- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.641
TeşekkürlerYaaa tebrik ederim çok sevindim. Kız çocuk candır
Amin inşallaaaahYaaasaglıkla kucagına al canım inş barbie gelıyor
Hayırlısı ile doğsun inşallah.Teşekkürlerkız evlat öz evlat demişler
Ama şaşkınım baya erkek bekliyordum niyeyse
Aynen öyle sağlıklı olmaları önceliğimiz.Hayırlısı ile doğsun inşallah.
Ben de hep erkek diye düşünüyorum nedense oğlum diye seviyorum sonra kizsa ayıp olur diye düzeltiyorumbebegim diyorum.Bir annenin kız evladı kesinlikle olmalı arkadaş olur.Ama ben nedense oglana taktım, Annem rüyamda gördüm erkekti dedi.Ondan mi etkilendim nedir.Geçen de arkadaş çin takvimine baktı erkek çıktı.Sağlikli olsun da kız erkek farketmez gerçi
Rahim ağzı ölçümünü de ultsarondan mı yapıyor canım bana bahsetmedi öyle bir şeyden . Bir de benim rahim ağzımda yara vardı .Merhaba kızlar 12.hafta kontrolüne gittim şükür hersey normal ama rahim ağzı sınırda dedi 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var böyle bur durun yaşayan var mı aranızda
Tam sınırda dedi 3 haftaya gel eğer sıkıntılı olurs hala dikiş atalım dediRahim ağzı ölçümünü de ultsarondan mı yapıyor canım bana bahsetmedi öyle bir şeyden . Bir de benim rahim ağzımda yara vardı .
Karnımdan ultrasonla bakarak söylediRahim ağzı ölçümünü de ultsarondan mı yapıyor canım bana bahsetmedi öyle bir şeyden . Bir de benim rahim ağzımda yara vardı .
Tam sınırda dedi 3 haftaya gel eğer sıkıntılı olurs hala dikiş atalım dedi
Anladım canım inşallah bir sıkıntı olmaz . Bana özellikle bişi söylemedi bakmıştır umarım . Ben de 16. Hafta gideceğim tekrar çünkü .Karnımdan ultrasonla bakarak söyledi
AhahSelam kızlar benim de ikili test sonucu çıktı fena değil ama yaş riski çıktı tabiki. Açıkçası extra genetik test yaptırasım da yok . Doktor da siz bilirsiniz dedi. 13 haftalık olduk cinsiyet tahmininde bulunsa erkek dedi ama açıkçası ben de kız olduğunu düşünüyordum ve bikaç hafta daha geçip keisnleşene kadar umudum var halaşaka bir yana tabiki sağlıkla gelsin de cinsiyet çok takıldığım bişi değil ama gerçekten erkek fikrine hazır değilmişim
yaa cok sevındm gozunuznaydınn darısı bana ınsallah benmkı de kızdır sağlıklaEveeet hanımlar. Bir Prenses geliyormuş bugunn öğrendik
kacta kac cıktı benımkı 866/1 di yaptır getal dna dedı ama ben de daha yaptırmadımSelam kızlar benim de ikili test sonucu çıktı fena değil ama yaş riski çıktı tabiki. Açıkçası extra genetik test yaptırasım da yok . Doktor da siz bilirsiniz dedi. 13 haftalık olduk cinsiyet tahmininde bulunsa erkek dedi ama açıkçası ben de kız olduğunu düşünüyordum ve bikaç hafta daha geçip keisnleşene kadar umudum var halaşaka bir yana tabiki sağlıkla gelsin de cinsiyet çok takıldığım bişi değil ama gerçekten erkek fikrine hazır değilmişim
Allah razı olsunyaa cok sevındm gozunuznaydınn darısı bana ınsallah benmkı de kızdır sağlıkla
Benimde sıkıntı var rahim agzinda sınırın uzerinde sali gidicem hersey yolundaysa dikis aticak buyuk ihtimal.Rahim agzimda yara vardi yakilmisti benim.Hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum doktora giderken hep stres acaba kotu birsey soyluyecek mi diye.Sali günü kontrol günüm.Merhaba kızlar 12.hafta kontrolüne gittim şükür hersey normal ama rahim ağzı sınırda dedi 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var böyle bur durun yaşayan var mı aranızda
Hayırlı olsun canım bende cuma gittim 12 haftalık tim erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dediEveeet hanımlar. Bir Prenses geliyormuş bugunn öğrendik
Teşekkürler. Kız bazen erkeğe karıştırıyor göbek bağından ama hayırlısı sağlıklı olsunlar daHayırlı olsun canım bende cuma gittim 12 haftalık tim erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi
Bende öyle düşünüyorum 16 haftada belli olur amaTeşekkürler. Kız bazen erkeğe karıştırıyor göbek bağından ama hayırlısı sağlıklı olsunlar da
Aynen öyle.Bende öyle düşünüyorum 16 haftada belli olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?