- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 933
- 53
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.701
Allah analı babalı büyütsünÇok şükür hamileyim darısı isteyen herkese nasip olsun bir kere deneyebilirsiniz aşılamayi aslinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı büyütsünÇok şükür hamileyim darısı isteyen herkese nasip olsun bir kere deneyebilirsiniz aşılamayi aslinda
İkilide genelde zaten yaştan dolayı yuksek risk cıkıyo içini ferah tut fetal de direk cıkar benim doktorum ikili falan yapmadı direk fetal yaptı çünkü ikili de zaten yüksek çıkıyor dedi yeter sonuçlarımızda olumlu geldi şükür o yüzden stres yapmaSelamlar arkadaşlar . İkili tarama testinde risk çıkıpta fetal dna testi yaptıran ve olumlu sonuclar alan arkadaslar varmı. Bugun kan testi sonuclarım çıkmış yaş grubundan da risk ve kanda da down sendromu riski var dedi doktor. Çok moralim bozuldu aşırı modum düştü .. bir erkek bebek bekliyoruz .. rabbimin izniyle aklıma kötü seyler getirmek istemiyorum ama insan tedirgin olmuyor değil. Bugun fetal dna testi yaptırdık 10-15 arası cıkar sonuclarınız denildi .. normalde ense kalınlıgı burun kemiği falan çok normal dedi büyümesi de haftasıyla uyumlu ve çok ta hareketli kıpır kıpır evladım. rabbim hepimizin sonuclarını hayırlı eylesin inşallah yüzümüzü güldürecek haberler alırız inşallah . Ama riskli deyipde olumlu sonuclar alan arkadaslar varmı cok merak ediyorum
Benimde alerjim çok kötü doktor b grubu ilaç yazdı ama ben ilk 3 ay kullanmak istemedim bi sorun olmaz desede ama bu hafta başlayacağım çok hassaslaştım her şeye alerjim başladıKızlar alerji için kullandığınız ilaç var mı? Süreci etkilemeyen?
İnşallah .. tüp bebek doktoruma da gönderdim o da her hangi bir sıkıntı görmemiş şükür . Bende yaşa bağlıyorum.. sonuçta biz bu sürece başlarken genetik testler yaptırıyoruz kromozom testleri yaptırıyoruz . Ne eksik ne fazla oluyor hersey normal çıktı bi risk görselerdi zaten bastan söylerlerdi. Rabbim korusun hastalıklardan evlatlarımızıİkilide genelde zaten yaştan dolayı yuksek risk cıkıyo içini ferah tut fetal de direk cıkar benim doktorum ikili falan yapmadı direk fetal yaptı çünkü ikili de zaten yüksek çıkıyor dedi yeter sonuçlarımızda olumlu geldi şükür o yüzden stres yapma
Hangi ilacı kullanacaksın kuzum. Ben de arada tıkanıyorum. Acil durumlar için içmek istiyorum. Ben daha hamile değilim. Geçmiş olsun kuzumBenimde alerjim çok kötü doktor b grubu ilaç yazdı ama ben ilk 3 ay kullanmak istemedim bi sorun olmaz desede ama bu hafta başlayacağım çok hassaslaştım her şeye alerjim başladı
20. Haftada değil miDetaylı ultrason ne zaman yaptırıcaksınız
Tamam öyledir bende 20. Haftada gidiliyor diye hatırlıyordum. Muhtemelen o zamanlar der doktorlar daha çok erken14+4 teyim bebekte biraz önden gidiyor merak ettim zamanı belli olan varmı diye İnternette 18-24 arası diyor ama
Açıkçası benimde yaşım olduğu için 2 li test yaptırmadım bildiğim kadarıyla yaş olunca riskli çıkabiliyormuş o yüzden direk fetal dna yaptıriyim dedim.Moralinizi bozmayın bence İnşallah güzel çıkar sonuclarimizSelamlar arkadaşlar . İkili tarama testinde risk çıkıpta fetal dna testi yaptıran ve olumlu sonuclar alan arkadaslar varmı. Bugun kan testi sonuclarım çıkmış yaş grubundan da risk ve kanda da down sendromu riski var dedi doktor. Çok moralim bozuldu aşırı modum düştü .. bir erkek bebek bekliyoruz .. rabbimin izniyle aklıma kötü seyler getirmek istemiyorum ama insan tedirgin olmuyor değil. Bugun fetal dna testi yaptırdık 10-15 arası cıkar sonuclarınız denildi .. normalde ense kalınlıgı burun kemiği falan çok normal dedi büyümesi de haftasıyla uyumlu ve çok ta hareketli kıpır kıpır evladım. rabbim hepimizin sonuclarını hayırlı eylesin inşallah yüzümüzü güldürecek haberler alırız inşallah . Ama riskli deyipde olumlu sonuclar alan arkadaslar varmı cok merak ediyorum
