- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.601
Hazır hissetmiyorum herhangi bir olumsuzluk varsa görmeyi. bide 4. Gün daha çok erken boşuna kendime eziyet etmeye gerek de yok varsa çıkmayabilirİyi test varken durabiliyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazır hissetmiyorum herhangi bir olumsuzluk varsa görmeyi. bide 4. Gün daha çok erken boşuna kendime eziyet etmeye gerek de yok varsa çıkmayabilirİyi test varken durabiliyorsun![]()
İnşallah vardır cuma günü kan vereceğimDurdukça koyulaşması gittikçe kurudugundan dolayı ama önemli olan başta olması zatenki var yani bariz belli kurumadan önce yarın bidaha yapsanız daha koyulaşmış olur muhtemelen
![]()
İnşallah hepimizin beta çok yüksek çıkarrrrİnşallah vardır cuma günü kan vereceğim![]()
inşallah hepimizin koyu çıkar siz ne zaman kan vereceksiniz ?İnşallah hepimizin beta çok yüksek çıkarrrrbenimde testimde düne göre koyu çıktı inşallah daha iyi olsun
![]()
5 günüm var daha inşeAllah hayırlı haberler alırız bu kezinşallah hepimizin koyu çıkar siz ne zaman kan vereceksiniz ?
Doğru canım sabır en güzeliHazır hissetmiyorum herhangi bir olumsuzluk varsa görmeyi. bide 4. Gün daha çok erken boşuna kendime eziyet etmeye gerek de yok varsa çıkmayabilir![]()
tesekkur ederım Allah razı olsunMerdivenden çorap giymeden sorun olmaz canım korkma.
Sen agır iş yapma yükseğe uzanma bolca dinlen otur ev içinde yürüyüş yap çokta hareketsiz kalma.
Kabak çekirdeği kuru yemişler ye.
Kabız olmamaya dikkat et bol su iç bukadar.
İnşallah tutar![]()
benım de var sagolsun durmadan karnıma atlamaya calısıyorBide benim kedim var mecburum wc sini falan temizliyorum
Ben annemdeyim istanbulda eşim yok Balıkesir deyiz normalde nazım kime geçerse temizletmeye çalışıyorumda işte bazen bana kalıyorbenım de var sagolsun durmadan karnıma atlamaya calısıyorgit dıye uzaklaştırırken karnım kasıldı kac kere
ınsallah bi zararı olmaz.eğilip tuvaletını temızle işini aksam eşime bırakıyorum artık
tesekkur ederımmMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşallaj sağlıkla tutunur bebiş sizekendinizi sıkmayın bu kadar yani hepimiz bu dediklerinizi yapıyoruz elimizden geldiğince gayret ediyoruz sadece değilse merdiven çıkıyoruz yeri geliyor çorap için eğiliyoruz. Siz stres yapmadan dikkat Edin sadece.
![]()
Ben annemdeyim istanbulda eşim yok Balıkesir deyiz normalde nazım kime geçerse temizletmeye çalışıyorumda işte bazen bana kalıyor![]()
Vajinal yıkama iç yıkama . İçine doğru yıkama olmaması gerekir. Taharetlenme değil.ya kızlar bir de hiçbir doktora soramadıgım bırsey sorayım.Transfer sonrası verdıklerı kagıtta vajınal duşmyasak yazıyor.Vajınal duş ne demek.Yanı ben idrar yaptıktsn sonra rahat edemem damladı mı degdı mı dıye hertarafını suyla ıyıce yıkamadan cıkamam lavobadn.transferden snra da yıkadım orada sürgüye yaptırdılar çünkü damlamıstır vs dıye.sanırım ıyı bakterılerı öldürüyormus ama yıkamadan nasıl cıkılır anlayamıyorum napacagm bu konuda bılmıyorum![]()
inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız5 günüm var daha inşeAllah hayırlı haberler alırız bu kez
2.çizgi belli oluyor bence hamilesinizMerhaba kızlar bende 2. Transferimi yaptırdım 7 Eylül’de iki tane 5AA embriyo transfer edildi ilk transfer de aynı şekildeydi ama negatif oldu malesef bu sabah dayanamadım Test yaptım çok silik bi ikinci çizgi çıktı çatlatma iğnesi 31 Ağustos’ta yapmıştım![]()
Canım bu galiba senin 2 denemen. Negatif aldıktan sonra ne kadar süre içerisinde adet oldun hani lucrin vuruldun ya merak ettim.Benimde öyle menopoz etkisi oluyormuş o yüzden adet olmuyorsun ben 21 gün arayla iki tane vuruldum
Var var hadi hayırlı olsunMerhabalar 2 Eylül de 3.gün taze embriyo transfer i oldum bugün sabah test yaptım da bir bakabilir misin ? 2. Çizgi durdukça koyulaşmaktadır
canım rabbimin izni ile olacak sakın pes etme .şuanda hayırlı zaman değilmiş . bolca dua edelim.Şimdi yine test yaptım yine negatif yarın test günüm, olsa çoktan çıkardı. Üzgünüm buruldum. Boşlukta salınıyorum. Tekrar başlıcam beklemeden. İnşallah![]()