- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.301
Valla bugun yatiyorm ya sanki hastyamisim gbi hissediyroumAynen öyle canim en iyisini yaparsın biseylerle mesgul olunca insan unutuyo herşeyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bugun yatiyorm ya sanki hastyamisim gbi hissediyroumAynen öyle canim en iyisini yaparsın biseylerle mesgul olunca insan unutuyo herşeyi![]()
İlk idrarla yapsanız hemen negatif düşünmeyin belki daha idrara gecmediBen şimdi test yaptım negatif olmadı sanırım.
Benim ilk gün yatmaktan oldu ya. Bide sanırım transfer esnasında kastım kendimi masada o yüzden. Yani onu bir belirti olarak yoramıyorumKızlar napıyosunuzzz??? Benim bugün transferimin ilk günü sizler ilk gün neler yaptınız ne hissettiniz ben uzanıyorum bolca arada yürüyorum oturuyorum ve belim ağrıyor sizin de bel ağrınız oldu mu?
Sabah yaparsanız daha iyi olur akşam biraz zor belli eder beta düşük netice de şuanda. İnşallah vardırBen şimdi test yaptım negatif olmadı sanırım.
Ya yok yatma ağrısı gibi değilBenim ilk gün yatmaktan oldu ya. Bide sanırım transfer esnasında kastım kendimi masada o yüzden. Yani onu bir belirti olarak yoramıyorumtamamen benimle alakası olan şeyler
İnşşaaaallaah öyledirYa yok yatma ağrısı gibi değiltutunma ağrısına yordum ben onu hahahah öyle düşünelim pozitif enerji yükleyelimmmm
öyle olsun
Atsaydınız bir testi belki idarara gecmemiştir henüz kan vermeden umudu kesmeyinBen şimdi test yaptım negatif olmadı sanırım.
Valla benimde ilk iki gün hep yattığım için belim cok ağrımıştı ama inş tutunma ağrılarıdırYa yok yatma ağrısı gibi değiltutunma ağrısına yordum ben onu hahahah öyle düşünelim pozitif enerji yükleyelimmmm
öyle olsun
Sizin baya olmuş şimdi baktım transfer gününüze de yapacak mısınız test yarın felanValla benimde ilk iki gün hep yattığım için belim cok ağrımıştı ama inş tutunma ağrılarıdır![]()
Evet içtiğim günden beri ayaklarım ateş atıyorProgestanın zaten insanda farklı farklı etkileri oluyor zaman zaman ateş basması üşüme dengesizlik felan çoğu şeyi var.sizde de. Mide bulantısı etki etmiş olabilir.
Evet yarın kan verip idrar testide yapacağım bugüne kadar cesaretim yoktu yapamadımSizin baya olmuş şimdi baktım transfer gününüze de yapacak mısınız test yarın felan![]()
Merhaba transferiniz hayırlı olsun size sağlıkla sıkıca tutunsun inşallahYa yok yatma ağrısı gibi değiltutunma ağrısına yordum ben onu hahahah öyle düşünelim pozitif enerji yükleyelimmmm
öyle olsun
Aynen bende öyle düşünüyorum ama insan ister istemez panik oluyorBulantı için cok cok erken belki ilaçlardan filandır canım
Azospermi olan kişisiniz dimi seninle konusmuştukMerhaba transferiniz hayırlı olsun size sağlıkla sıkıca tutunsun inşallahkaç tane embriyo transfer edildi ekimde benim de var Allah izin verirse
![]()
Yok baya yıkıldım umut etmek istemiyorum canım acıyo tertemiz çıktı yok belli kiAtsaydınız bir testi belki idarara gecmemiştir henüz kan vermeden umudu kesmeyin
Hayırlısı inşallahEvet içtiğim günden beri ayaklarım ateş atıyorhayırlısı bakalım
Evet canım:) 2 tane embriyomuz oluştu teşekkür ederimAzospermi olan kişisiniz dimi seninle konusmuştuk
Transfer aşamasına gelmişsiniz tebrikler inşallah devamı da gelir.
Bende cumartesi transfer oluyorum inşallah
Amin inşallah güzel haberlerini almak nasip olurEvet canım:) 2 tane embriyomuz oluştu teşekkür ederimbende tebrik ederim inşallah bu sefer bebeklerimize kavuşucaz Allahım nasip ederse
![]()
Lütfen ümidini kaybetme . Henüz erken sanki 3. Gün embriyosu için .Yok baya yıkıldım umut etmek istemiyorum canım acıyo tertemiz çıktı yok belli ki