2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar napıyosunuzzz??? Benim bugün transferimin ilk günü sizler ilk gün neler yaptınız ne hissettiniz ben uzanıyorum bolca arada yürüyorum oturuyorum ve belim ağrıyor sizin de bel ağrınız oldu mu?

Kızlar napıyosunuzzz??? Benim bugün transferimin ilk günü sizler ilk gün neler yaptınız ne hissettiniz ben uzanıyorum bolca arada yürüyorum oturuyorum ve belim ağrıyor sizin de bel ağrınız oldu mu?
Benim ilk gün yatmaktan oldu ya. Bide sanırım transfer esnasında kastım kendimi masada o yüzden. Yani onu bir belirti olarak yoramıyorum tamamen benimle alakası olan şeyler

Benim ilk gün yatmaktan oldu ya. Bide sanırım transfer esnasında kastım kendimi masada o yüzden. Yani onu bir belirti olarak yoramıyorum tamamen benimle alakası olan şeyler
Ya yok yatma ağrısı gibi değil tutunma ağrısına yordum ben onu hahahah öyle düşünelim pozitif enerji yükleyelimmmm öyle olsun

Ya yok yatma ağrısı gibi değil tutunma ağrısına yordum ben onu hahahah öyle düşünelim pozitif enerji yükleyelimmmm öyle olsun
Merhaba transferiniz hayırlı olsun size sağlıkla sıkıca tutunsun inşallah kaç tane embriyo transfer edildi ekimde benim de var Allah izin verirse

Merhaba transferiniz hayırlı olsun size sağlıkla sıkıca tutunsun inşallah kaç tane embriyo transfer edildi ekimde benim de var Allah izin verirse
Azospermi olan kişisiniz dimi seninle konusmuştuk
Transfer aşamasına gelmişsiniz tebrikler inşallah devamı da gelir.
Bende cumartesi transfer oluyorum inşallah

Azospermi olan kişisiniz dimi seninle konusmuştuk
Transfer aşamasına gelmişsiniz tebrikler inşallah devamı da gelir.
Bende cumartesi transfer oluyorum inşallah
Evet canım:) 2 tane embriyomuz oluştu teşekkür ederim bende tebrik ederim inşallah bu sefer bebeklerimize kavuşucaz Allahım nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…