- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.621
Ayy maşaallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize 14 haftalık olduk hala öğrenemedikOğlum oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşaallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize 14 haftalık olduk hala öğrenemedikOğlum oluyormuş
Tesekkur ederım cevabınız ıcın. Ben de prenetal life aldım bugun ıcınde omema folık asıt magnezyum hepsı varmıs. Bakalım ınsAllah ıyı olurBen ilk başlarda sadece magnorm(magnezyum) kullandım gebelik öncesi oncesi dahiliye vermişti tüp bebek doktorum da devam dedi sonra ocean extra mag(magnezyum) almaya başladım. OMEGA ve folik desteği için de öncelikle omegrav kullanıyordum sabah tablet akşam kapsül şeklinde bunda çok ağzıma geliyordu akşam balık kokusu :) o bitti Efa mom tavsiye etmişti tüp bebek doktorum ona devam ediyorum şuanda. Yani aşağıda ikisi içeriklerini çekmiştim.
Canım ben 14. Haftadayım ve doktorum baktı hatta bu konuda da 16. Hafta da değişirse bana kızmayın sonra devlette baktılar dersiniz16 haftadan önceki cinsiyet tahminlerini çok ciddiye almamak lazım bence...
erken cinsiyeti öğrenenlere şaşkınlıkla bakıyorum, öğrenmeyi geçtim tahminleri bile gerçek sananlara şaşırıyorum çünkü bebeğin cinsiyeti ile ilgili şeyleri 11 haftadan sonra oluşmuyor mu? Kemiklerinden anlayan doktorlar var diyor da onun için de erken sanki şuan hepimiz daha 3. Ayları bitirmedik sanki :)
Kesinlikle katılıyorum kızlar, genetik testle öğrenmediyseniz çok güvenmeyin. İlk hamileligimde 12.haftada erkek dendi 16.haftada kız ve kızım oldu. Ama yüzde 50 şans siz yine de çok eşya almayın cinsiyete güvenip.16 haftadan önceki cinsiyet tahminlerini çok ciddiye almamak lazım bence...
erken cinsiyeti öğrenenlere şaşkınlıkla bakıyorum, öğrenmeyi geçtim tahminleri bile gerçek sananlara şaşırıyorum çünkü bebeğin cinsiyeti ile ilgili şeyleri 11 haftadan sonra oluşmuyor mu? Kemiklerinden anlayan doktorlar var diyor da onun için de erken sanki şuan hepimiz daha 3. Ayları bitirmedik sanki :)
Tahmınde bulunan doktorlar hep 11 haftadan sonra yapıyor bunu yazanlardan anladıgım kadarıyla. Tabıkı yanılma ıhtımallerı de yuksek. Ama yıne de katılıyorum tecrubelerıyle bır cıkarımda bulunuyorlar.Canım ben 14. Haftadayım ve doktorum baktı hatta bu konuda da 16. Hafta da değişirse bana kızmayın sonra devlette baktılar dersiniz
Felan diye makarasını yaptı. Ama çok yanılmam makinemiz iyi
Bi marka ve benim de artık göz aşinalığım var dedi yani doktorların tecrübesini es geçmemek lazım makineleri İyiyse 11. Haftadan öncesini
Bilemem ama 13 14. Haftadan sonra çok rahat bilebiliyorlar artık. Devlet bilemez ama dipnot onların makineleri çok eski çocuk bile zor görünüyor.
Aynen.Tahmınde bulunan doktorlar hep 11 haftadan sonra yapıyor bunu yazanlardan anladıgım kadarıyla. Tabıkı yanılma ıhtımallerı de yuksek. Ama yıne de katılıyorum tecrubelerıyle bır cıkarımda bulunuyorlar.
Oy maşallah ilk trismetarı atlatmissiniz. Ben yanlış hesapladım herhalde :) Eylül diye düşünerekten tabi son adet tarihine bakıyorlar :)Canım ben 14. Haftadayım ve doktorum baktı hatta bu konuda da 16. Hafta da değişirse bana kızmayın sonra devlette baktılar dersiniz
Felan diye makarasını yaptı. Ama çok yanılmam makinemiz iyi
Bi marka ve benim de artık göz aşinalığım var dedi yani doktorların tecrübesini es geçmemek lazım makineleri İyiyse 11. Haftadan öncesini
Bilemem ama 13 14. Haftadan sonra çok rahat bilebiliyorlar artık. Devlet bilemez ama dipnot onların makineleri çok eski çocuk bile zor görünüyor.
Kesinlikle katılıyorum kızlar, genetik testle öğrenmediyseniz çok güvenmeyin. İlk hamileligimde 12.haftada erkek dendi 16.haftada kız ve kızım oldu. Ama yüzde 50 şans siz yine de çok eşya almayın cinsiyete güvenip.
Yine de güvenmemek gerek çok fazla ve iki ihtimal var zaten tabiki tuttuğunda bak bildim diyecek tutmadığında yanılmışım diyecek :)))Tahmınde bulunan doktorlar hep 11 haftadan sonra yapıyor bunu yazanlardan anladıgım kadarıyla. Tabıkı yanılma ıhtımallerı de yuksek. Ama yıne de katılıyorum tecrubelerıyle bır cıkarımda bulunuyorlar.
