2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benı de erkek goren olmus ruyasında oyuzden aklımda oyle canlanıyor ama doktor kız tahmın edebılırm ama net bısey dıyemem cok erken dedı. InsAllah saglıkla gelsınler de kız erkek ıkısı de cok guzel ıkısının de ayrı ayrı guzellıklerı var . hayırlı saglıklı evlat olsun oglan anası da olmak guzel kız annesı olmak da

Sizin kaç haftalık oldu

Teşekkürler kız evlat öz evlat demişler
Ama şaşkınım baya erkek bekliyordum niyeyse
Bende kız bekliyordum erkek geliyor hala şaşkınım ve alışmaya çalışıyorum kızım da kız kardeş bekliyordu erkek kardeşi kabullenmekte baya zorlandi
Babamızda hala bir umut yanlış görmüştür kızdır belki diyor

Bende alışmaya çalışıyorum gerçekten biraz değişik geliyor halen

Ben de 16. Haftaya kadar belki yanlış görmüştür diye düşünüyorum

Merhaba kızlar 12.hafta kontrolüne gittim şükür hersey normal ama rahim ağzı sınırda dedi 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var böyle bur durun yaşayan var mı aranızda
Canım benim rahim agzimda riskli cikti ilk basta oerinatologa gittim ben zaten direk 8. Haftada bakip soyledi 11. Haftamda dikis atildi garanti olsun diye islem sirasinda iyi ki atilmis dikis olmasa hafta ilerlediginde tutmazdi dedi doktorum. ben gebeligimi ogrendigimden beri zaten genel olarak yatiyorum is yapmiyorum bu durumdan dolayi simdi hic kalkmiyorum hic ihmal etme ustune dus gerekirse bir perinatologa gorun , bir sonraki kontrolune kadarda kendini en ufak yoracak hicbirsey yapma cok onemli bir durum

Sizin kaç haftalık oldu
12+5 im ben yarın dikiş konusu netleşecek bana doktorum 12 haftadan once atamam dedi dikiş ama forumda yazan arkadaşı görünce 11 de atılmış sanırım onun dikişi.Her doktor kontrolünde ayrı bir stres yapıyorumsizinde Inşallah süreç güzel ilerler benim bir tanıdığım var dikiş artırmıştı çok rahat ettim kesin attır diyor böyle bir sıkıntı varsa.

Hayırlısı ile gelsinler kız erkek farketmez Sağlıklı olsunlar inşallah

Kızlar selam yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana bir akıl verin.13 aylık evliyim ilk günden beri çocuk istiyoruz olmadı bende pko var eşimde bir sorun yok klomen ve femera kullandım fakat işe yaramadı.Şimdi aşılama veya tüp bebek istiyoruz fakat aşılamaya çok sıcak bakmıyorum tutma oranı çok düşük diye.Tüp bebek süreci nasıl ilerliyor ne yapmalıyım bana bir akıl verin lütfen.

Uzun zaman sonra merhaba Umarım herkes iyidir . Günlerce buralarda beraber bekledik Eylül ayında 15 haftalık olduk ve bebeğim kız Sizler ne durumdasınız
Bizde 15. Haftadayız. En son perşembe gittim iyiydi bebeiş. bende kız bekliyorum sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah

Merhaba süreç kişiden kişiye degise biliyor herkeste tedavi süreci farklı benim bir ay içinde oldu eğer maddi durumunuz elverişli ise direk tüp bebek yapın bence ben 7 kere aşılama yaptım hiç tutmadı bende pko hastasiyim

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Aşılamayı bir kere bile olsa denesek mi diyorum hani belki tutar gibisinden.Çok şükür maddi imkanım var tüp bebek için hani tüp bebek istesem hemen yapılıyor mu diye merak etmiştim.Sizin sonucunuz ne oldu hamile misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…