- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.321
Bende kan verdim sonucum çıktı az önce 8.2Benimde 3. denemem ama dünkü testim 8,15 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkacak :/
Hahahah olsun yat bi kac günValla bugun yatiyorm ya sanki hastyamisim gbi hissediyroum
Sizinn daha erken olabilir ama 3. Günmüş sanırım bide sabah idrarı ile de yapmadınız. Yani varsa da görünmemiş olabilir.Ben şimdi test yaptım negatif olmadı sanırım.
Yükselebilir halen tamamen yok değil sonucunuz.Bende kan verdim sonucum çıktı az önce 8.2çarşamba günü asıl test günüm ama olmadı galiba
progestan iğne ve fitil ekleniyor geneldeMerhaba, bende 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olacağım nasipse. Şuan estrofem, prednol, ecopirin, redostim, B12, İmom, Azax kullanıyorum. Cumartesi kontrolümüz var. Kontrolden sonra transfere kadar hangi ilaçları veriyorlar genel olarak kızlar
İnşallah yükselir ama adet olacak gibi ağrılarım vardı zaten hayırlısı olsun inşallahYükselebilir halen tamamen yok değil sonucunuz.
Hangi hastahanede oluyorsunuz benim eşimde azospermAzospermi olan kişisiniz dimi seninle konusmuştuk
Transfer aşamasına gelmişsiniz tebrikler inşallah devamı da gelir.
Bende cumartesi transfer oluyorum inşallah
Kontrolden kaç gün sonra transfer oluyor canımprogestan iğne ve fitil ekleniyor genelde
İnşallah hayırlısı olurİnşallah yükselir ama adet olacak gibi ağrılarım vardı zaten hayırlısı olsun inşallah
İlk kontrolünüzden 16-18 gün sonra transfer olunuyor genelde benim bildiğim.Kontrolden kaç gün sonra transfer oluyor canım
Bende yarın sabah 8 gibi verecem işe geçmeden. Tam 2 gün dolmuş olmayacak bir kaç saat erken vermiş olacam kanı ama yapacak bişey yok. İnşallah bir mucize olur ve sana da umut olurumBende kan verdim sonucum çıktı az önce 8.2çarşamba günü asıl test günüm ama olmadı galiba
Bu arada sizde çatlatma iğnesi yoksa sizin üzülmenize bile gerek yok bence hayırlısıyla katlanarak yükselmesi yeterli hangi değerle başladığının çok bir önemi yok. Açıkçası bende transfer günü çatlatma iğnesi yapılmamış olsa bu kadar üzülmezdim gördüğüm değere, daha umutlu olabilirdim sanırım. O yüzden hiç canınızı sıkmayınBende kan verdim sonucum çıktı az önce 8.2çarşamba günü asıl test günüm ama olmadı galiba
Evet 2. Günü reçetenizi yazar ilaçları nasıl kullanacağınıza dair eğitim verirler.Selam Ben doktora gittim rahim filmi çekildi.Tüp bebeğe baslicaz.Folbiol iç dedi gün aşırı. Reglinin 2. Günü gel dediler.Ama bana başka ilaç vermediler yarin mi verecekler acaba?
İnşallah güzel haberler alırsın bir mucize olur değerlerin katlanarak artar aminnBende yarın sabah 8 gibi verecem işe geçmeden. Tam 2 gün dolmuş olmayacak bir kaç saat erken vermiş olacam kanı ama yapacak bişey yok. İnşallah bir mucize olur ve sana da umut olurumumarım korktuğumuz başımıza gelmez
Doğal siklusla transferim oldu benim transferden altı gün önce kullandım çatlatma iğnesini yani üzerinden 16 gün geçtiBu arada sizde çatlatma iğnesi yoksa sizin üzülmenize bile gerek yok bence hayırlısıyla katlanarak yükselmesi yeterli hangi değerle başladığının çok bir önemi yok. Açıkçası bende transfer günü çatlatma iğnesi yapılmamış olsa bu kadar üzülmezdim gördüğüm değere, daha umutlu olabilirdim sanırım. O yüzden hiç canınızı sıkmayın
Bişey soracağım size iğne yapıldıktan sonra adet görmeden mi transfer yapacaklar. Sanırım özelde tedaviniz.Benim devlette bu iğneyi yaptılar adet olunca gel dediler. Acaba yanlış mı ilerliyorlar. Çünkü doktor kendinden emin değildi. Bende de adenomiyozis baskılamak için başka doktorun tavsiyesi ile yapıldı. İğneyi yaptıran doktor konuya hakim değil açıkçası. Bilgileriniz benim için çok değerliAmin inşallahhayır görmedim iğne menopoz etkisi yaratıyormuş o yüzden adet olmadım şuan estrofem ve coraspin kullanıyorum
Canim merhaba bende reglimjn 16.Gununde lucrin vuruldum ayrica cyclo progynova kullandim uc gun oldu biteli doktorum bana regl olmicaksin demedi kafam cok karisik sen kacinci gunde vuruldun igneyi doktorum bir hafta icinde regl olursun drdi banaAmin inşallahhayır görmedim iğne menopoz etkisi yaratıyormuş o yüzden adet olmadım şuan estrofem ve coraspin kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?