How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba kızlar bende 1 Eylülde oldum transfer bugün 10.günüm çarşamba günü test günüm . 8. Ve 9. Günlerde adet olacak gibi kasıkta hafif belde ağrılarım oldu bugünde akıntı gibi rengini tam anlatamıyorum ama adet öncesi böyle hafif kahveye çalan bi akıntı olur ya öyle oldu hasta oldum zannediyorum birsey yok . 5.gün embriyosu doğal siklusla oldum transfer bu arada . Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum sizde ki belirtiler neydi acaba
Yerleşme olma ihtimali yüksek ❤️🙏 test yapsanız çıkar artık sizin de

Merhaba kızlar bende 1 Eylülde oldum transfer bugün 10.günüm çarşamba günü test günüm . 8. Ve 9. Günlerde adet olacak gibi kasıkta hafif belde ağrılarım oldu bugünde akıntı gibi rengini tam anlatamıyorum ama adet öncesi böyle hafif kahveye çalan bi akıntı olur ya öyle oldu hasta oldum zannediyorum birsey yok . 5.gün embriyosu doğal siklusla oldum transfer bu arada . Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum sizde ki belirtiler neydi acaba
Merhaba inşallah tutunma lekesidir bahsettiğiniz şekilde olup tutunma lekesi yaşayan çok insan var 🥰

MaşAllah ne güzel ya Allah tamamına erdirsin bende eşime söyledm yarın sabah test alıp yapacağım ilk denemenizmiydi
Ben transferin 3. Günden beri test yapıyorum testlerde hep çizgi vardı 7. Gün sabah gittim kan verdim merakdan1.20 çıktı ve tabi evde test yapmaya devam ettim 8. Güm sabah çizgi belirdi sonra gece yatana kadar 4 tane daha yaptım hepsinde çizgi vardı 9. Gün daha da koyuldu sonra kan da çıktı

canım benim bıçak samplanır gibi tranferin 3. günü ağrı oldu kasığımda. bir de giderek artan meme hassasiyeti . benim bu bıçak saplanır gibi ağrı kızımın transferinde de olmuştu .

Back