- 4 Eylül 2023
- 61
- 50
- 3
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.581
Evet canım olmuştum çatlama iğnesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kan vermeden sevinmek istemiyorum sonu hüsranla bitmesin diyeHayırlı olsuuun benceee![]()
Bugün transfer olduğum günü saymazsak 11 günümYok yok baya olmuş aslında etkileyemeyebilir tarihi yanlış okumuştum bi bekle bakalım yap süreklikaçıncı günün ?
Yarın vericen demi bence var yaBugün transfer olduğum günü saymazsak 11 günüm
cuma günü vereceğimYarın vericen demi bence var ya![]()
Ozaman daha iyi olurcuma günü vereceğim
İnşallah çatlama iğnesinin etkisi devam etmiyordur o zamanOzaman daha iyi olurkızlar daha tecrübelidir ben çatlatma hiç olmadım ya seneler önce toplanırken. Hatırlamıyorum hala etkisi ervam ediyormuydu
Eşiniz temizlese iyi olur şu süreçte aslında dikkat ediyorsunuzdur tabi amaBide benim kedim var mecburum wc sini falan temizliyorum
Benimde kedim var bende kendim temizliyorum inşallah bir sorun olmazEşiniz temizlese iyi olur şu süreçte aslında dikkat ediyorsunuzdur tabi ama
İlk 10 dk da çıktıysa ki bence öyle görünüyor hemen çıkmjş bence var gibiMerhabalar 2 Eylül de 3.gün taze embriyo transfer i oldum bugün sabah test yaptım da bir bakabilir misin ? 2. Çizgi durdukça koyulaşmaktadır
Test yaptın miİlk 10 dk da çıktıysa ki bence öyle görünüyor hemen çıkmjş bence var gibihayırlı olsun inşallah
![]()
Eldivenle felan temizleyin gene de isterseniz kaygılandırmak istemem zaten aşıları felan tamdırBenimde kedim var bende kendim temizliyorum inşallah bir sorun olmaz
Hayır yapmayacağımı söylemiştim aslındaTest yaptın mi![]()
Teşekkür ederim tedbirli olacağımEldivenle felan temizleyin gene de isterseniz kaygılandırmak istemem zaten aşıları felan tamdır
Ama biliyorsunuz gebelikte kedilerden insanlara geçen taxoplazma diye bir rahatsızlık var yani sadece kedilerden de değil baktığınızda sebzeleri iyi yıkamamaktan felan da olabiliyor.
Ama siz tedbiri elden bırakmayın gene de.
İlk 10 dk silikti ama vardı durdukça koyulaştıİlk 10 dk da çıktıysa ki bence öyle görünüyor hemen çıkmjş bence var gibihayırlı olsun inşallah
![]()
İyi test varken durabiliyorsunHayır yapmayacağımı söylemiştim aslındaen erken cuma yapacağım oda eğer tırsmazsam belki o günde yapmam
![]()
Durdukça koyulaşması gittikçe kurudugundan dolayı ama önemli olan başta olması zatenİlk 10 dk silikti ama vardı durdukça koyulaştı