• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Test yaparak kendimi rahatlatıyorum 🥹❤️Bugün 11. Gün çok şükür iyice koyuldu

Eklentiler

• 7B421BB2-D814-4D8A-B61C-D249F051D85B.jpeg
    7B421BB2-D814-4D8A-B61C-D249F051D85B.jpeg
    234 KB · Görüntüleme: 100
Ben de varım. Bu ikinci denemem. Temmuz ayında ilk transferimi olmuştum pozitif oldu ancak düşükle sonuçlandı. Dün doktora gittim hap verdi ayın 20sinde kontrolüm var muhtemelen 21 -22 sinde transfer kararlaştırılır 🙏🏻 bu kez iki embriyo istiyorum
Merhaba. Listeye ekleyelim sizi de inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu serer🥰

6.günden kızlar kıpkırmızı değil diye paranoya yapıyoruum. Bellimi?
Canım hayırlı olsun 🤩🤩🤩🥰♥️diyelim sana yaaa sevinsene darısı başımıza kaçıncı günü emriyosu daha erken 6 ci günü daha ne olsun kalk şükür namazı kıl hadi hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah evladını ...

Canım hayırlı olsun 🤩🤩🤩🥰♥️diyelim sana yaaa sevinsene darısı başımıza kaçıncı günü emriyosu daha erken 6 ci günü daha ne olsun kalk şükür namazı kıl hadi hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah evladını ...
Ah inşallahhh Rabbim hepinize daha koyu çizgiler versin hepimiz çok sevinelim inşallah. 🤲

6.günden kızlar kıpkırmızı değil diye paranoya yapıyoruum. Bellimi?
yaaa hemen paronoya olma bak benim de bu sabah yaptığım kıpkırmızı değil ama düne göre daha koyuydu. hemen yelkenleri indirme çok çok koyu olması için değerimizin 300-400 lerde olması lazım. benim ilk gebeliğimde öyleydi . yani bu da takribi test tarihinden 2 gün sora felan anca olur . dün eşim aldı benim test sonucunu sence kaç olmalı dedi yani bu silikliğe göre 50 gibi birşey dedim .test öyle gelmiş .çünkü kızımda da benzer günler aynıydı .

Yap yap evin her köşesine yaptığın testleri koy 😂 inşalllah bizde bu şekilde haber alırız ya 🥰
Hahaha her odada çizgili test var gelip geçerken bakıyorum 😀😀 Fener altında çizgi aramamak çok güzel❤️ Rabbim size de nasip etsin allahım isteyene arayana emek vereme nasip etsin 🙏

Ben de varım. Bu ikinci denemem. Temmuz ayında ilk transferimi olmuştum pozitif oldu ancak düşükle sonuçlandı. Dün doktora gittim hap verdi ayın 20sinde kontrolüm var muhtemelen 21 -22 sinde transfer kararlaştırılır 🙏🏻 bu kez iki embriyo istiyorum
İlk denemenizde pozitifi kaçıncı gün ve hangi değerle öğrenmiştiniz acaba? Ve nasıl devam etti? Bende de benzer durum söz konusu olabilirde şuan o nedenle merak ettim🙏🏼

Hahaha her odada çizgili test var gelip geçerken bakıyorum 😀😀 Fener altında çizgi aramamak çok güzel❤️ Rabbim size de nasip etsin allahım isteyene arayana emek vereme nasip etsin 🙏
Valla en iyisi bunca zamanın acısını çıkar çıkarabildiğin kadar 😂 Amiiin çokça inşallah nasip eder rabbim de seviniriz bizde 🙏🏻

Back