2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba. 3. Gün emrbiyosuydu. 10. Gün 30.71 çıktı. 11.gün 55,66 çıktı 12. Gün 75 13. Gün 109 ve 16. Gün 456 çıktı değerlerim her şey yolundaydı aslında ama olmadı

Merhaba. 3. Gün emrbiyosuydu. 10. Gün 30.71 çıktı. 11.gün 55,66 çıktı 12. Gün 75 13. Gün 109 ve 16. Gün 456 çıktı değerlerim her şey yolundaydı aslında ama olmadı
Aslında çok güzel ilerlemiş kese felan görmüş müydünüz ? Nasip değilmiş demekki bu sefer inşallah rabbim kucağınızı doldurur

İlk denemenizde pozitifi kaçıncı gün ve hangi değerle öğrenmiştiniz acaba? Ve nasıl devam etti? Bende de benzer durum söz konusu olabilirde şuan o nedenle merak ettim

Aslında çok güzel ilerlemiş kese felan görmüş müydünüz ? Nasip değilmiş demekki bu sefer inşallah rabbim kucağınızı doldurur
Kese göreceğimiz gün kanamam başladı sonra beta değerlerim düştü zaten göremedik keseyi

Ayy inşallah öyledir ya bi an çok korktum . Doktorum da öyle dedi kırmızı olursa hemen gel hastaneye dedi . Bekliyorum şimdilik yarın kan günüm allahım yarım kalmasın sevincimiz
Bu tutunma kanaması bana da olmuştu 10. Gün. 1 hafta hiç ayağa kalkmadım WC dışında ve coraspin kesmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…