How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar hepimize Rabbim güzel sonuçlar, süreçler nasip etsin. 4 Eylül'de 2 tane 5. gün embriyosu transferi oldum ve bugün için kan sonucuna bakmamızı istemişti Dr um. Ve sonuç Allah'ın izniyle 53 değerle pozitif geldi, darısı bekleyen sizlere de nasip olsun 🌺

Son düzenleme:
Kızlar hepimize Rabbim güzel sonuçlar, süreçler nasip etsin. 4 Eylül'de 2 tane 5. gün embriyosu transferi oldum ve bugün için kan sonucuna bakmamızı istemişti Dr um. Ve sonuç Allah'ın izniyle pozitif geldi, darısı bekleyen sizlere de nasip olsun 🌺
Çok şükür..sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim😍😍

Kızlar hepimize Rabbim güzel sonuçlar, süreçler nasip etsin. 4 Eylül'de 2 tane 5. gün embriyosu transferi oldum ve bugün için kan sonucuna bakmamızı istemişti Dr um. Ve sonuç Allah'ın izniyle 53 değerle pozitif geldi, darısı bekleyen sizlere de nasip olsun 🌺
Oh maşallah erken bir tarih vermiş doktorunuz ve çok şükür pozitif çıkmış adınıza çok sevindim :) Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Oh maşAllah aynı gün transfer olmuşuz bende yarın yapacam belirtiniz varmıydı :)

Kan değerim 165 çıktıı bebişlerim tuttunmuş 2 gün sonra tekrar vericem artışa göre 10 gün sonra kontrol dedi doktorum
Ay maşallah ya arka arkaya güzel haberler 🥰🥰 nazar değmesin inşallah. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin 🥰😘

Back