• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Boş yere zaman kaybettiriliyor sürekli karşımıza yeni bi etap çıkıyor. Zaman kaybını da geçtim her başarısızlık ümit kaybı ve stres yapıyor acaba hiç hamile kalamıyor muyum başka bir şey mi var doktorlar mı görmüyor gibi paronayak düşüncelere giriyor insan. Bilsem mi gün çocuk sahibi olabileceğime emin olsam kasmam bu kadar ama başarısızlıklar karşısında maalesef psikolojimizi sağlam tutamıyoruz. Bana biri şimdi çocuk düşünüyoruz ne yapalım diye sorsa doktor oldum yani zaman kaybettirmeyen çözerim işini ama bizim doktorlar da yok o 😀 yok git 6 ay dene gel olmadı mı sperm testi onda problem mi yok o zaman takviye alalım onda da mı olmadı tatile gidin gelin olcak yine mi olmadı tüplere bakalım vs…. Hepsine baksanıza başta yani. Tüplerimin kontrolüne gelene kadar 1 yıl kaybettim meğerse sorun tüpmüş. Sürekli çocuğunuz olur hiç sorun yok diyip gönderildim sonunda hüsran. Tüp bebeğe başladık genetik önermediler ee bu sefer 4 5 başarısızlıktan sonra öneriyoruz diyorlar. Deneme tahtası mıyız sürece yeniden başlamak maddi manevi ne kadar zor. Valla uzun uzun yazdım, yazsam daha çok destan olur da neyse 😀
Aynen sizin gibiyim anlatsam destan olur onlara para gerek bizlerde yolunacak kaz bana diyorki artık gelme sen Kıbrıs'a git donasyon yaptır tel. Konuşuyoruz bunları ama prp de yaptiralirsin prp diye birşey var. bu güne kadar neden söylemedin yapmadın bana başka doktor bir kere daha deneyelim olmazsa histeroskopi var onunla bakarız madem gerekli neden yaptirmiyorsun ilk başta herşey para olmuş hakkım helalmi asla değil ... Artık bittim tükendim yemiyoruz icmiyorum doktorlara para yetiştirme derdinden... Vallahi artik eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum gitsin başkasi ile evlensin onunda hakkına girmek istemiyorum en ufak olayda bunu teklif eder hale geldim ...

Merhaba hanımlar dün transfer günümdü bir gün ankarada dinlendikten sonra bugün memlekete yola çıktım ama yolda aşırı mide bulantısı oldu ve Bi de ishal oldum başına böyle bir durum gelen oldu mu İnş kötü birsey olmamıştır
yol belki mideni bulandırmıştır. hemen kötüye yorma. sağlıkla tutunsun inşallah miniş .

Merhaba hanımlar dün transfer günümdü bir gün ankarada dinlendikten sonra bugün memlekete yola çıktım ama yolda aşırı mide bulantısı oldu ve Bi de ishal oldum başına böyle bir durum gelen oldu mu İnş kötü birsey olmamıştır
Yol etkilemiştir mide bulantısı olarak ama ishal için bişey diyemiyorum şuan bi salgın var inşallah ona yakalanmamışsınızdır 2-3 gün önce benim başıma geldi serum felan vuruldum. Takip edin mutlaka kendinizi bol su için ishal baş ağrısı halsizlik olarak devam ediyorsa mutlaka sorup bi serum taktırın bağışıklığınız düşmesin

Ankara da hangi hastahaneye gidiyorsun cnm

Yol etkilemiştir mide bulantısı olarak ama ishal için bişey diyemiyorum şuan bi salgın var inşallah ona yakalanmamışsınızdır 2-3 gün önce benim başıma geldi serum felan vuruldum. Takip edin mutlaka kendinizi bol su için ishal baş ağrısı halsizlik olarak devam ediyorsa mutlaka sorup bi serum taktırın bağışıklığınız düşmesin
TSK ederim şimdi daha iyiyim bir anlık biseydi sanırım

Benim transferden 3Gün sonra 2 gün süren ishal karın ağrım olmuştu pozitif almıştım ama ishal ve gebelik arasında bi ilişki yoktur herhalde hiç ihtimal vermedim şimdi siz yazınca aklıma geldi :)

Benim transferden 3Gün sonra 2 gün süren ishal karın ağrım olmuştu pozitif almıştım ama ishal ve gebelik arasında bi ilişki yoktur herhalde hiç ihtimal vermedim şimdi siz yazınca aklıma geldi :)
Normal gebeliklerde belirti olabiliyor aslına bakarsanız ben bi kaç kişi de okumuştum 😅

Selam kizlar bende dün positif Haberimi aldim cok sükür darisi sizlere olsun bu 4.cü transferimdi hic umudunuzu sabrinizi kaybetmeyin Hersey vaktini bekliyor. Biliyorum zor bi sürec cok defa düstüm kalktim ama yilmadim sükür kavustum yavruma darisi tüm Duâlarimla size cünki yasamayan bu yollardan gecmeyen hic kimse bilemez bizim piskolojimizi❤️

Back