- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.401
İnşallah çok üzgünüm çok korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah 2 ye katlar cnm Allahtan umut kesilmezBenim sonucum çoktı 10,1pazar günüde 8,15 ti
![]()
İnşallah bende içimde halen bir umut beklicem 2 gün daha :)İnşallah 2 ye katlar cnm Allahtan umut kesilmez![]()
Merhaba. Listeye ekleyelim sizi de inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu sererBen de varım. Bu ikinci denemem. Temmuz ayında ilk transferimi olmuştum pozitif oldu ancak düşükle sonuçlandı. Dün doktora gittim hap verdi ayın 20sinde kontrolüm var muhtemelen 21 -22 sinde transfer kararlaştırılırbu kez iki embriyo istiyorum
Bizimde gözümüz gönlümüz açılıyor iyi oluyorTest yaparak kendimi rahatlatıyorumBugün 11. Gün çok şükür iyice koyuldu
Belli canım belli6.günden kızlar kıpkırmızı değil diye paranoya yapıyoruum. Bellimi?
Canım hayırlı olsun6.günden kızlar kıpkırmızı değil diye paranoya yapıyoruum. Bellimi?
Hahaha hiç kaset test yapmadım onu da akşam yapayımBizimde gözümüz gönlümüz açılıyor iyi oluyor![]()
Ah inşallahhh Rabbim hepinize daha koyu çizgiler versin hepimiz çok sevinelim inşallah.Canım hayırlı olsundiyelim sana yaaa sevinsene darısı başımıza kaçıncı günü emriyosu daha erken 6 ci günü daha ne olsun kalk şükür namazı kıl hadi hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah evladını ...
Yeppaaa sizinde belli yarın daha da koyulaşır tebrik ederim6.günden kızlar kıpkırmızı değil diye paranoya yapıyoruum. Bellimi?
yaaa hemen paronoya olma bak benim de bu sabah yaptığım kıpkırmızı değil ama düne göre daha koyuydu. hemen yelkenleri indirme çok çok koyu olması için değerimizin 300-400 lerde olması lazım. benim ilk gebeliğimde öyleydi . yani bu da takribi test tarihinden 2 gün sora felan anca olur . dün eşim aldı benim test sonucunu sence kaç olmalı dedi yani bu silikliğe göre 50 gibi birşey dedim .test öyle gelmiş .çünkü kızımda da benzer günler aynıydı .6.günden kızlar kıpkırmızı değil diye paranoya yapıyoruum. Bellimi?
Yap yap evin her köşesine yaptığın testleri koyHahaha hiç kaset test yapmadım onu da akşam yapayımyaa rabbim hepimize bu ay sonunda hamileyiz diyebilmeyi nasip etsin . Çok güzel bi his el direk karında geziyorum
![]()
Hahaha her odada çizgili test var gelip geçerken bakıyorumYap yap evin her köşesine yaptığın testleri koyinşalllah bizde bu şekilde haber alırız ya
![]()
İlk denemenizde pozitifi kaçıncı gün ve hangi değerle öğrenmiştiniz acaba? Ve nasıl devam etti? Bende de benzer durum söz konusu olabilirde şuan o nedenle merak ettimBen de varım. Bu ikinci denemem. Temmuz ayında ilk transferimi olmuştum pozitif oldu ancak düşükle sonuçlandı. Dün doktora gittim hap verdi ayın 20sinde kontrolüm var muhtemelen 21 -22 sinde transfer kararlaştırılırbu kez iki embriyo istiyorum
Valla en iyisi bunca zamanın acısını çıkar çıkarabildiğin kadarHahaha her odada çizgili test var gelip geçerken bakıyorumFener altında çizgi aramamak çok güzel
Rabbim size de nasip etsin allahım isteyene arayana emek vereme nasip etsin
![]()
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelişsin inşallah6.günden kızlar kıpkırmızı değil diye paranoya yapıyoruum. Bellimi?
AmiiinnnValla en iyisi bunca zamanın acısını çıkar çıkarabildiğin kadarAmiiin çokça inşallah nasip eder rabbim de seviniriz bizde
![]()