• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benimde diğerleri hep 5. Gün sabah çıkmıştı.
Evet şuan cok düşüktür 2 gün sonra bidaha test yapar koyulugu görürsün.
Yada elinde varsa hergün yap😂
3 Tane daha testim var ara ara yaparım. Normalde test günüm 20 eylul kan için gününü beklicem.
Geçen sefer idrarda görünce koşa koşa kan verdim doktor kabul etmedi 5- 6 kere kan verdim delik deşik oldum😅😅

3 Tane daha testim var ara ara yaparım. Normalde test günüm 20 eylul kan için gününü beklicem.
Geçen sefer idrarda görünce koşa koşa kan verdim doktor kabul etmedi 5- 6 kere kan verdim delik deşik oldum😅😅
Öyle oluyor biliyorum😂
İdrarda koyulaşma gör gününde kan ver bende öyle yapıyorum artık bundada öyle yapıcam inşallah tutarsa

Bişey soracağım size iğne yapıldıktan sonra adet görmeden mi transfer yapacaklar. Sanırım özelde tedaviniz.Benim devlette bu iğneyi yaptılar adet olunca gel dediler. Acaba yanlış mı ilerliyorlar. Çünkü doktor kendinden emin değildi. Bende de adenomiyozis baskılamak için başka doktorun tavsiyesi ile yapıldı. İğneyi yaptıran doktor konuya hakim değil açıkçası. Bilgileriniz benim için çok değerli
Evet adet olmadan transfer olucam şuan transfer hazırlığındayız benim ikinci transferim olucak ilkinde de öyle yapmıştık zaten ilaç menepoz etkisi veriyormuş ben 25 Temmuz da adet oldum ve ikinci günü lucrin vuruldum doktorum 21 gün sonra gel dedi sonra 14 ağustosta gittim o zaman bir tane daha vuruldum yine 21 gün sonra gittim ve transfere başladık biraz uzun oldu ama 😂yani iki transferimde de adet olmadım

Canim merhaba bende reglimjn 16.Gununde lucrin vuruldum ayrica cyclo progynova kullandim uc gun oldu biteli doktorum bana regl olmicaksin demedi kafam cok karisik sen kacinci gunde vuruldun igneyi doktorum bir hafta icinde regl olursun drdi bana
Ben adetimin 2. Günü Vuruldum bide 21 gün sonra yine vuruldum ama doktorum adet olacaksın demedi yani benim miyomlarım çok olduğu için vuruldum tedavi farklı olabilir

Eper 3.gün embiryosuysa çıkmaması normal 15gün somra size kan öneriliyor daha bebek yerleşmeden gelişimini tamamlamadan idrarda çıkmaz ki ümidinizi kaybetmeyin benim 5.gün embiryosuydı 7.günde anca testte çıktı boşuna kendinizi yıpratcaksınız
H husna16 kızlar bende Lucrin Depot iğnesi kullanıyorum.Bu iğnenin amacı zaten rahim dinlendirme bana %90 adet olmayacaksınız denildi.

1.doz 17 ağustosta oldum ve reglim düzenlidir olmadım 2.dozum17 Eylülde yapıp 2 ekimde kontrolüm var ve 19.gün sonrasında transfer planlandı.
Benimde öyle menopoz etkisi oluyormuş o yüzden adet olmuyorsun ben 21 gün arayla iki tane vuruldum

Başka bi sıkıntı var demekki canım.
Benimde 5. Denemem olucak yıkılmak yok.
Pgt li deneyin birde denemediyseniz mutlaka bi sıkıntı var biyerde
Pgt ye gönderdik sağlıksız geldi bu dondurulmuştu başka merkezden taşıma yaptık öyle transfer ettik . Dondurulduğunda 4ba kalitedeydi transfer önce çözüldü 5ab oldu gelişimi de güzel devam etti umutlanmıştım 😔ama nasip değilmiş

Pgt ye gönderdik sağlıksız geldi bu dondurulmuştu başka merkezden taşıma yaptık öyle transfer ettik . Dondurulduğunda 4ba kalitedeydi transfer önce çözüldü 5ab oldu gelişimi de güzel devam etti umutlanmıştım 😔ama nasip değilmiş
Sağlıksız gelince transfer yapılabiliyor mu

Yok edilemedi o yüzden dış bir merkezde dondurulmuş embriyomu taşıma yapıp onu transfer ettirdik şansımızı deneyelim dedik çünkü başka embriyom yok ve yeniden başlayacak gücümüz de yok şimdi uzunca bir ara vereceğiz
Anladım canım inan çok üzgünüm Allahım en kısa zamanda bebeğinizle kavuştursun bazen şer bildiklerimizde hayır vardır Allah daha güzel şeyler yazsın 🌸

Back