- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.361
Yok yok o yerleşmedir muhtemelen kırmızıya dönerse doktorunuzu arayın ama.Bugün 11. Gün yarın kan günüm kahverengi akıntı geldi kötü bişi değildir devamı gelmez dimi çok korkuyorum
Bende o zmn biraz daha bekliyim6. Gün çok erken ben transfer gününü saymadan 6. Günün akşamı yaptım çok çok Silikti .
Benim anladığım zamanlama kişiden kişiye değişiyor kimi 5. gün pozitif görüyor kimi 17. gün. O yüzden hiç moralinizi bozmayın Bebeğiniz sizleymiş gibi düşünün bence ve bir kaç gün daha bekleyinBenim tek cizgi negatif6 gunde yaptim erken yaptim galiba kacinci gunde tam belli oluyo bilen var mi
Ayy inşallah öyledir ya bi an çok korktum . Doktorum da öyle dedi kırmızı olursa hemen gel hastaneye dedi . Bekliyorum şimdilik yarın kan günüm allahım yarım kalmasın sevincimizYok yok o yerleşmedir muhtemelen kırmızıya dönerse doktorunuzu arayın ama.
Bekle olur mu erken öğrenmek de zor deli işi kaç gündür değerim artacak mı diye paronoyadayım sabrımızın mükâfatını alalım inşallahhhBende o zmn biraz daha bekliyim
Amin insallahBenim anladığım zamanlama kişiden kişiye değişiyor kimi 5. gün pozitif görüyor kimi 17. gün. O yüzden hiç moralinizi bozmayın Bebeğiniz sizleymiş gibi düşünün bence ve bir kaç gün daha bekleyin
Kan icin gunumu bekliyorum ama evde de duramiyorum bugun deneyim dedim erken oldugunu biliyorum belki bi umut gorurum diyeBekle olur mu erken öğrenmek de zor deli işi kaç gündür değerim artacak mı diye paronoyadayım sabrımızın mükâfatını alalım inşallahhh
Yarın benim de asıl kan günüm asıl bununla da bitmiyor içime yine düştü kurtlar . Dua okuyup o kötü düşünceleri uzaklaştırmaya çalışıyorum . Değer yükselecek mi kese ve kalp atışı olacak mı sağlıkla devam edecek mi ? Ne zor süreçler yüce Rabbim hayırlısını nasip etsin, hayırlı olana da bizi razı eylesin .Ayy inşallah öyledir ya bi an çok korktum . Doktorum da öyle dedi kırmızı olursa hemen gel hastaneye dedi . Bekliyorum şimdilik yarın kan günüm allahım yarım kalmasın sevincimiz
H husna16 kızlar bende Lucrin Depot iğnesi kullanıyorum.Bu iğnenin amacı zaten rahim dinlendirme bana %90 adet olmayacaksınız denildi.Canim merhaba bende reglimjn 16.Gununde lucrin vuruldum ayrica cyclo progynova kullandim uc gun oldu biteli doktorum bana regl olmicaksin demedi kafam cok karisik sen kacinci gunde vuruldun igneyi doktorum bir hafta icinde regl olursun drdi bana
Bende 5.günde yaptım hiç bişey yok maalesef erkenmi sizceEvet idrarda çıkmıştı ilk başta silik çıkıyor 9.gün tekrar yapmıştım net çıkmıştı
Amin gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın allahım . Kan da görmekle bitmedi sürekli test yapıyorum deli gibi içim rahat etmiyor . Kesesi atışı derken birazdaha yol var önümüz de . Emeklerimizin karşılığını sevinçle yaşayalım inşallahYarın benim de asıl kan günüm asıl bununla da bitmiyor içime yine düştü kurtlar . Dua okuyup o kötü düşünceleri uzaklaştırmaya çalışıyorum . Değer yükselecek mi kese ve kalp atışı olacak mı sağlıkla devam edecek mi ? Ne zor süreçler yüce Rabbim hayırlısını nasip etsin, hayırlı olana da bizi razı eylesin .
1 yada 2 gün sonra daha net sonuç olur salonda 6. Yada 7. Gün daha net oluyor sonuç.Bende 5.günde yaptım hiç bişey yok maalesef erkenmi sizce
Benim bugun 6 gunum yaptim ve malesef tek cizgi erken daha galibaBende 5.günde yaptım hiç bişey yok maalesef erkenmi sizce
Allah korusun kötüyü çağırmayalım bence. İyice dinlenin. Sizler bize umut oldunuz böyle düşerseniz biz ne yapalım :) Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAyy inşallah öyledir ya bi an çok korktum . Doktorum da öyle dedi kırmızı olursa hemen gel hastaneye dedi . Bekliyorum şimdilik yarın kan günüm allahım yarım kalmasın sevincimiz
Resmi varmı onunnEvet idrarda çıkmıştı ilk başta silik çıkıyor 9.gün tekrar yapmıştım net çıkmıştı
İlk 3 gün belirti beklemek için erken canımYaa hanımlar benimde 3. Günüm bugun hiç bir belirti felan bişeyim yok korkutuyor bu durum beni pozitif gören canlar acaba bi belirtiniz olmuşmuydı ilk 3 günde.
Hadi ya sanki herkes hemen belirti görmüş gibi geldiİlk 3 gün belirti beklemek için erken canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?