• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar akşam idrarı 🥹🥹 transfer üzerinden tam 6 gün geçti . Yarın ilk idrar ile testi tekrarlayacağım .

Eklentiler

• IMG_9932.jpeg
    IMG_9932.jpeg
    207,2 KB · Görüntüleme: 130
Yarın sabah da yapıp atarım inşallah erken gebelik testi almamışım bu da + diye bir marka . Daha önce labquik ile yapıyordum . Gözle çok net görüyoruz 2 tane yaptım da fotoğrafı evin ışığında düzgün çekemedik .

Yarın sabah da yapıp atarım inşallah erken gebelik testi almamışım bu da + diye bir marka . Daha önce labquik ile yapıyordum . Gözle çok net görüyoruz 2 tane yaptım da fotoğrafı evin ışığında düzgün çekemedik .
Ben gölge görüyorum ya bide akşam olduğu için tam net değil yarına daha net Çıkar inşallah 😌🙏🏻

İnşallahhh vardır aslında ümidim yoktu o yorgunluk üzerine dedim imkansız . Ama bu sabah kızımın gördüğü rüya beni çok etkiledi . Rüyasında Kucağımda bir bebek görmüş . 🥺 gece uyanıp bizim yatağımıza gelmişti ben misafirlere kahvaltı hazırlarken o ara uyanmış babasına söylemiş ben rüyamda bebek gördüm diye .

Bu da ikisi beraber sonunda ışığı ayarlayıp çekebildim .
Ay var sanki tebrikler 😍 kaçıncı gün embriyosuydu sizinkiii
5. Gün embriyosuydu transferim 14:30 gibi yapılmıştı 4 eylülde . Bu da yaptığım iki test düzgün bir ışıkta çekebildim . iPhone kullanıyorum netlemiyor bir türlü .

Eklentiler

• IMG_9942.jpeg
    IMG_9942.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 109

5. Gün embriyosuydu transferim 14:30 gibi yapılmıştı 4 eylülde . Bu da yaptığım iki test düzgün bir ışıkta çekebildim . iPhone kullanıyorum netlemiyor bir türlü .
E ozaman hayırlı olsunnn yarınki daha net olcaktırr

Evet baya belirgin yarın daha net belli olur. 😌🌸

Ay hayırlı olsun çizgiler net belli :) benimde 5. Gün embriyosu 4 eylül ben cesaret edip yapamıyorum

Back