ikilide kacta kac cıktı riskiniz acabaSelamlar arkadaşlar . İkili tarama testinde risk çıkıpta fetal dna testi yaptıran ve olumlu sonuclar alan arkadaslar varmı. Bugun kan testi sonuclarım çıkmış yaş grubundan da risk ve kanda da down sendromu riski var dedi doktor. Çok moralim bozuldu aşırı modum düştü .. bir erkek bebek bekliyoruz .. rabbimin izniyle aklıma kötü seyler getirmek istemiyorum ama insan tedirgin olmuyor değil. Bugun fetal dna testi yaptırdık 10-15 arası cıkar sonuclarınız denildi .. normalde ense kalınlıgı burun kemiği falan çok normal dedi büyümesi de haftasıyla uyumlu ve çok ta hareketli kıpır kıpır evladım. rabbim hepimizin sonuclarını hayırlı eylesin inşallah yüzümüzü güldürecek haberler alırız inşallah . Ama riskli deyipde olumlu sonuclar alan arkadaslar varmı cok merak ediyorum
Amin canm inşallah .. rabbim hepimizin evlatlarını korusunAçıkçası benimde yaşım olduğu için 2 li test yaptırmadım bildiğim kadarıyla yaş olunca riskli çıkabiliyormuş o yüzden direk fetal dna yaptıriyim dedim.Moralinizi bozmayın bence İnşallah güzel çıkar sonuclarimiz
Ben çokta anlamıyorum ama. Şöyle bişey cıkmıs . Tüp bebek doktoruma da gönderdim dönüş yaptılar aksam üzeri doktor bey herhangi bir sıkıntı görmemiş . Biz gene de fetal dna yaptırdık. Allah büyüktür. İnşallah bişey cıkmazikilide kacta kac cıktı riskiniz acaba
Çok acele etme canım 20 li haftalarda yapılırsa iyi oluyor bebek bir kaç hafta daha gelişmiş büyümüş oluyor.14+4 teyim bebekte biraz önden gidiyor merak ettim zamanı belli olan varmı diye İnternette 18-24 arası diyor ama
Rabbım saglıklı hayırlı evlat etsın, Allahın ıznıyle hıcbırsey yoktur ıcınızı ferah tutun.oglunuz da sız de ıyısınız ınsAllahİnşallah .. tüp bebek doktoruma da gönderdim o da her hangi bir sıkıntı görmemiş şükür . Bende yaşa bağlıyorum.. sonuçta biz bu sürece başlarken genetik testler yaptırıyoruz kromozom testleri yaptırıyoruz . Ne eksik ne fazla oluyor hersey normal çıktı bi risk görselerdi zaten bastan söylerlerdi. Rabbim korusun hastalıklardan evlatlarımızı
Amin canm aminnn çok emekler veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz . Rabbim dertten tasadan uzak tutup saglıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip etsin hepimizin evlatlarını korusun rabbimmaky moralini bozup strese girme canım. Yaştan dolayı benim de risk yüksek çıkacaktı doktor hiç kafamız bulanmasin fetal yapalım dedi. Sen içini ferah tut ikili test aslında bebekle ilgili net bilgi vermiyor senin yaşındakiler arasındaki yuzdeyi veriyor. İnşallah bebeginde hicbirsey yok sağlıklı
Çok teşekkür ederm Allah hepinizden razı olsn cümlemizin evlatlarını bize saglıklı bir sekilde rabbim bağıslasınRabbım saglıklı hayırlı evlat etsın, Allahın ıznıyle hıcbırsey yoktur ıcınızı ferah tutun.oglunuz da sız de ıyısınız ınsAllah
Amin insallah hepimize Allah o duyguyu tattirsinDetaylı bilgi vermişsiniz teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım