• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

İyi akşamlar kızlar, bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Erkek bebeğim oluyor.
Saglıkla gelsin inş 🥰fetal dna sonucynuz cıktımı sızınle aynı hafta gidiyoruz ayşecim ben sonucum temiz geldi şükürler olsun rabbime 🤲🏻❤️🥰ama cinsiyetini ögrenmedik onu sormak aklıma gelmedi sadece saglıkla gelsin hic onemli degıl❤️🤲🏻

pruluton ilk kanamam olduğunda vurdurmuştum ben de sonra adı bile geçmedi dex tek dozdu 2 doza çıkarıldı , bende de kanama alanı görülmedi plesentadan dolayı daha yapışması gereken alan var dedi bir de vajinam açılmamış galiba daha orası açılacak demişti. of fitil olayı da çok gıcık... ama pruluton da çok fena yakıyor :') kaçıncı haftaya kadar devam prulutona ?
Bir tarih vermedi 29 unda kontrole gidecegim o zaman ayrintili konusucaz demisti bir onceki gittigimde fetal dna ninda sonucu cikacak o gune.🙏

Saglıkla gelsin inş 🥰fetal dna sonucynuz cıktımı sızınle aynı hafta gidiyoruz ayşecim ben sonucum temiz geldi şükürler olsun rabbime 🤲🏻❤️🥰ama cinsiyetini ögrenmedik onu sormak aklıma gelmedi sadece saglıkla gelsin hic onemli degıl❤️🤲🏻
Çıktı temiz geldi sıkıntı yok çok şükür🙏
Siz de mi fetal dna yaptırdınız?
Eğer öyleyse doktorunuzu bilgisi olabilir.

Çıktı temiz geldi sıkıntı yok çok şükür🙏
Siz de mi fetal dna yaptırdınız?
Eğer öyleyse doktorunuzu bilgisi olabilir.
Evet fetal dna yaptırdık direk ikili üçlü vs vs ugrasmayalım bi kerede ögrenelim dedi doktor anne adaylarıda stres oluyo dedi belki biliyodur cinsiyeti gittiğimizde ögrenırız artık☺️

Merhaba benim bugun 11+4 oldum bugün karnımda seğirme oluyor sürekli bebek hareketi olmadığını biliyorum ama böyle olması normal mi

Merhaba benim bugun 11+4 oldum bugün karnımda seğirme oluyor sürekli bebek hareketi olmadığını biliyorum ama böyle olması normal mi
Aynı haftadayız aynı şeyler bende de oluyor sanki tekme gibi geriliyor karnımın belirli bölgeleri. Nedeni gaz mı başka bir şey mi bilemedim. Çünkü bu haftada bebeğimizin hareketlerini hissedemeyiz diye biliyorum.

Aynı haftadayız aynı şeyler bende de oluyor sanki tekme gibi geriliyor karnımın belirli bölgeleri. Nedeni gaz mı başka bir şey mi bilemedim. Çünkü bu haftada bebeğimizin hareketlerini hissedemeyiz diye biliyorum.
Gaz olsa da geçerdi sanki bugün de devam ediyor bende anlamadım ne olduğunu

Kızlar uc aydan sonra da folık asıt kullanmaya devam edıyormusunuz.bir de magnezyuma baslayan varmı

Son düzenleme:
Kızlar uc aydan sonra da folık asıt kullanmaya devam edıyormusunuz.bir de magnezyuma baslayan varmı
Ben gebe kalmadan önce magnezyum kullanıyordum zaten , gebe kalinca da devam ettim doktorum verdi hala devam ediyorum 11. Haftadayim , folik asit de sade folik almıyorum kullandığım OMEGA takviyesinin içinde var :)

Ben gebe kalmadan önce magnezyum kullanıyordum zaten , gebe kalinca da devam ettim doktorum verdi hala devam ediyorum 11. Haftadayim , folik asit de sade folik almıyorum kullandığım OMEGA takviyesinin içinde var :)
Omega ve magnezyum olarak hangılerini kullanıyorsnz. ben vınalac kullanıyorm basından beri d vıt yenı basladım sımdı de maguıtol ve gynaferro yazmıs ama daha almadım mıde bulantısı yapabıldıgı yazmıs yorumlarda. Ben de acıkcası hangısını alsam kararsızım pregno marin var gorumcem kullandı ıcınde omega folık vs multıvıyamın olarak var. Omega ıcınde bircok marka yazmıslar forumda balık karacıgerınden yapılmayan olması gerekıyormus vs

Omega ve magnezyum olarak hangılerini kullanıyorsnz. ben vınalac kullanıyorm basından beri d vıt yenı basladım sımdı de maguıtol ve gynaferro yazmıs ama daha almadım mıde bulantısı yapabıldıgı yazmıs yorumlarda. Ben de acıkcası hangısını alsam kararsızım pregno marin var gorumcem kullandı ıcınde omega folık vs multıvıyamın olarak var. Omega ıcınde bircok marka yazmıslar forumda balık karacıgerınden yapılmayan olması gerekıyormus vs
Ben ilk başlarda sadece magnorm(magnezyum) kullandım gebelik öncesi oncesi dahiliye vermişti tüp bebek doktorum da devam dedi sonra ocean extra mag(magnezyum) almaya başladım. OMEGA ve folik desteği için de öncelikle omegrav kullanıyordum sabah tablet akşam kapsül şeklinde bunda çok ağzıma geliyordu akşam balık kokusu :) o bitti Efa mom tavsiye etmişti tüp bebek doktorum ona devam ediyorum şuanda. Yani aşağıda ikisi içeriklerini çekmiştim.

Eklentiler

• IMG_20231115_094240.jpg
    IMG_20231115_094240.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 29
Back