Yani ilk trimester atlattım mı atlatmadım mı hiç anlamıyorum. Reflü beni mahvediyor mide bulantımın sebebi o hiç geçmeyecek sanırımOy maşallah ilk trismetarı atlatmissiniz. Ben yanlış hesapladım herhalde :) Eylül diye düşünerekten tabi son adet tarihine bakıyorlar :)
Benim daha 7. Haftada doktor dedi böyle bakarsan erkek diye gösterdi ama tabiki cinsiyet bu haftalarda belli olmaz onu ogrenmeye daha çok var dedi... ciddiye almadım açıkçası :) ablamın beybisine doktor hep erkek demişti bayağı ilerleyen zamanlarda kız olduğu ortaya çıktığı için herhalde güvensizlik var bu konuda
Genetik test dediğiniz fetal DNA mi ? Orada cinsiyeti söylüyorlar mi ?
Kesinlikle eşya için zaten erken değil mi ben 20. Haftayı bekleyecegim bir şeyler almak için riskli dönemleri atlatmak istiyorum. Hem eşya alınacaksa bence ilk bebeleri olacaklarin ikinci üçüncüyü de düşünüp ona göre alması daha iyi olur devir ekonomi devri
Yine de güvenmemek gerek çok fazla ve iki ihtimal var zaten tabiki tuttuğunda bak bildim diyecek tutmadığında yanılmışım diyecek :)))
Ne olursa olsun sağlıkla gelsin bebislerimiz
Bir de bugün belime bir ağrı saplandi sırtüstü uzandım iyi geldi ama ardından karnımın alt tarafına bıçak darbesi aldım sanki bir kac kere canım yandı... Zaten arada kramplar da giriyor sanırım kaslarla ilgili bir şeymiş... Yaşayan var mı ?
Benim bazen kusmalı oluyor. kustuktan sonra çok daha şiddetli bir reflü oluşuyor. Midem de kursağımda rahatsızlık hissiyatı oluşuyor o zaman ama diğer zamanlar da da mide bulantısı da olabiliyor sadece.ayse vera vay bunu ogrendigim iyi oldu :) siz yaptıracak mısınız? Evet kız kıyafetlerine ben de bayılıyorum hatta ilk çocuklar hep kız olmalı ve herkesin bir ablası olmalı sloganım var ablalar candır
-kuzeyildizi- kusmali mi yoksa sadece rahatsızlık hissi mi var ? Bende de rahatsızlık var miğde yanmasi arada bulantı ama ben çok baharatlı yiyorum ondan
Ay ilk tramesterde bir şey yiyip içmeyenlere öyle özeniyorum ki... Benim canım her gördüğümü istiyor resmen. Hunharca kilo aldım bile.
Asitli meyve sebze tuketiyor olabilir miisniz acaba? Ben de cok cektim bir hafta megerse portakal suyu ictigim icin yanma oluyormus, istifra ediyorum ve tum gun reflu durumunu yasiyordum. Doktorum uyarinca farkina vardim ve tuketmeyince iyi oldumBenim bazen kusmalı oluyor. kustuktan sonra çok daha şiddetli bir reflü oluşuyor. Midem de kursağımda rahatsızlık hissiyatı oluşuyor o zaman ama diğer zamanlar da da mide bulantısı da olabiliyor sadece.
Ben hiç kilo almadım benim için çok iyi bi durum. Ama benim almıyor olmam bebişin büyümediği anlamına gelmiyor kilosu iyi
Şükür Haftasına göre.
Yok tam tersi hiç asitli tüketmiyorum. Yani dikkat ediyorum. Ekşi pek iyi gelmedi çünkü. Ama bazen salata felan illa kiAsitli meyve sebze tuketiyor olabilir miisniz acaba? Ben de cok cektim bir hafta megerse portakal suyu ictigim icin yanma oluyormus, istifra ediyorum ve tum gun reflu durumunu yasiyordum. Doktorum uyarinca farkina vardim ve tuketmeyince iyi oldum
Ben yaptırdım fetal dna testini. Benim doktor bu konuda pimpirikli. Başka doktora da gecemedim buna güveniyorum. Kızımda bu doktorla hamile kalıp doğurdum. O yüzden baştan yaptırdık kafamız rahat olsun. Cinsiyette belli oldu tabi erkek bebek geliyor.ayse vera vay bunu ogrendigim iyi oldu :) siz yaptıracak mısınız? Evet kız kıyafetlerine ben de bayılıyorum hatta ilk çocuklar hep kız olmalı ve herkesin bir ablası olmalı sloganım var ablalar candır
-kuzeyildizi- kusmali mi yoksa sadece rahatsızlık hissi mi var ? Bende de rahatsızlık var miğde yanmasi arada bulantı ama ben çok baharatlı yiyorum ondan
Ay ilk tramesterde bir şey yiyip içmeyenlere öyle özeniyorum ki... Benim canım her gördüğümü istiyor resmen. Hunharca kilo aldım bile.
Yaaa tebrik ederim çok sevindim. Kız çocuk candırEveeet hanımlar. Bir Prenses geliyormuş bugunn öğrendik
Fetalden sonra 3lü 4 lü teste gerek kalmıyo sanırım dimi bi stres daha kaldıramam cunkuBen yaptırdım fetal dna testini. Benim doktor bu konuda pimpirikli. Başka doktora da gecemedim buna güveniyorum. Kızımda bu doktorla hamile kalıp doğurdum. O yüzden baştan yaptırdık kafamız rahat olsun. Cinsiyette belli oldu tabi erkek bebek geliyor.
İnşallah sizin de gönlümüze göre olur
Yaaa saglıkla kucagına al canım inş barbie gelıyorEveeet hanımlar. Bir Prenses geliyormuş bugunn öğrendik