• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar selam yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana bir akıl verin.13 aylık evliyim ilk günden beri çocuk istiyoruz olmadı bende pko var eşimde bir sorun yok klomen ve femera kullandım fakat işe yaramadı.Şimdi aşılama veya tüp bebek istiyoruz fakat aşılamaya çok sıcak bakmıyorum tutma oranı çok düşük diye.Tüp bebek süreci nasıl ilerliyor ne yapmalıyım bana bir akıl verin lütfen.
Merhaba ben 5 senenin sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Yumurta takipleri rahim filmleri histereskobiler, 1 tane de aşılama. Aşılama yöntemi beni çok yordu ve gözümü korkuttu. Hem Aşılama ile hamile kalmakla normal yöntemle hamile kalmak arasında çok büyük fark yok. Hiç uğraşmayın direkt tüp bebek yapın. Devlet destekli yapmayacaksınız hemen tüp bebek yapıyor merkezler yada özel muayenehanesi olan doktorlar.

Canım benim rahim agzimda riskli cikti ilk basta oerinatologa gittim ben zaten direk 8. Haftada bakip soyledi 11. Haftamda dikis atildi garanti olsun diye islem sirasinda iyi ki atilmis dikis olmasa hafta ilerlediginde tutmazdi dedi doktorum. ben gebeligimi ogrendigimden beri zaten genel olarak yatiyorum is yapmiyorum bu durumdan dolayi simdi hic kalkmiyorum hic ihmal etme ustune dus gerekirse bir perinatologa gorun , bir sonraki kontrolune kadarda kendini en ufak yoracak hicbirsey yapma cok onemli bir durum
Merhaba bende perinataloga gidiyorum şimdilik çok büyük bi risk olmadığını ama önlem amaçlı fitil verdi yine de 15. Hafta da devam ederse dikiş atılacakmıs.is konusunda sadece kendimi yormayacak yemekler yapıyorum bu kadar geri kalanları eşim yapmaya çalışıyor

12+5 im ben yarın dikiş konusu netleşecek bana doktorum 12 haftadan once atamam dedi dikiş ama forumda yazan arkadaşı görünce 11 de atılmış sanırım onun dikişi.Her doktor kontrolünde ayrı bir stres yapıyorum😔sizinde Inşallah süreç güzel ilerler benim bir tanıdığım var dikiş artırmıştı çok rahat ettim kesin attır diyor böyle bir sıkıntı varsa.
Aynen doktor risk görürse ben de attırırım peki dikis atılınca sürekli yatmamız mi gerekecek

Merhaba bende perinataloga gidiyorum şimdilik çok büyük bi risk olmadığını ama önlem amaçlı fitil verdi yine de 15. Hafta da devam ederse dikiş atılacakmıs.is konusunda sadece kendimi yormayacak yemekler yapıyorum bu kadar geri kalanları eşim yapmaya çalışıyor
Masallah insallah hicbirine gerek kalmaz , dikis aslinda bir nevi garantiye almak gibi birsey oluyormus ileride ani acilmalari erken dogumu engellemek icin , dikisten sonra hayatina normal devam edende var surekli yatanda sadece son zamanlarinda yatan da var , genellikle bu rahim agzi olcusune kisiye gore degisiyor

Merhaba ben 5 senenin sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Yumurta takipleri rahim filmleri histereskobiler, 1 tane de aşılama. Aşılama yöntemi beni çok yordu ve gözümü korkuttu. Hem Aşılama ile hamile kalmakla normal yöntemle hamile kalmak arasında çok büyük fark yok. Hiç uğraşmayın direkt tüp bebek yapın. Devlet destekli yapmayacaksınız hemen tüp bebek yapıyor merkezler yada özel muayenehanesi olan doktorlar.
Fikriniz için çok teşekkürler bende sizinle aynı fikirdeyim aşılama boş gibi geliyor eşimde bir kere deneyelim felan dedi ama bende istemiyorum tüp bebek mantıklı ve daha garantici

Aynen doktor risk görürse ben de attırırım peki dikis atılınca sürekli yatmamız mi gerekecek
Ben hamileligin en başından beri yatıyorum kanama alani vardı o yüzden yat diyordu doktorum bu durumda da sadece wc ve yemeğe kalk diyor fetal dna nin sonucu gelsin bir sıkıntı olmazsa hemen dikişi planlayacakmiş.

Masallah insallah hicbirine gerek kalmaz , dikis aslinda bir nevi garantiye almak gibi birsey oluyormus ileride ani acilmalari erken dogumu engellemek icin , dikisten sonra hayatina normal devam edende var surekli yatanda sadece son zamanlarinda yatan da var , genellikle bu rahim agzi olcusune kisiye gore degisiyor
Detaylı bilgi vermişsiniz teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Aşılamayı bir kere bile olsa denesek mi diyorum hani belki tutar gibisinden.Çok şükür maddi imkanım var tüp bebek için hani tüp bebek istesem hemen yapılıyor mu diye merak etmiştim.Sizin sonucunuz ne oldu hamile misiniz?
Çok şükür hamileyim darısı isteyen herkese nasip olsun bir kere deneyebilirsiniz aşılamayi aslinda

Merhaba hanımlar 15 haftalık ikizlere hamileyim karnın alt kısmında bir baskı hissediyorum normal mi acaba sizde de oluyor mu

Merhaba hanımlar 15 haftalık ikizlere hamileyim karnın alt kısmında bir baskı hissediyorum normal mi acaba sizde de oluyor mu
Ben bazen ağrı olduğunu söylemiştim geçen hafta. Ki gerçekten oluyor ara ara sızı böyle ağrı gibi rahim büyüyor demişti doktor. Sizin bide ikiz olduğu için ondandır belki de

Selamlar arkadaşlar . İkili tarama testinde risk çıkıpta fetal dna testi yaptıran ve olumlu sonuclar alan arkadaslar varmı. Bugun kan testi sonuclarım çıkmış yaş grubundan da risk ve kanda da down sendromu riski var dedi doktor. Çok moralim bozuldu aşırı modum düştü .. bir erkek bebek bekliyoruz .. rabbimin izniyle aklıma kötü seyler getirmek istemiyorum ama insan tedirgin olmuyor değil. Bugun fetal dna testi yaptırdık 10-15 arası cıkar sonuclarınız denildi .. normalde ense kalınlıgı burun kemiği falan çok normal dedi büyümesi de haftasıyla uyumlu ve çok ta hareketli kıpır kıpır evladım. rabbim hepimizin sonuclarını hayırlı eylesin inşallah yüzümüzü güldürecek haberler alırız inşallah 🤲🤲🤲. Ama riskli deyipde olumlu sonuclar alan arkadaslar varmı cok merak ediyorum

Back