• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba kızlar 12.hafta kontrolüne gittim şükür hersey normal ama rahim ağzı sınırda dedi 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var böyle bur durun yaşayan var mı aranızda

Teşekkürler 😀 kız evlat öz evlat demişler 😂😂
Ama şaşkınım baya erkek bekliyordum niyeyse😀
Hayırlısı ile doğsun inşallah.
Ben de hep erkek diye düşünüyorum nedense oğlum diye seviyorum sonra kizsa ayıp olur diye düzeltiyorum 🤣 bebegim diyorum.Bir annenin kız evladı kesinlikle olmalı arkadaş olur.Ama ben nedense oglana taktım, Annem rüyamda gördüm erkekti dedi.Ondan mi etkilendim nedir.Geçen de arkadaş çin takvimine baktı erkek çıktı.Sağlikli olsun da kız erkek farketmez gerçi 🙏

Hayırlısı ile doğsun inşallah.
Ben de hep erkek diye düşünüyorum nedense oğlum diye seviyorum sonra kizsa ayıp olur diye düzeltiyorum 🤣 bebegim diyorum.Bir annenin kız evladı kesinlikle olmalı arkadaş olur.Ama ben nedense oglana taktım, Annem rüyamda gördüm erkekti dedi.Ondan mi etkilendim nedir.Geçen de arkadaş çin takvimine baktı erkek çıktı.Sağlikli olsun da kız erkek farketmez gerçi 🙏
Aynen öyle sağlıklı olmaları önceliğimiz. 🌸
Bende hep erkek düşündüm niye bilmiyorum eşim rüyasında görmüştü bizde de belki ondan bide tatlıya çok düşmüştüm mesela yüzümde sivilce yaşamadım kız da baya sivilce yaşayanlar oluyormuş. Yani baya şaşırdım duyunca 😂😂

Selam kızlar benim de ikili test sonucu çıktı fena değil ama yaş riski çıktı tabiki. Açıkçası extra genetik test yaptırasım da yok . Doktor da siz bilirsiniz dedi. 13 haftalık olduk cinsiyet tahmininde bulunsa erkek dedi ama açıkçası ben de kız olduğunu düşünüyordum ve bikaç hafta daha geçip keisnleşene kadar umudum var hala 🤣🤣 şaka bir yana tabiki sağlıkla gelsin de cinsiyet çok takıldığım bişi değil ama gerçekten erkek fikrine hazır değilmişim 🤣

Merhaba kızlar 12.hafta kontrolüne gittim şükür hersey normal ama rahim ağzı sınırda dedi 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var böyle bur durun yaşayan var mı aranızda
Rahim ağzı ölçümünü de ultsarondan mı yapıyor canım bana bahsetmedi öyle bir şeyden . Bir de benim rahim ağzımda yara vardı .

Selam kızlar benim de ikili test sonucu çıktı fena değil ama yaş riski çıktı tabiki. Açıkçası extra genetik test yaptırasım da yok . Doktor da siz bilirsiniz dedi. 13 haftalık olduk cinsiyet tahmininde bulunsa erkek dedi ama açıkçası ben de kız olduğunu düşünüyordum ve bikaç hafta daha geçip keisnleşene kadar umudum var hala 🤣🤣 şaka bir yana tabiki sağlıkla gelsin de cinsiyet çok takıldığım bişi değil ama gerçekten erkek fikrine hazır değilmişim 🤣
Ahah😂 siz ben olmuşsunuz. 😂
Sizin ki kızsa erkek sanılmış olabilir ama benimki kızsa kızdır diye düşünüyorum sonuçta o fazlalık görünürdü 😂 ama bazen kızı erkek sanıyorlar sizde o olmuş olabilir. 😂

kacta kac cıktı benımkı 866/1 di yaptır getal dna dedı ama ben de daha yaptırmadım

Benimde sıkıntı var rahim agzinda sınırın uzerinde sali gidicem hersey yolundaysa dikis aticak buyuk ihtimal.Rahim agzimda yara vardi yakilmisti benim.Hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum doktora giderken hep stres acaba kotu birsey soyluyecek mi diye.Sali günü kontrol günüm.

Back