2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yok baya yıkıldım umut etmek istemiyorum canım acıyo tertemiz çıktı yok belli ki
Eper 3.gün embiryosuysa çıkmaması normal 15gün somra size kan öneriliyor daha bebek yerleşmeden gelişimini tamamlamadan idrarda çıkmaz ki ümidinizi kaybetmeyin benim 5.gün embiryosuydı 7.günde anca testte çıktı boşuna kendinizi yıpratcaksınız

Benim transfer cumartesi günü yapılacak gebelik aşısı yaptırdım dün bağışıklık için serum yaptırdım progestan fitil ,progestan iğne, estrofem, birde bağışıklık için bir hap verdiler onada Perşembe başlayacağım kızlar

Burda çok gördüm 8. Gün çok çok silik çizgi olsa da gören.. ona güvenmiştim.. ama maalesef bende yok keşke yapmasaydım ama çok yıprandım şimdiden dünden beri uyku uyuyamadım düştüm gerçekten..

Kızlar benimde adet öncesinde başlayan akıntım olmuş gece tüm modum düştü test yapmaya korktum iyice vucudumu tanıyorum çünkü o akıntı hep adet habercisi

Hadi bakalım ben de cumartesi transfer olacağım dün başladım iğne ve fitili sadece embriyo yapıştırma yaptırıcam.

7.gün idrar testindemi çıktı?

Bnm gecen transfermde 3.gun rmbriyorusu 10.gun kanda bile cikmamisti 12.gun cikmisti tabi kimyasildi ama kenfini dusurme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…