• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba kızlar bende 2. Transferimi yaptırdım 7 Eylül’de iki tane 5AA embriyo transfer edildi ilk transfer de aynı şekildeydi ama negatif oldu malesef bu sabah dayanamadım Test yaptım çok silik bi ikinci çizgi çıktı çatlatma iğnesi 31 Ağustos’ta yapmıştım 🤔

Eklentiler

• 92EA44F7-2571-47ED-9F5E-EC1586F6864F.webp
    92EA44F7-2571-47ED-9F5E-EC1586F6864F.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 94
Merdivenden çorap giymeden sorun olmaz canım korkma.
Sen agır iş yapma yükseğe uzanma bolca dinlen otur ev içinde yürüyüş yap çokta hareketsiz kalma.
Kabak çekirdeği kuru yemişler ye.
Kabız olmamaya dikkat et bol su iç bukadar.
İnşallah tutar ❤️
tesekkur ederım Allah razı olsun 🥰yan yatmanın bır sakıncası var mı bılıyor musunuz

benım de var sagolsun durmadan karnıma atlamaya calısıyor 😂 git dıye uzaklaştırırken karnım kasıldı kac kere :KK43: ınsallah bi zararı olmaz.eğilip tuvaletını temızle işini aksam eşime bırakıyorum artık
Ben annemdeyim istanbulda eşim yok Balıkesir deyiz normalde nazım kime geçerse temizletmeye çalışıyorumda işte bazen bana kalıyor 😂😂

Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallaj sağlıkla tutunur bebiş size 🙏🏻 kendinizi sıkmayın bu kadar yani hepimiz bu dediklerinizi yapıyoruz elimizden geldiğince gayret ediyoruz sadece değilse merdiven çıkıyoruz yeri geliyor çorap için eğiliyoruz. Siz stres yapmadan dikkat Edin sadece. 🙏🏻
tesekkur ederımm ❤️

ya kızlar bir de hiçbir doktora soramadıgım bırsey sorayım.Transfer sonrası verdıklerı kagıtta vajınal duşmyasak yazıyor.Vajınal duş ne demek.Yanı ben idrar yaptıktsn sonra rahat edemem damladı mı degdı mı dıye hertarafını suyla ıyıce yıkamadan cıkamam lavobadn.transferden snra da yıkadım orada sürgüye yaptırdılar çünkü damlamıstır vs dıye.sanırım ıyı bakterılerı öldürüyormus ama yıkamadan nasıl cıkılır anlayamıyorum napacagm bu konuda bılmıyorum 😢😔

ya kızlar bir de hiçbir doktora soramadıgım bırsey sorayım.Transfer sonrası verdıklerı kagıtta vajınal duşmyasak yazıyor.Vajınal duş ne demek.Yanı ben idrar yaptıktsn sonra rahat edemem damladı mı degdı mı dıye hertarafını suyla ıyıce yıkamadan cıkamam lavobadn.transferden snra da yıkadım orada sürgüye yaptırdılar çünkü damlamıstır vs dıye.sanırım ıyı bakterılerı öldürüyormus ama yıkamadan nasıl cıkılır anlayamıyorum napacagm bu konuda bılmıyorum 😢😔
Vajinal yıkama iç yıkama . İçine doğru yıkama olmaması gerekir. Taharetlenme değil.

Merhaba kızlar bende 2. Transferimi yaptırdım 7 Eylül’de iki tane 5AA embriyo transfer edildi ilk transfer de aynı şekildeydi ama negatif oldu malesef bu sabah dayanamadım Test yaptım çok silik bi ikinci çizgi çıktı çatlatma iğnesi 31 Ağustos’ta yapmıştım 🤔
2.çizgi belli oluyor bence hamilesiniz

Benimde öyle menopoz etkisi oluyormuş o yüzden adet olmuyorsun ben 21 gün arayla iki tane vuruldum
Canım bu galiba senin 2 denemen. Negatif aldıktan sonra ne kadar süre içerisinde adet oldun hani lucrin vuruldun ya merak ettim.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar beni de listeye ekleyin bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.gunum iki gündür şiddetli göğüs ağrım ve halsizligim var dün dayanamadım test yaptım silik çıktı 3 saniye içinde. Bugün koyulaşma var mı diye tekrar yaptım bu dünden daha koyu ve idrar geçerken belirdi. Acaba gebelik var mı 16 Eylül kan verme günüm çok heyecanlıyım ama günde saatte bir falan anlık 10 saniyelik çok kötü şiddetli sancı ve kramp giriyor nefesimi kesiyor ama anlık duruyor geçiyor hemen bu da 3 gün oldu başladı .sizde ilaçların etkisi ile yalancı pozitif çıkar mı testte ((((ustte ki 8.gun yaptığım alttaki resim 9.yani bu sabah)))

Eklentiler

• IMG_20230913_070619.webp
    IMG_20230913_070619.webp
    7 KB · Görüntüleme: 84
Back