- 24 Ocak 2022
- 621
- 356
- 53
- 26
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.381
İnşallah çift çizgi görürüz hepimiz1 yada 2 gün sonra daha net sonuç olur salonda 6. Yada 7. Gün daha net oluyor sonuç.
Hangi gün transfer oldunuz? İnşallah çift çizgiye dönerBenim bugun 6 gunum yaptim ve malesef tek cizgi erken daha galiba
O kadar haklısınız ki keşke yapmasaydım zehir oldu.. en azından kan günü bir kere o gün üzülürdüm.. şimdi 2 gün var daha kana her gün üzülüyorum. O yüzden son güne kadar bekleyin çok zor gerçekten.. başka embriyom da yok Allah yardımcımız olsun ya.Kızlar günaydın
Bir cesaret erken test yapıyorsunuz ama moralinizi bozuyorsunuz eğer moraliniz bozulacaksa kesinlikle yapmayın. Doktorlar 12.gun kan testi verin diyor. En garanti zamanlama galiba. İkiz gebeliklere bakın genelde 1 i geriden geliyor ya da gebeliğin ilerleyen haftalarında bazılarımız önden bazılarımız geriden gelecek.
Evet sansliysak bebek erken tutunmuşsa 4.gun bile pozitif görebiliriz. Ama geç tutunduysa daha geç öğreniriz. Moralinizi bozmayın üzülmeyin umut hep var
6 eylul deHangi gün transfer oldunuz? İnşallah çift çizgiye dönerbiraz aceleciyiz sonuçlar henüz net değil umut var
Rabbim size çok daha güzel haberler vermeyi nasip etsinAllah korusun kötüyü çağırmayalım bence. İyice dinlenin. Sizler bize umut oldunuz böyle düşerseniz biz ne yapalım :) Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Çok üzgünüm dr ne dediBenim sonucum çoktı 10,1pazar günüde 8,15 ti
Çok üzüldüm gerçekten hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez vakitte sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziBenim sonucum çoktı 10,1pazar günüde 8,15 ti
İki gün sonra tekrar kan verin değer düşerse ilaçları keseceğiz dedi. Doktor değilde hemşire söyledi. Sanırım 2 gün sonraki değere göre doktorla konuşacakÇok üzgünüm dr ne dedi
Benim sonucum çoktı 10,1pazar günüde 8,15 ti
Evet çünkü düşüş olmamış düşüş olana kadar bakıyolar bir anda yükseledebiliyor değilsede hayırlısı böyleymişİki gün sonra tekrar kan verin değer düşerse ilaçları keseceğiz dedi. Doktor değilde hemşire söyledi. Sanırım 2 gün sonraki değere göre doktorla konuşacak
İnşallah tutunmuştur kuzumO kadar haklısınız ki keşke yapmasaydım zehir oldu.. en azından kan günü bir kere o gün üzülürdüm.. şimdi 2 gün var daha kana her gün üzülüyorum. O yüzden son güne kadar bekleyin çok zor gerçekten.. başka embriyom da yok Allah yardımcımız olsun ya.
Yani yükselse de az artışta pek umut yok gibi. Hayırlısı olsun hakkımızdainşallah yükselir üzüldüm gerçekten Hayırlsı neyse o olsun inşallah
Rahim kalinligi 9 u geçmişti ve 5 gün sonra transfer yapıldı bana. Sana da 9 u geçince 3 gün sonra yapabilir bnm doktorum böyle yapmıştı. İlaçlarını arttırdı mi ?Kızlar merhaba, 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyom var. Günde 4 estrofem omega prednol içiyorum. 3 gün sonra transfer olacaktım ama dün kontrolde rahim duvarı 6mm çıktı çok üzgünüm. Bi kere daha kontrole gidicem kalınlaşırsa transfer olacak. Böyle bişey yaşayan çözüm bulan var mı acaba
çok üzüldüm hayırlısı olsun canımBenim sonucum çoktı 10,1pazar günüde 8,15 ti
canım ilave olarak nar suyu içer misin. rahmin kalınlaşmasına destek oluyor.Kızlar merhaba, 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyom var. Günde 4 estrofem omega prednol içiyorum. 3 gün sonra transfer olacaktım ama dün kontrolde rahim duvarı 6mm çıktı çok üzgünüm. Bi kere daha kontrole gidicem kalınlaşırsa transfer olacak. Böyle bişey yaşayan çözüm bulan var mı acaba
Sıkıntı yapma yükselir bir de nar suyu içEvet güne 4 estrofemdi 5 E çıkardı bir de climara bant taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?