How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ben transferden bir gün sonra grip oldum hemde nasıl başımı kaldıramıyorumdum çok şükür ateşim olmadığı için korkulacak birsey yok demişti Embriyolog hamilelerdr grip olabilir transfer sürecini etkilemez demişti . Yani diyecegım o ki ishalde süreci etkilemez inşallah kabız olmak daha sıkıntı

Aynı canım valla ilaca başladım benim bünye ters etki yapıyor hemen ishal oluyorum ilaç içince hatta doktor da şaşırdı
İshale dikkat edin. Salgın var diyorlar bende transfer öncesi hiç ilaç kullanmadığım halde oldum çok korktum ama baya kötü eğer ki ishalinizi halsizlik baş ağrısı iştahsızlık takip ederse mutlaka gidin serum vurdurun. Ben ancak öyle toparlayabildim. Yani sıvı kaybı da önemli vücut için.

Kızlar, ben oksapari aile hekimine yazdırıp erkenden 1 kutu aldım. İçinde 10 tane var her güne 1 tane. Bugün üstüne baktım 20 gün süre vermiş. Ayin 17 sinde son igneyi yapicam ama 24 unde (20 gün sonra) tekrar aile hekimine reçete edip alabilecem. Sizde de böyle mi ?

Senin nasıl gidiyor canım herhangi bir belirti var mı -kuzeyildizi- -kuzeyildizi-
Ay maalesef ya. Kendimi ara ara dinliyorum ama yok yani hiç bir belirti yok.
Ben iğne felan da kullanmıyorum o yüzden herhangi bir yan etkim de yok 😂
iyiye mi işaret kötüye mi bilmiyorum belirti olmaması. Hayırlısı artık elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bundan sonrası Allah’ın takdiri 😌

Back