- 6 Eylül 2023
- 81
- 100
- 13
- 40
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.341
O zaman şuan için üzülecek bişey yok bence katlanarak artanlar olmuş bu değerlerden. Umarım senin içinde hayırlısıyla öyle okur canımDoğal siklusla transferim oldu benim transferden altı gün önce kullandım çatlatma iğnesini yani üzerinden 16 gün geçti
Ben gidiyorum şimdi tüm gece uyuyamadım doğru düzgünKızlar günaydın yokmu test yapannn
Adetin çok olduğunda gel.dediler.Benim adetim 3. Gün.cok.oluyor acaba yarın mı gitsem şimdi mi gitsem.karar veremedim.Su an adetim.az 2. Gün bugünEvet 2. Günü reçetenizi yazar ilaçları nasıl kullanacağınıza dair eğitim verirler.
Bende uyuyamadım ya gece 3 de yaptım testi ilk idrarım gitmesin diye sık sık wc gidiyodumBen gidiyorum şimdi tüm gece uyuyamadım doğru düzgün
Allah en güzel sonuçlar versin çok sevin inşAllahhBen gidiyorum şimdi tüm gece uyuyamadım doğru düzgün
Eper 3.gün embiryosuysa çıkmaması normal 15gün somra size kan öneriliyor daha bebek yerleşmeden gelişimini tamamlamadan idrarda çıkmaz ki ümidinizi kaybetmeyin benim 5.gün embiryosuydı 7.günde anca testte çıktı boşuna kendinizi yıpratcaksınızYok baya yıkıldım umut etmek istemiyorum canım acıyo tertemiz çıktı yok belli ki
Bugğn 11 gün sabahı kahverengi akıntı geldiAmin inşallah
Bugün 11. Gün yarın kan günüm kahverengi akıntı geldi kötü bişi değildir devamı gelmez dimi çok korkuyorumGüncelleyelim o zamanhadi bakalım az kaldı
Benim transfer cumartesi günü yapılacak gebelik aşısı yaptırdım dün bağışıklık için serum yaptırdım progestan fitil ,progestan iğne, estrofem, birde bağışıklık için bir hap verdiler onada Perşembe başlayacağım kızlarMerhaba, bende 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olacağım nasipse. Şuan estrofem, prednol, ecopirin, redostim, B12, İmom, Azax kullanıyorum. Cumartesi kontrolümüz var. Kontrolden sonra transfere kadar hangi ilaçları veriyorlar genel olarak kızlar
Burda çok gördüm 8. Gün çok çok silik çizgi olsa da gören.. ona güvenmiştim.. ama maalesef bende yok keşke yapmasaydım ama çok yıprandım şimdiden dünden beri uyku uyuyamadım düştüm gerçekten..Eper 3.gün embiryosuysa çıkmaması normal 15gün somra size kan öneriliyor daha bebek yerleşmeden gelişimini tamamlamadan idrarda çıkmaz ki ümidinizi kaybetmeyin benim 5.gün embiryosuydı 7.günde anca testte çıktı boşuna kendinizi yıpratcaksınız
Hadi bakalım ben de cumartesi transfer olacağım dün başladım iğne ve fitili sadece embriyo yapıştırma yaptırıcam.Benim transfer cumartesi günü yapılacak gebelik aşısı yaptırdım dün bağışıklık için serum yaptırdım progestan fitil ,progestan iğne, estrofem, birde bağışıklık için bir hap verdiler onada Perşembe başlayacağım kızlar
7.gün idrar testindemi çıktı?Eper 3.gün embiryosuysa çıkmaması normal 15gün somra size kan öneriliyor daha bebek yerleşmeden gelişimini tamamlamadan idrarda çıkmaz ki ümidinizi kaybetmeyin benim 5.gün embiryosuydı 7.günde anca testte çıktı boşuna kendinizi yıpratcaksınız
Bu ilaçlarla adet olmanız mümkün değil bu yerleşme kanaması rahat olunKızlar benimde adet öncesinde başlayan akıntım olmuş gece tüm modum düştü test yapmaya korktum iyice vucudumu tanıyorum çünkü o akıntı hep adet habercisi
Evet idrarda çıkmıştı ilk başta silik çıkıyor 9.gün tekrar yapmıştım net çıkmıştı7.gün idrar testindemi çıktı?
Bnm gecen transfermde 3.gun rmbriyorusu 10.gun kanda bile cikmamisti 12.gun cikmisti tabi kimyasildi ama kenfini dusurmeBurda çok gördüm 8. Gün çok çok silik çizgi olsa da gören.. ona güvenmiştim.. ama maalesef bende yok keşke yapmasaydım ama çok yıprandım şimdiden dünden beri uyku uyuyamadım düştüm gerçekten..
Benim tek cizgi negatifKızlar günaydın yokmu test yapannn
Amin inşallah umarım bir mucize olur ve katlanarak artmış olur heyecanla bekliyorum sonucu 1-2 saate sisteme düşer diye ümit ediyorum. Umarım hepimizin bekleyişlerinin sonu mutlu sonla sonuçlanırAllah en güzel sonuçlar versin çok sevin inşAllahh
6. Gün çok erken ben transfer gününü saymadan 6. Günün akşamı yaptım çok çok Silikti .Benim tek cizgi negatif6 gunde yaptim erken yaptim galiba kacinci gunde tam belli oluyo bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?