- 5 Ağustos 2016
- 1.340
- 1.873
- 133
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.501
Yarın asıl kan günüm . Dün 51 çıkmıştı . İnşallah değerim güzel ilerler duanızı beklerim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin tek embriyo muydu bir de kaçıncı gün embriyosuydu?Yarın asıl kan günüm . Dün 51 çıkmıştı . İnşallah değerim güzel ilerler duanızı beklerim![]()
21 ini verdilerAnladım. Size test günü olarak 18 i mi verdiler. Siz beklemek istiyorsunuz sanırım![]()
Benim 18 i test günüm o yüzden 6. Gün çıkar varsa diye düşünüyorum belirti Felan da yokta hadi21 ini verdiler![]()
Kızımda 5.gün öğrendim onun cesareti varKuzum erken bence 6-7 yi bekle
O markayı almış eşim bugünFreely düzgün bi test markasımı?
Size ne güzel erken vermişlerBenim 18 i test günüm o yüzden 6. Gün çıkar varsa diye düşünüyorum belirti Felan da yokta hadi
Hayırlısı![]()
Amin inşallahYarın asıl kan günüm . Dün 51 çıkmıştı . İnşallah değerim güzel ilerler duanızı beklerim![]()
Sizin 3. Gün embriyosu mu o yüzden biraz daha geç olabilirSize ne güzel erken vermişler
Varsa bencede cıkıyo o gün bende 5. Gün başlarımBenim 18 i test günüm o yüzden 6. Gün çıkar varsa diye düşünüyorum belirti Felan da yokta hadi
Hayırlısı![]()
Siz hangi gün test yaptınızKuzum erken bence 6-7 yi bekle
Bu testten memnun olmayan varmı acabaO markayı almış eşim bugün
Varsa bencede cıkıyo o gün bende 5. Gün başlarım![]()
Hangi gün transfer oldunuz 6 eylülmüydüBenim 18 i test günüm o yüzden 6. Gün çıkar varsa diye düşünüyorum belirti Felan da yokta hadi
Hayırlısı![]()
Yok beş cnmSizin 3. Gün embriyosu mu o yüzden biraz daha geç olabilir![]()
Süüüüüper sonuç