Evet şuan cok düşüktür 2 gün sonra bidaha test yapar koyulugu görürsün.
Yada elinde varsa hergün yap😂

Back