• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benim tek cizgi negatif😔 6 gunde yaptim erken yaptim galiba kacinci gunde tam belli oluyo bilen var mi
Benim anladığım zamanlama kişiden kişiye değişiyor kimi 5. gün pozitif görüyor kimi 17. gün. O yüzden hiç moralinizi bozmayın Bebeğiniz sizleymiş gibi düşünün bence ve bir kaç gün daha bekleyin🙏🏼

Günaydın kızlar, umarım hepimiz pozitifleri görürüz 🤲🏻 ben adetin 4. Günü başladım gonalf kullanmaya doktor rahmin kalınlaşması başlayabiliriz dedi, adetin ilk günü leke leke şeklinde gelmişti zaten ama 4. Gün geç sayılır mı şimdi aklıma takıldı benim :KK17: Bi de doğal siklus nasıl oluyor o da tüp bebek olmuyor mu?

Yok yok o yerleşmedir muhtemelen kırmızıya dönerse doktorunuzu arayın ama. ☺️
Ayy inşallah öyledir ya bi an çok korktum . Doktorum da öyle dedi kırmızı olursa hemen gel hastaneye dedi . Bekliyorum şimdilik yarın kan günüm allahım yarım kalmasın sevincimiz ❤️🙏

Ayy inşallah öyledir ya bi an çok korktum . Doktorum da öyle dedi kırmızı olursa hemen gel hastaneye dedi . Bekliyorum şimdilik yarın kan günüm allahım yarım kalmasın sevincimiz ❤️🙏
Yarın benim de asıl kan günüm asıl bununla da bitmiyor içime yine düştü kurtlar . Dua okuyup o kötü düşünceleri uzaklaştırmaya çalışıyorum . Değer yükselecek mi kese ve kalp atışı olacak mı sağlıkla devam edecek mi ? Ne zor süreçler yüce Rabbim hayırlısını nasip etsin, hayırlı olana da bizi razı eylesin . 🙏🏻

Canim merhaba bende reglimjn 16.Gununde lucrin vuruldum ayrica cyclo progynova kullandim uc gun oldu biteli doktorum bana regl olmicaksin demedi kafam cok karisik sen kacinci gunde vuruldun igneyi doktorum bir hafta icinde regl olursun drdi bana
H husna16 kızlar bende Lucrin Depot iğnesi kullanıyorum.Bu iğnenin amacı zaten rahim dinlendirme bana %90 adet olmayacaksınız denildi.

1.doz 17 ağustosta oldum ve reglim düzenlidir olmadım 2.dozum17 Eylülde yapıp 2 ekimde kontrolüm var ve 19.gün sonrasında transfer planlandı.

Yarın benim de asıl kan günüm asıl bununla da bitmiyor içime yine düştü kurtlar . Dua okuyup o kötü düşünceleri uzaklaştırmaya çalışıyorum . Değer yükselecek mi kese ve kalp atışı olacak mı sağlıkla devam edecek mi ? Ne zor süreçler yüce Rabbim hayırlısını nasip etsin, hayırlı olana da bizi razı eylesin . 🙏🏻
Amin gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın allahım . Kan da görmekle bitmedi sürekli test yapıyorum deli gibi içim rahat etmiyor . Kesesi atışı derken birazdaha yol var önümüz de . Emeklerimizin karşılığını sevinçle yaşayalım inşallah ❤️🙏

Allah korusun kötüyü çağırmayalım bence. İyice dinlenin. Sizler bize umut oldunuz böyle düşerseniz biz ne yapalım :) Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏼🤗

Kızlar günaydın
Bir cesaret erken test yapıyorsunuz ama moralinizi bozuyorsunuz eğer moraliniz bozulacaksa kesinlikle yapmayın. Doktorlar 12.gun kan testi verin diyor. En garanti zamanlama galiba. İkiz gebeliklere bakın genelde 1 i geriden geliyor ya da gebeliğin ilerleyen haftalarında bazılarımız önden bazılarımız geriden gelecek.
Evet sansliysak bebek erken tutunmuşsa 4.gun bile pozitif görebiliriz. Ama geç tutunduysa daha geç öğreniriz. Moralinizi bozmayın üzülmeyin umut hep var 🩷🩷

Back